Hlavní obsah

Tohle jsou vítězky soutěže! Na co se mohou těšit?

Foto: Minerva Studio, Shutterstock.com

Foto: Minerva Studio, Shutterstock.com

Reklama

Přesně před týdnem jsme oslavily MDŽ a byl to také den, kdy vyšel poslední díl našeho seriálu Největší ženské trable. Věnoval se ryze ženským tématům a každý týden jedna z vás vyhrála knihu vztahového kouče Aleše Kaliny. Dnes jedné z vás pošleme tu poslední, ale předáme i hlavní cenu – dvouhodinový koučink s Alešem Kalinou!

Článek

Probrali jsme, jak skloubit kariéru s mateřstvím, jak získat zdravé sebevědomíjak se naučit říkat ne nebo jak být dětem maminkou a ne služkou. Se vším vám v rámci našeho seriálu Největší ženské trable poradil vztahový kouč a kouč osobního rozvoje Aleš Kalina. Už pět z vás se doma raduje z knihy „Emoční rovnice“, které jsme v rámci seriálové soutěže rozdávali.

A dnes dvěma z vás pošleme ještě jeden, takový trochu opožděný dárek k MDŽ!

Knížka putuje k…

Poslední díl seriálu, který vyšel přesně před týdnem na Mezinárodní den žen, se týkal tématu, jak si v tom všem shonu najít čas jen a jen na sebe. Skrýval v sobě nejen návod, jak na to, ale také odpověď na soutěžní otázku. Hodně z vás správně napsalo, že česká herečka, která pochopila, jak moc důležité je, věnovat se i sama sobě, je Marie Doležalová (32). A my ze správných odpovědí vylosovali jednu z vás, která vyhrává knihu Aleše Kaliny. Na příjemné čtení se může těšit Zdenka Schromová. Gratulujeme!

Hlavní cenu vyhrává…

Každý týden jste ale neposílaly jen odpovědi na soutěžní otázky, připojit jste měly vždy důvod, proč byste si přály vyhrát hlavní cenu v podobě dvouhodinového koučinku s Alešem Kalinou. Co vás v životě tíží a s čím by vám mohl odborník pomoci. Všechny vaše odpovědi byly úžasné, ale vyhrát může bohužel jen jedna. Z vašich odpovědí vybíral sám Aleš Kalina a snažil se najít tu opravdu potřebnou.

Bylo to těžké rozhodování, ale nakonec se Aleš Kalina rozhodl zdarma nabídnout své služby Renatě Kněžíkové. Ta se totiž teď nachází ve velmi těžké životní situaci, kdy zůstala sama s dcerkou. Opustil ji partner a otec jejího dítěte, kterého milovala a kterému, jak sama uvedla, důvěřovala (jak poznáte, že je to láska na celý život). Psala, že v životě dostala už hodně kopanců, ale tahle zrada zatím bolí nejvíc. „Vím, že jsem si tím měla projít, ale mám pocit, že se pořád točím v kruhu a dochází mi energie. Chci najít sebelásku, sebevědomí a být nejlepším vzorem pro svou dceru, aby se nemusela potýkat s takovým trápením jako já,“ napsala vítězka.

Gratulujeme a doufáme, že díky našim článkům a i výhrám vám život místo kopanců nadělí štěstí a opravdovou lásku!

Reklama

Související témata:

Načítám