Hlavní obsah

Nuda v posteli: Vyzkoušejte tyto podivné sexuální techniky

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nudná rutina po letech soužití je věc, kterou řeší leckterý pár. Už nepomáhají ani občasné experimenty, a navíc máte pocit, že jste v ložnici vyzkoušeli všechno. Omyl! Tyhle zvláštní techniky a praktiky jste určitě ještě nevyzkoušeli.

Článek

Že je sex po letech tak trochu nuda, není nic neobvyklého. Je to problém, který trápí většinu párů. Bojovat s tím se ale dá nejrůznějšími způsoby. Britská expertka na sex a vztahy Tracey Cox pro vás má tři tipy na opravdu netradiční praktiky. Vyzkoušela je na vlastní tělo a ručí za ně! I když mohou vypadat až směšně, seberte odvahu, probuďte v sobě smysl pro dobrodružství a jděte do toho!

Orální sex s grapefruitem

Asi před osmi lety žena jménem Auntie Angel zveřejnila na internetu video, na kterém vysvětlovala, a na vibrátoru i ukazovala, jak potěšit muže orálním sexem. Ovšem pozor, s pomocí grapefruitu na umělém penisu. Video bylo dost ujeté a bez záchvatů smíchu se shlédnout nedalo, ale z téhle techniky se stal hit. „A měli byste to zkusit i vy. Protože všichni se k sexu stavíme až příliš vážně, přitom tohle je nejen nový zážitek, ale právě i zábava,“ radí Tracey Cox.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Proč si v posteli neužít trochu zábavy?Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Navíc je podle ní tato technika skvělá pro ženy, které orální sex moc rády nemají kvůli dávení a dušení. Grapefruit totiž penis vlastně tak trochu zkrátí a také funguje jako jakási „zarážka“, takže se nemůže stát, že by penis šel moc hluboko.

Jak na to? Grapefruit ohřejte v teplé vodě na pokojovou teplotu. Odřízněte oba konce pupku a vytvořte z něj tak tlustý váleček (jak vysoký bude je na vás, uzpůsobte ho velikosti partnerova penisu a svým představám). Uprostřed grapefruitu vyřízněte malý otvor, poté ho pomalu zatlačte ke kořeni vztyčeného penisu. Pak můžete začít s orálním sexem, přičemž grapefruitem můžete pro zpestření libovolně otáčet či ho mírně tahat nahoru a dolů.  

Kivin metoda

I tady jde o orální sex, ovšem poskytuje ho muž ženě. V překladu to může znamenat něco jako kamenná metoda, ale význam ani souvislost s tím nehledejte, jak tohle jméno vzniklo, netuší ani Tracey Cox. Každopádně kouzlo je jen ve změně polohy. Muž v tomto případě nemá hlavu klasicky přímo mezi partnerčinýma nohama (ať už jde o polohu 69 nebo klasiku), ale ona leží na zádech, on je na břiše (může i klečet) a svým tělem s ní svírá pravý úhel.

„Tato technika je skvělá proto, že umožňuje muži prozkoumat celou oblast ženiny vulvy, nikoli se zaměřit jen na klitoris,“ vysvětluje Tracey Cox, podle níž má z takového sexu žena mnohem intenzivnější prožitek.

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Orální sex milují muži i ženyFoto: oneinchpunch, Shutterstock.com

CAT technika

Jde o zkratku názvu Coital Alignment Technique, což se dá přeložit jako koitální technika s příklonem. „Je to vlastně upravená verze klasického misionáře. Tentokrát ale leží muž trochu výš. Tím dojde ke tření klitorisu penisem. Jedna zajímavá studie, která se zaměřoval na ženy, jimž se moc nedařilo dosahovat orgasmu při misionářské poloze, zjistila, že u 56 % z nich se to s pomocí této techniky povedlo,“ říká Tracey Cox.

Právě stimulace klitorisu v kombinaci se souloží je totiž velmi slibnou cestou k ženskému vyvrcholení. Navíc tato technika celkem spolehlivě oddaluje mužský orgasmus, což je dokonalá kombinace. Dostatek času, soulož a stimulace klitorisu – co víc si přát.

Jediná obtíž je podle Cox v tom, že tohle je potřeba natrénovat. Najít tu správnou polohu, úhel, ideální tlak a rychlost, prostě se sehrát. Takže na poprvé to nejspíš žádná extra bomba nebude, ale když vydržíte, určitě kouzlo téhle polohy oceníte.

Nenechte se vykolejit a netrapte se zbytečně. Víte, proč nuda v posteli nemusí být na škodu? 

Související témata:

Načítám