Hlavní obsah

Chcete ještě citlivější prsa při sexu? Zkuste pár triků

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ženská erotogenní zóna, která muže nepřestává fascinovat? Prsa! Když je správně škádlíte, pomohou vám užít si milování a zesílit vyvrcholení. Tak je nechte, aby byla citlivější, jsou pak přímou vstupenkou do ráje uspokojení.

Článek

Malá, velká, pevná, povislá. Co na tom sejde? Velikost ani tvar prsou nerozhodují o tom, jestli si sex užijete či nikoli, i když se traduje, že větší ňadra jsou méně citlivá než ta menší, protože nerv přenášející pocity z bradavky je u objemnějších dvojčat napjatý. To ale není nic proti ničemu. Ňadra byla, jsou a budou významnou ženskou erotogenní zónou. Jak si ji užít co nejlépe?

Cesta k nebývalé rozkoši

Pokud prsa dostanou odpovídající stimulační péči, zvýší vaše vzrušení a připraví tělo na výbušnější orgasmy. Podle výzkumu, který publikoval časopis The Journal of Sexual Medicine, totiž pocity vyvolané při jejich dráždění putují do stejných oblastí mozku, které reagují na genitální stimulaci. To spouští uvolňování oxytocinu, hormonu lásky, věrnosti a důvěry, který snižuje účinky stresových hormonů adrenalinu a kortizolu. Ve výsledku počítejte s větší rozkoší, relaxací i silnějším vyvrcholením. Kdo by právě o tohle nestál?

Jak naladit prsa na rozkoš

Před menstruací, kdy tělo ovládá progesteron s estrogenem, bývají prsa citlivější, čehož se dá pro stupňování vzrušení využít. V jiných fázích menstruačního cyklu jim je však třeba trochu pomoci. Experimentujte s novými vjemy. Ze šperkovnice vytáhněte delší korále a po nasazení na krk je nechte, aby cestovaly od jedné bradavky ke druhé. Můžete zkusit i hrátky s rozdíly teplot. Korálky dejte na chvíli do ledničky nebo si skočte do sprchy a na hrudník namiřte proud horké vody. Teplo nahrne krev k povrchu kůže, čímž zvýší tělesnou teplotu a podpoří citlivost pleti na dotek.

Foto: Denis Ivanov43, Shutterstock.com

Dopřejte si šikovnou stimulaci bradavek! Foto: Denis Ivanov43, Shutterstock.com

Gely, vůně i body

Prsa milují i kostky ledu, masážní oleje s prohřívajícími účinky (masáž stimuluje pokožku prsou a zvyšuje jejich vnímavost), svorky a peříčka. Erotické obchody nabízejí i speciální gely určené přímo pro dráždění bradavek. Ty slibují příjemné brnění, jemné pálení a nekonečné vzrušení za doprovodu opojných vůní. Utrácet však nemusíte. Stačí, když smícháte kokosový olej s pár kapkami vonné esence. Touhu ve vás probudí třeba jasmín, jehož omamná květinová vůně je známé afrodiziakum.

Masáže se ujměte samy nebo ji svěřte do rukou milence – určitě nebude protestovat. Nezapomeňte, že bradavky nejsou to jediné, co lační po pozornosti. Nejcitlivější část dvorce se nachází mezi dvanáctou a druhou hodinou (dvanáctku představuje bod nejblíž bradě), tak zamiřte i do těchto míst.

Rozvlňte se v rytmu prsní salsy

Podle britské Národní zdravotní služby se prsa při vzrušení zvětší až o 25 %. Větší plocha rovná se větší příležitost pro stimulaci, což je rozhodně dobrá zpráva. Jsou-li už vaše ňadra vzrušená, dopřejte jim rozkoš v podobě vibrátoru, který se dá nahradit i elektrickým zubním kartáčkem. Není třeba přikládat si ho přímo na hrudník. Když ho podržíte v ruce a jeden prst přiložíte přímo na svůj vztyčený hrot, vibrace se lehce přenesou tam, kam mají. Bingo.

Tři, dva, jedna, teď!

Chcete přejít rovnou k věci? Dejte přednost milostným pozicím, které nedovolí prsa ignorovat. Misionář, vy nahoře, oba dva na boku v řadě za sebou… Prostoru pro hýčkání teď již hladových dvojčat lačnících po uspokojení je dost a dost. Líbit se vám bude i fakt, že pokud prsa visí dolů, třeba v psí pozici, kdy jste na všech čtyřech, opět se do nich nahrne krev. Každý dotek, vibraci či olíznutí pak vnímají intenzivněji. Tak se nebojte víc předklonit… Schválně, jak dlouho tenhle blažený nátlak vydržíte.

Reklama

Načítám