Hlavní obsah

Top podzimní róby z červeného koberce: Lady Gaga i Kate

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Večírková sezona, kterou jste znali před pandemií, je opět v ohrožení, to ale neznamená, že se nemůžete pokochat krásnými společenskými šaty. Které barvy právě teď frčí a komu to na červeném koberci slušelo nejvíc?

Článek

Celebrity mají oproti obyčejným lidem přece jen víc možností, kam vynést velkou večerní, a proto jim v šatníku nesmí chybět originální róba od návrháře. Vybrali jsme sedm velkých hvězd, které v poslední době zazářily ve světle reflektorů a oslnily internet. Kdo by si zasloužil cenu za nejlepší outfit?

Hilary Duff (34)

Na akci neziskové organizace Baby2Baby, která pomáhá chudým dětem, dorazila trojnásobná maminka v malinových šatech značky Osman a není pochyb, že právě ona byla ozdobou celé akce. Herečka známá především z filmů pro puberťačky vsadila na hluboký výstřih i flitry a vypadala zkrátka božsky.

Foto: Profimedia.cz

Trojnásobnou maminkou se Hilary Duff stala teprve letos a na její postavě to vůbec není znátFoto: Profimedia.cz

Rosamund Pike (42)

Průsvitný model značky Christian Dior z kolekce Resort pro rok 2022 oblékla oceňovaná herečka na premiéru nového fantasy seriálu Kolo času (2021), který se natáčel v České republice. Krémové šaty v antickém střihu doplnila originální kapucí a zlatými doplňky. Není divu, že si hlavní hvězda osmidílné série získala velkou pozornost přítomných fotografů.

Foto: Profimedia.cz

Britská herečka se proslavila i coby Bond girl ve filmu Dnes neumírej (2002) a podobnou roli by hravě zvládla i po čtyřicítceFoto: Profimedia.cz

Anya Taylor–Joy (25)

Do povědomí diváků se vepsala jako zrzka s mikádem v televizní minisérii Dámský gambit (2020), ve skutečném světě je však dlouhovlasou blondýnkou. Aktuálně exceluje v hororu Poslední noc v Soho (2021), na jehož premiéru vyrazila v nádherných zlatých šatech od Diora.

Foto: Profimedia.cz

Metalické odstíny patří mezi hlavní trendy letošní sezony a Anya Taylor–Joy si je nemohla nechat uniknout Foto: Profimedia.cz

Gal Gadot (36)

Další snímek, který letos zamířil do kin, je krimikomedie Red Notice a jedna z hlavních hereček nemohla na premiéře chybět. I ona vsadila na třpytivý model s flitry. Červené šaty jsou z dílny španělské značky Loewe a patří do jarní kolekce pro příští rok.

Foto: Profimedia.cz

Špagetová ramínka se opět vracejí na výsluní a některým střihům vyloženě sedí, jedinou nevýhodou je, že se pod ně nehodí klasická podprsenka Foto: Profimedia.cz

Hailey Bieber (24)

V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se slavná modelka zřejmě řídila, když vybírala outfit na akci Lacma Art+Film Gala. Dorazila v bílých šatech s véčkovým výstřihem, za nimiž stojí značka Saint Laurent. Doplňky už ale manželka zpěváka Justina Biebera (27) nešetřila – zlaté náramky byly nepřehlédnutelné!

Foto: Profimedia.cz

Na hluboký výstřih už není třeba upozorňovat výrazným náhrdelníkem. Raději sáhněte po náušnicích či náramku Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate (39)

Jedny z nejdiskutovanějších šatů podzimu (a troufneme si říct, že i letošního roku) byly ty, v kterých přišla vévodkyně z Cambridge na premiéru nové bondovky Není čas zemřít (2021). Zlatá róba návrhářky Jenny Packham (56) ohromila nejen přítomné diváky. V podobných šatech byla vyfotografována také princezna Diana (†36), když vyrazila na akci k uvedení bondovky Vyhlídka na vraždu (1985).

Foto: Profimedia.cz

Odborníci na královskou rodinu se shodují, že vévodkyně Kate vzdala volbou tohoto velkolepého modelu poctu zesnulé princezně Dianě Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga (35)

Životopisný snímek o jednom z největších návrhářských es Klan Gucci (2021) láká diváky nejen na samotný příběh, ale také na hvězdné obsazení. Vždyť hlavní roli si střihla uznávaná americká zpěvačka. Jak se musela pro roli změnit? Fialovou róbu na premiéru neměl na svědomí nikdo jiný než značka Gucci, a aby jí dodala punkový nádech, vsadila diva na síťované punčochy a ikonické boty na platformě.

Foto: Profimedia.cz

Elegantní plisované večerní šaty musela Lady Gaga vyvážit po svém – klasické lodičky od ní ani nikdo nečekal Foto: Profimedia.cz

Znáte nejšílenější modely z červeného koberce? Kdo vyrazil v pyžamu a kdo se zabalil do masa?

Reklama

Související témata:

Načítám