Hlavní obsah

Bytový doplněk jako erotická pomůcka: Jak využít zrcadlo při sexu

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Reklama

Jeden z nejlepších erotických předmětů, který ve dne kontroluje váš vzhled, opticky zvětšuje prostor a v noci dokáže přeměnit nudný pohlavní styk v divokou jízdu? To je prachobyčejné zrcadlo! Proč se před ním lidé rádi milují a kdy si jeho tajuplnou moc vychutnáte i vy?

Článek

Prý z nich mohou vystoupit různé bytosti a umožňují komunikovat nejen s dušemi zemřelých. Zrcadla jsou opředená legendami a tajemstvími a jedno mýtické, v černém rámu, vlastnila i Alžběta I., královna Anglie a Irska (1533-1603). Její poradce, alchymista, astrolog, kartograf a matematik John Dee právě tohle zrcadlo podle časopisu Antiquity, akademického žurnálu zasvěcenému archeologii, údajně používal k mluvení s anděly. Vědci později zjistili, že uvedený cenný předmět pocházel z aztéckého Mexika a je starý asi 500 let. Zrcadla jsou zkrátka v kurzu již hodně dlouho, a to nejen u okultistů a mágů, ale i milenců.

Sledování sebe sama jako afrodiziakum

Někteří muži a ženy se na sebe rádi dívají, když se oddávají vášnivému sexu, protože to, co vidí v odraze zrcadla, je pro ně forma autoerotiky. Všechno to vzrušení z hraní ve vlastním pornofilmu, voyeuristický aspekt a vizuální přitažlivost přidávají sexu na DPH a dělají ho nevšedním.

Sledování sebe sama způsobuje, že sex je ještě erotičtější a ano, mnozí milenci se také cítí neuvěřitelně sexy, zároveň je stimulují grimasy ve tváři, které se při sexu objevují. Proto jsou zrcadla významnou erotickou pomůckou, rozšířeným a dostupným kořením sexuálního života. Začleňte je do svého milostného života, neprohloupíte!

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Dívat se na vlastní vášní proměněnou tvář může být rajcovní, nebojte se tohoFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Přenosné zrcadlo kvůli sexu

Přenosné zrcadlo opřete o čelo postele a jděte na všechny čtyři. Uvidíte sami sebe, jak si užíváte, když se vás někdo dotkne, budete sledovat, co partner dělá s vaším tělem. Za předpokladu, že jste zvyklí být jen uvnitř dění, vidět situaci zvenčí může být velkým přínosem, vždyť sexualita je úzce svázána s vizuálním zážitkem.

Nebo použijte samostojné skládací zrcadlo a jednoduše se o něj opřete rukama (šmouhy utřete až potom), vyšpulte pozadí a nechte milence, aby do vás zezadu vstoupil. Získáte detailní pohled na vše důležité. Pak se opřete o zrcadlo zády, zatímco váš partner před vámi klečí, což mu poskytne vynikající výhled na vaši šťavnatou zadnici. Mimochodem, na blyštivou plochu se dá i kreslit (ideálně červenou rtěnkou). Vykouzlete jednoduchou siluetu a rtěnkou zakroužkujte oblasti, kterých se má partner dotýkat.

Zrcadlo na stropě: ano, či ne?

Že by zrcadlo mělo být přenosné, má svůj důvod. Z erotického hlediska je obvykle nejlepší místo na stropě či největší stěně v místnosti. Ale navzdory tomu, že se to milencům jeví jako nejlepší nápad, podle zásad feng-šuej by si to měly dlouhodobé páry rozmyslet.

Tradiční čínské učení totiž věří, že zrcadla mají moc ničit manželství a milostný život tím, že vytvářejí ničivou energii, která narušuje vztah spící dvojice. Po sexu je tedy vhodné veškeré tyto plochy schovat nebo zakrýt, jinak si zahráváte s hádkami, nízkým libidem a skomírající energií.

Pakliže na zásady feng-šuej nevěříte a hodláte zrcadlo přidělat napevno, ujistěte se, že vámi vybraný kus je ukázkově vyztužený a bezpečně ukotvený. Nikdo si nechce opírat ruce, zadek ani jiné části těla o něco, co může spadnout a přivodit zranění!

Reklama

Načítám