Hlavní obsah

Toužíte po tvrdším sexu? Tipy, jak přimět partnera, aby byl v posteli dominantnější

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S partnerem si skvěle rozumíte, jen v ložnici se moc neprosazuje. Vy přitom toužíte, aby vás aspoň občas na oko ovládal, vlastnil a obšťastnil skoro jako divoké zvíře! Dá se nějak zařídit, aby byl dominantnější? Víme, jakými triky dosáhnete svého.

Článek

V práci váš muž rozdává úkoly jako pravý velitel, ale doma si o sex říct neumí, respektive umí, jenže tak trochu jako ťunťa. Milování je sice hezké, ale trochu neslané nemastné a vy toužíte po větší živočišnosti. V noci se vám pak zdá o věznění se zavázanýma rukama nebo znásilnění sexy zlodějem, který dá před lupem přednost psí pozici, abyste mu neviděla do obličeje. Je normální o něčem takovém snít? A jak takové fantazie převést v ložnici v realitu?

Sexuální fantazie je jen fantazie

Jedna celkem nedávná studie vysoké školy v kanadském Montrealu je dosti výmluvná. Tamní akademici vyzpovídali 1 500 dospělých ohledně jejich sexuálních fantazií a ukázalo se, že až 60 % žen vzrušují témata podřízenosti, jako je svazování nebo výprask. Mnoho z nich se také přiznalo k extrémním erotickým fantaziím, kdy je cizí člověk opanuje a nutí k sexu. Jde ale samozřejmě jen o fantazii, o touhu po hře, nikoli po reálném znásilnění. Takže žádné upejpání, patříte-li k těm, kterým vlhne klín při myšlence, že vás partner popadne a dá vám co proto, zařiďte, aby byl v ložnici dominantnější. Jak se to dělá?

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Láká vás představa, že vás bude partner během sexu ovládat? Není to nic neobvykléhoFoto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Místo vanilkového sexu lehké sado maso

Dokonce i pro někoho, kdo vyznává spíš vanilkový sex, může být představení BDSM exotickým a vzrušujícím zážitkem. Je ale třeba jít s pravdou ven. „Tuhle se mi zdálo, že jsi mi zavázal oči, svlékl mě, přivázal a prozkoumával každý centimetr mého těla. Strašně mě to vzrušilo! Myslíš, že bychom to někdy mohli vyzkoušet?“ Prostě mluvte na rovinu.

Přiveďte partnera na myšlenku, že existují i jiné formy milování, které se netočí jen kolem líbání a misionářské polohy. Tím, že mu předhodíte konkrétní scénu ze své vize (nebo třeba z filmu), zároveň ukážete, co pro vás pojmy dominant a submisiv znamenají. Partner si třeba doteď myslí, že hranice vaší zhýralosti končí u zatahání za vlasy. Dobrou zprávou je, že už jen díky těmto rozhovorům se váš sexuální život probudí k životu v plné síle.

Foto: illustrissima, Shutterstock.com

Vybavte si třeba konkrétní pasáž z knihy Padesát odstínů šediFoto: illustrissima, Shutterstock.com

Jak být dokonalou subinou

Submisivita je sklon zaujímat podřízenou pozici v sociální hierarchii. Být submisivní znamená plnit příkazy „nadřízeného“. Jestli to skutečně chcete vyzkoušet, používejte fráze jako „dělej si se mnou, co chceš“ či „potrestej mě“ a vyhýbejte se polohám, ve kterých máte jako žena nadvládu. K těm patří jezdecké pozice (vy nahoře) či různé tanečky na klíně. Spíš si klekejte na všechny čtyři, na milence špulte zadek a provokujte ho svou bezmocí a odevzdaností. Cílem je ukázat mu, že se nebojíte prozkoumávat nové věci.

Volte správný slovník

Bez ohledu na to, jak rychlým nebo naopak pomalým tempem se partner coby dominant otevírá, vždy pomůžou správně zvolená slova povzbuzení a uznání. Nikdo se v posteli moc nerozjede, pokud má pocit, že je napadán nebo kritizován. Neustále připomínejte, jak moc je sexy, když k vám přistoupí zezadu, pevněji stiskne, obratně si vás přehodí z jedné polohy do druhé a podobně. Krmte jeho ego, bude pak odvážnější.

Jak stanovit hranice při BDSM

Vaše hranice a limity mohou být jak psychické, tak fyzické. Vyjasněte si, kde už nejde o vzrušující pokyny, ale ponižování. Zřetelně stanovte, s jakými předměty si hrát chcete a jaké mají zůstat v dílně nebo kuchyňské lince. A určete safe word, záchranné či bezpečné slovo. Mělo by být krátké, jasné a výrazné – a především takové, které byste v sexuálním kontextu nikdy nepoužili. Po jeho vyslovení hrátky končí.

Milence ujistěte, že jde o experiment

Je v pořádku posouvat hranice v sexu a nezakrnět, ale myslete i na partnerovo individuální nastavení. Méně aktivní a ne příliš průbojní milenci se často leknou, pokud dojdou k závěru, že budou muset při každém milostném setkání tahat z kufříku bičíky, pouta a plácačky. Ujistěte ho, že jde jen o experiment, který chcete sem tam zkusit. Dávkováním a střídáním pikantností s romantikou vůbec nic nezkazíte, ba naopak!

Načítám