Hlavní obsah

Nevolá ani nepíše? 7 znamení, že mu na vás nezáleží

Foto: Stokkete, Shutterstock.com

Foto: Stokkete, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vztahy jsou komplikované už od „oťukávací“ fáze: analyzuje se každé gesto či slovíčko. Cílem je zjistit, jak to vnímá protějšek. A ženy umějí dokonale číst mezi řádky, domýšlet si, občas si i lhát do očí. Jak poznáte, že muž opravdu nemá zájem, i když vás kamarádka přesvědčuje o opaku?

Článek

Máloco je tak náročné jako začátek vztahu. Trápíte se, protože nevíte, jestli má protějšek stejně jako vy pocit, že jste jeden pro druhého stvořeni. Podle čeho bezpečně poznáte, že se snažíte marně a vy dva spolu rozhodně nezestárnete, i když kamarádka si to nemyslí? Kdy je třeba si přiznat, že milý neodjel na tajnou misi, ale prostě si vymazal vaše číslo?

1. Nedbá o sebe, chová se jako křupan

Co říká kamarádka: Je s tebou sám sebou, nemusí nic hrát a dělat ze sebe vyvoněného šampóna. Kdo by chtěl chodit s modelem, který je posedlý vzhledem?!

Jaká je realita: Přijde na rande neupravený, s mastnými vlasy a dechem páchnoucím po česneku? Tak pozor, on není na rande! Je mu jedno, co si o něm myslíte, protože na vás nechce udělat dojem. Nebo se vás snaží dokonce odradit. Pokud se chce muž ženě zalíbit, rozhodně si na sobě dá aspoň trochu záležet. Na přirozenost bude čas později.

2. Nemá zájem o sex

Co říká kamarádka: Tedy ty máš štěstí, že tě nechce hned dostat do postele! Je tak ohleduplný, nechce nic uspěchat a váží si tě, nejde mu jen o jedno.

Jaká je realita: Pokud mu nejde o sex, tak ho nepřitahujete. Mužům jde vždy o sex, a to i se ženami, kterých si váží a respektují je jako osobnosti.

Foto: Andrey_Popov, Shutterstock.com

Zase tě bolí hlava nebo máš dnes jiný důvod, proč nemáš o sex zájem?Foto: Andrey_Popov, Shutterstock.com

3. Pořád hodně pracuje a nemá na vás čas

Co říká kamarádka: Muži jsou prací posedlí, vědí, že budou jednou živit rodinu. Dej mu prostor, ať vidí, že máš pochopení. Nestresuj ho a buď chápavá, aby nebyl pod tlakem. Jen bude mít volněji, určitě spolu někam vyrazíte.

Jaká je realita: I kdyby měl kamínek do vašeho okna hodit o půlnoci, až půjde utahaný z práce, tak to udělá. A klidně pojede přes celé město. Chce-li vás muž vidět, tak ho nezastaví žádná únava ani množství práce.

4. Vždycky musíte volat a psát vy

Co říká kamarádka: Ženy jsou dnes emancipované, není nic špatného, když napíšeš nebo zavoláš první. Muži milují silné a sebevědomé ženy! A třeba ztratil číslo, tak bude rád, že se ozveš.

Jaká je realita: Když má muž zájem, tak píše a volá. Neřeší, jestli je moc brzy a bude vypadat natěšený. Chce s vámi mluvit, tak prostě vytočí vaše číslo. Pokud nevolá, tak s vámi čas trávit nechce. Ano, je to opravdu takto jednoduché. Ztráta čísla je důvodem k mlčení jen velmi zřídka a v době sociálních sítí není nic snazšího než zvolit jiný komunikační kanál.

Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Mám mu zavolat zase já, nebo už je to trapné? Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

5. Má zájem, jen když je opilý

Co říká kamarádka: Ve víně je pravda, myslí na tebe! Běžně se stydí a neví, jestli bys měla zájem. Ale v opilosti ztrácí zábrany a jde do toho naplno.

Jaká je realita: Zájem má muž, který vám píše a volá střízlivý! Takový muž většinou na ostych kašle a zkusí to. Opilí píšou všem kolem a kdo se chytí, ten se chytí. Nejdřív začnou s těmi nejsnadnějšími, u kterých se nemusejí moc snažit, protože po deseti pivech jsou rádi, že na psaní SMS vidí.

6. Mluví o bývalé partnerce

Co říká kamarádka: Naprosto ti důvěřuje a ví, že s tebou může mluvit o všem, že ti nemusí nic tajit. Jeho minulost k němu patří, a pokud ji s tebou sdílí, tak je to jisté – jste si souzeni.

Jaká je realita: Muži mluví o těch ženách, které je zajímají. Pokud mluví o bývalé, předešlý vztah v sobě ještě nemá ukončený. Partnerova minulost je samozřejmě důležitá a je fajn vědět i o ex, které do jeho života patřily, ale nesmí to být hlavní téma konverzace.

7. Není pro vás dost dobrý? Má recht!

Co říká kamarádka: To je tak strašně boží, že by tě nechal jít pro tvoje dobro! Když říká, že pro tebe není dost dobrý, tak si vážně myslí, že jsi dokonalá a on si tě nezaslouží!

Jaká je realita: Ano, každý z nás si vybaví pět filmových scén, kde rebel bez příčiny s nakrčeným obočím říká lásce svého života, ať ho nechá být, že s ním nikdy šťastná nebude. A pak jdou ruku v ruce vstříc budoucnost. Tak tohle v reálu nefunguje. Muži neřeší, s kým by vám bylo lépe, pokud vás chtějí. Skutečnost, že vás vypustí ze svého teritoria, znamená jediné: potřebují mít volné ruce a srdce pro někoho jiného.

Co všechno jste si už s kamarádkami řekly, abyste nemusely uznat, že vy ho žerete a on vás ne? Které další varovné signály jste přehlížely?

Reklama

Související témata:

Načítám