Hlavní obsah

Svatby z jara 2018: Druhé výročí neslaví jen Harry s Meghan

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řekli si ano před dvěma roky, jsou rodiči ročního chlapečka a vzdali se rolí v královské rodině. Harry a Meghan toho stihli od svatby docela dost. Jak jsou na tom další známé páry, které si pro svůj velký den zvolily jaro 2018 a slaví tak letos papírovou svatbu?

Článek

Víte, o jaké výročí svatby se jedná, když se mluví o tzv. papírové svatbě? O druhé. A podle starých zvyků mají manželé společně složit loďku z papíru a pustit ji po vodě. Kterých slavných párů se toto výročí týká? Jsou mezi nimi členové královské rodiny, slavní herci, hvězdy seriálů i zapřísáhlí staří mládenci. Někteří si řekli ano již podruhé, jiní se stihli mezitím rozejít, někteří spolu konečně začnou bydlet a další během dvou let přivítali na svět dvě děti.

Meghan (38) & Harry (35)

Dnes jsou to přesně dva roky, co si řekli ano Harry a Meghan. Jejich svatba byla minimálně ve Velké Británii událostí roku. Mezi hosty byli členové královské rodiny, celebrity, Harryho bývalé přítelkyně i kamarádky Meghan. Od královny získali tituly vévoda a vévodkyně ze Sussexu, ale nedávno se jich vzdali. Druhé výročí svatby oslaví v Kalifornii, kde se usadili s ročním synkem Archiem. Od svatby ušli velký kus cesty a udělali zásadní rozhodnutí, zamilovanost a štěstí z nich stále sálá na dálku.

Foto: Profimedia.cz

Manželé jsou dva roky, rodiči jeden rok a bez královských titulů jsou pár týdnůFoto: Profimedia.cz

Nicole Vaidišová (31) & Radek Štěpánek (41)

Poprvé se známý tenisový pár bral v roce 2010 a byla to svatba se vším všudy, velká a luxusní. Po třech letech se rozešli, ale ne na dlouho. Podruhé se brali Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek na konci května roku 2018, obřad byl tentokrát komorní a jen za přítomnosti svědků. V červenci se pak stali rodiči holčičky Stelly (1). Tenista je známý vtipálek a žertoval, že sice řekl, že si vezme v životě jen jednu ženu, ale neřekl kolikrát.

Foto: Profimedia.cz

Radek Štěpánek mluví o Nicole jako o své královně. Druhá svatba už je jistě posledníFoto: Profimedia.cz

Vanessa Paradis (47) & Samuel Benchetrit (46)

Francouzská umělkyně žila 14 let s hercem Johnnym Deppem (56), mají spolu dvě děti, ale na svatbu nikdy nedošlo. Naopak, v roce 2012 se rozešli. O čtyři roky později se během natáčení filmu Dog zamilovala do režiséra Samuela Benchetrita a po dvou letech randění si řekli ano. S otcem svých dětí udržuje přátelský vztah a nedávno se ozvala na jeho obhajobu, když byl (neprávem) obviněn z agresivního chování vůči exmanželce Amber Heard (34).

Foto: Profimedia.cz

Pár se na veřejnosti moc neukazuje, ale když se objeví, je jasné, že jsou zamilovaní až po ušiFoto: Profimedia.cz

Kaley Cuoco (34) & Karl Cook (29)

Hvězda seriálu Teorie velkého třesku (2007–2019) si před dvěma lety vzala profesionálního jezdce na koni a miliardářského synka. Svatba se konala na ranči v San Diegu a oddávala je hereččina sestra. Jejich svazek je nekonvenční, protože pár spolu ani po svatbě nezačal bydlet. A nemohli si to vynachválit. Svůj dům snů totiž teprve stavěli a každý se pracovně pohyboval v jiné části země, tak se za každou cenu nesnažili usínat pod jednou střechou.

Foto: Profimedia.cz

Z příspěvků na sociálních sítí je vidět, že pár spojuje mimo jiné i smysl pro humorFoto: Profimedia.cz

Kaitlynn Carter (31) & Brody Jenner (36) 

Příjmení Jenner napovídá, že Brody patří mezi celebrity z klanu Jenner/Kardashian. S blogerkou Kaitlynn se vzali na indonéském ostrově Bali a byla to pořádná party. Čas na legalizaci sňatku ve Spojených státech si ale nenašli. Pak se objevily informace, že jejich „manželství“ je otevřené a Brody spí kromě Kaitlynn i s jinými ženami. Ona se nakonec zakoukala do Miley Cyrus (27) a pohádky byl konec.

Foto: Profimedia.cz

Slušelo jim to, pravda. Ale evidentně nebyli na manželství připraveniFoto: Profimedia.cz

Anna Eberstein (37) & Hugh Grant (59)

Hrdina romantických filmů si svoje staromládenectví hýčkal a nespěchal ani s otcovstvím. Rozjel to až kolem padesátky. V době, kdy se oženil s televizní producentkou Annou Eberstein, mu bylo 57 let a měli spolu už tři děti (a další dvě má z předešlého vztahu s recepční Tinglan Hong). Jednalo se o skromný obřad a nevěsta měla bílou minisukni a modrou košili. Herec nedávno přiznal, že odkládat rodinu byla chyba a velmi si to užívá.

Foto: Profimedia.cz

Že se Hugh Grant nakonec usadí, by si vsadil málokdo. A vidíte, jen čekal na tu pravou!Foto: Profimedia.cz

Alejandra Silva (34) & Richard Gere (70)

Hollywoodský herec poznal španělskou publicistku v roce 2014, když se ubytoval v hotelu její rodiny. O desítky let mladší Alejandra chvíli odolávala, ale nakonec přestoupila i na buddhismus, který je pro Richarda Gera zásadní. V dubnu 2018 se vzali na hercově ranči u New Yorku, svatba byla inspirována Indií a na obřad přijeli tuk-tukem. V únoru 2019 přivítali na svět syna Alexandra a před pár týdny se jim narodil druhý chlapeček.

Foto: Profimedia.cz

Někdo si v sedmdesáti užívá klidného stáří, Richard má energie na rozdávání a těší se z mladé ženy a dětíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám