Hlavní obsah

Typologie milenek podle tvaru jejich ňader

Foto: Profimedia

Na tvaru prsou záleží a jde z něho i hodně vyčíst…Foto: Profimedia

Reklama

Aktualizováno

Ženská prsa. Pro muže je podle sexuologů nejdůležitější jejich tvar a tuhost. Kdo ví proč? Existuje věda, učení o dámských prsou, které vyvěští, zda mango či hruška v posteli stojí za to!

Článek

Co se ženských prsou, jejich tvaru a přisuzování povahy k majitelkám týče, svět je rozdělen na dva tábory. Někteří odborníci, třeba italský badatel a sexuolog Piero Lorenzoni, jsou přesvědčeni o tom, že tvar ňader vypovídá hodně o charakteru ženy.

Naproti tomu čeští sexuologové Zlatko Pastor či Radim Uzel veškeré hypotézy na toto téma zavrhují. Ať už je či není na každém šprochu pravdy trochu, v 18. století ve Španělsku vzniklo něco jako věštění z ženského hrudníku nazvané sternomantie. Jak ta nahlíží na ňadra a typy osobností? A sedí to na vás?

Třešeň a švestka

Ženy s malými ňadry jsou považovány za společenské, často se ocitají v roli ideálních životních partnerek, neboť nejsou konfliktní (ani v posteli) a nemají žádné zvláštní preference. Milostné i partnerské.

Jejich „nevýhodou“ je, že jsou velmi nedůvěřivé a obvykle žárlí. Jsou tak zvané oběti lásky. Jejich povaha je předurčuje do submisivních rolí, takže to jsou skvělé partnerky pro BDSM hrátky. Polohy vyznávají divoké i umírněnější. Záleží na tom, jak na něj partner působí a co od nich očekává. V každém případě však málo říkají, co si myslí.

Foto: Profimedia

Jaký typ ňader máte vy?Foto: Profimedia

Hruška

Silné osobnosti, které se nebojí ozvat. Tyhle ženy jsou nezávislé a tvrdohlavé, ovšem v posteli to umí pěkně roztočit. Vztah se ženou s hruškovitým tvarem ňader se dá považovat za „italské manželství“. Hádky však vyváží sexuální přitažlivost a vášeň. Iniciativa a zahajování sexu jsou často na její straně. Obliba jejích milostných poloh se točí okolo jezdeckých pozic či psí polohy. Navíc, ona sama v kurzu zůstane vždycky. Víte, jak vypadá vzorec dokonalých prsou? Ano, je to právě hruška.

Britští vědci provedli studii, která byla publikována v americkém vědeckém časopise Plastická a rekonstrukční chirurgie, a na základě výpovědí 1315 lidí stanovili vítězný procentuální poměr: 45 : 55, tedy 45 procent objemu nad prsní tkání a 55 procent pod bradavkou.

Jablko

Do této kategorie (hovoříme poměrně o souměrném a spíš kulatějším tvaru) podle sternomantie patří ty dámy, které tvrdě pracují převážně pro svou rodinu. Údajně hůře dosahují orgasmu, ale v některých případech, když se dostatečně uvolní, mohou svému milenci připravit smyslné potěšení.

Tyto ženy mají rády zkoušení nových věcí, uspokojují své partnery a milence mění jen zřídka. Mimochodem, vybírají si kvalifikované a vyzrálé protějšky a nejlépe jim je v osvědčených milostných polohách. Ty, které mají ňadra blízko od sebe, chtějí sex častěji než jejich stejně vybavené kolegyně.

Foto: Profimedia

Nechaly byste si kvůli názoru vašeho partnera prsa upravit?Foto: Profimedia

Meloun

Velká prsa? Značí optimismus, sympatii, smyslnost, život i kreativitu v sexuální oblasti. Bohužel, není to pravidlo. Hodně žen kvůli větším proporcím už od dob puberty špatně snáší zájem a ve vyšším věku má problémy s orgasmem či frigiditou. Ale jinak jsou sexuálně otevřené a rády posunují vlastní hranice. Pokud mají ještě výrazné dvorce a vystouplé bradavky, patří k dominantním osobám a milenkám, ovšem velkorysým.

Zralé mango

O ženách, jež mají ňadra ve tvaru zralého manga, se říká, že jsou hráčky, které mohou dovádět i s více muži současně. Majitelka těchto skvostů je obecně záludná od přírody, ráda něco skrývá a dráždí své milence. V případě, že má ňadra daleko od sebe, se její nechuť k věrnosti a rodinnému životu násobí. Čím větší dálka, tím větší drzost.

Pecka

Plochý hrudník se spojuje s inteligencí a vznešenou povahou, loajálním a ostrým mozkem. Ženy s tímto typem prsou potřebují dostatek uvolnění a důvěry v milence, jinak ze sexu nic nemají. Jakmile se však otrkají, mohou být vášnivé a milování si vychutnávat, nicméně jelikož potřebují trochu času, někteří muži se jim vyhýbají.

Tak co, sedí to na vás?

Reklama

Načítám