Hlavní obsah

Tajemství znamení horoskopu: Co před vámi skrývají?

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Foto: Halay Alex, Shutterstock.com

Každý člověk má nějaké obavy, strachy nebo něco, za co se stydí: zkrátka tajemství, která o sobě jen tak na potkání rozhodně nevykládá. Co skrývají jednotlivá znamení horoskopu? To vám prozradíme v následujícím článku.

Článek

Snad všichni mají nějakou slabinu, zlozvyk, zkrátka něco, co je na nich samotných rozčiluje a neradi se k tomu před ostatními přiznávají. I jednotlivá znamení zvěrokruhu mají tajemství, která by s ostatními raději příliš nesdílela. Co skrývají Blíženci, Kozoroh nebo třeba Ryby?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani nejčastěji tají citlivé a měkkosrdcaté já, které se skrývá za jejich živelnou a uspěchanou slupkou. Ve společnosti působí jako sebevědomý tajfun, který nic nerozhází. Ale i je mrzí ošklivá slova a čas od času dojedou na svoji horkou hlavu: nějak se v afektu rozhodnou a pak je to trápí. Navíc tají veškeré své neúspěchy, protože si je berou velmi osobně a hodně si za ně nadávají: jak se jim, nedostižným Beranům, mohlo něco nepodařit?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci někdy skrývají svoje snobství. Většina z nich mezi snoby skutečně patří, užívají si věci „na úrovni“ a často pohrdají tím, co podle nich tohoto formátu nedosahuje. Protože ale nemají rádi konflikty a raději jsou s lidmi zadobře, tyto odsudky tají. Často také ukrývají nervozitu, třebaže navenek vypadají naprosto klidně. Mají pocit, že kdyby ji dali najevo, spadne jim nebe na hlavu, takže ji raději dusí někde v sobě.

Foto: Merla, Shutterstock.com

Býci mají rádi věci i lidi „na úrovni“ a občas jim nejde něco pod nos. Raději to skrývajíFoto: Merla, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Velkým tajemstvím Blíženců je nevelká sebedůvěra. Na ostatní působí dojmem, že je nic nerozhází, poradí si v každé situaci a mají odpověď na každý rýpanec. Pravda je, že tahle slupka někdy skrývá dost nejisté jádro. Běžný smrtelník to ale nepozná, protože snad každý Blíženec odmalička ví, jak svou slabost zamaskovat upovídaností a zdánlivou otevřeností. Rozhodně jim neříkejte, že o jejich tajnostech víte – jen na ně berte ohledy.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vždy ochotní a nesobečtí Raci tají, že toho často mají plné zuby. Někdy je rozčiluje, jak si z nich všichni dělají vrbu a počítají s jejich pochopením a soucitem. Skrývají, že jejich zásoby laskavosti a porozumění nejsou nevyčerpatelné a že jsou také jenom lidé. Tohle tajemství se někdy projevuje neobvyklými koníčky, které byste do Raků neřekli: poslouchají tvrdý metal, chodí cvičit drsné bojové sporty nebo se odpoledne po práci jezdí vykřičet do lesa.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi nejsou tak klidní a blazeovaní, jak vypadají. Tohle královské znamení si vás nejspíš získá elegancí a přirozeně rozumným a klidným přístupem k životu. Jenže někdy to může být jen pěkné divadýlko – s životem si občas nevědí rady úplně stejně jako ostatní. Zrovna tak by nikdy nikomu nepřiznali, že sem tam jsou světla reflektorů pěkně vyčerpávající a daleko raději by se stočili někde v koutku a užili si trochu samoty.

Foto: StockLite, Shutterstock.com

Lvi jsou rádi středem pozornosti, ale občas je to vyčerpá a tajně si někam zalezouFoto: StockLite, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají pověst dokonalých puntičkářek, které mají všechno zorganizované, srovnané, nejlépe v tabulce. Ale to také nemusí být pravda. Většina Panen totiž skrývá svoji „komoru hanby“, kde se koncentruje všechen nepořádek jejich života. Znáte seriál Přátelé a pamatujete na Moničinu skříň napěchovanou nepořádkem? Tak přesně to si představte – jen ten chaos může být stejně dobře emocionální a duševní. Ačkoli Panny působí velice „spořádaně“, někde tuhle třináctou komnatu většinou mají.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jaké tajemství skrývají Váhy? Že mají někdy chuť přestat dbát na zevnějšek a vystupování v každé situaci, vykašlat se na to, zahodit líčidla i nažehlené oblečení. Touží si natáhnout tepláky, kydnout sebou před televizi a cpát se popcornem. Váhy působí jako nejestetičtější, nejkrásnější bytosti tohoto vesmíru. A většinu času jimi opravdu jsou a je jim to přirozené. Ale nebudeme si nic nalhávat, tepláky jsou prostě tepláky a každý čas od času zatouží po pohodlí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři by nikdy nahlas nepřiznali, že pod neproniknutelnou fasádou bezcitného ledovce se skrývá citlivá dušička. Je poměrně hluboko a propracuje se k ní málokdo, ale většina Štírů ji v sobě opravdu skrývá. Projevuje se nejčastěji ve chvíli, kdy si místo psychologického dramatu pustí sladkobolnou romantiku a tajně si popláčou nad cituplným příběhem. Nebo se dojmou nad fotkou štěňátka s mašlí. Pak jsou Štíři sami ze sebe ohromně na rozpacích.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Co vám tají společenští a oblíbení Střelci? Že někdy na lidi nemají náladu. Všichni je berou jako jistotu, když jde o večírky, výlety a akce. Ale jako ostatní smrtelníci i Střelci občas chtějí všechny… maximálně tak přetáhnout lopatou. Jen to dovedou skvěle skrývat, jsou trpěliví a také se z toho dokážou rychle dostat a společnost druhých začnou zase vyhledávat. Ale vzpomeňte na to, zrušte někdy společnou akci a nechte je odpočinout.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy všichni známe jako důstojné a distingované znamení, které oplývá přirozenou autoritou a jakýmsi odstupem. Co ale nikdo neví, protože to všichni Kozorozi velmi, velmi pečlivě tají, je skutečnost, že je občas popadne touha udělat něco bláznivého. Spontánního. Improvizovaného. Většinou ji zase pěkně rychle zažehnají, ale někdy je dovede k tomu, že si sami zajdou zazpívat karaoke, zúčastní se improvizovaného hereckého představení nebo skočí bungee jumping. A nikomu o tom nikdy neřeknou.

Foto: Strahil Dimitrov, Shutterstock.com

Kozorozi skrývají neuvěřitelné věci: touží udělat (a občas i tajně udělají) něco nečekanéhoFoto: Strahil Dimitrov, Shutterstock.com

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Svéhlaví a nespoutaní Vodnáři si na své svobodě zakládají. Nenechávají se spoutat konvencemi a většinou ani prací od devíti do pěti. Někdy ale po jednoduchém řádu věcí, po tom, aby jim někdo řekl co a jak, zatouží. Je to přece jen jednodušší a pohodlnější než být neustále silnou osobností s názorem na všechno kolem. Tyto momenty berou jako osobní selhání a skrývají je hluboko v sobě.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Co tají Ryby? Nejčastěji bláznivá přání a touhy, které by rádi dovedli do zdárného konce. Ví se o nich, že jsou velkými snílky, a jejich nápady a představy lidé proto berou jen jako vzdušné zámky, do jejichž realizace by se zrozenci tohoto znamení ani náhodou nepustili. To však není nutně pravda! Většina Ryb skutečně má nějaký velký a odvážný sen, na jehož uskutečnění v tajnosti pracuje, ačkoli by to do nich nikdo neřekl.

Zajímá vás novodobý snář? Co znamená, když se vám zdá o ztraceném mobilu nebo surfování na netu?

Reklama