Hlavní obsah

Typy mužů, se kterými byste se měly scházet v teniskách

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Co na tom, že muži klamou dokonale upraveným zevnějškem a lichotkami, když mají nekalé úmysly? Pozor si dejte zvlášť na tyhle čtyři typy, u kterých se vyplatí nosit v kabelce tenisky!

Článek

Podpatky opticky prodlužují nohy, a pokud je máte na sobě, vyklene se vaše zadnice o 25 procent. Hýždě i nohy tak vypadají atraktivněji. To je ta dobrá zpráva. Berete si „štekle“ na první a druhé rande? Pak děláte velkou chybu. Ve společnosti jistých mužů je totiž bezpečnější mít na sobě něco pohodlnějšího a praktičtějšího, co umožňuje vzít nohy na ramena v případě nouze. Jakmile potkáte nějakého z těchto čtyř, tenisky oceníte jako nikdy!

1. Pan Miláček

Je upravený, sympatický a velmi pozorný. Téměř ihned se tváří, jako byste spolu tvořili dvojici už hezkých pár měsíců. Oslovuje vás „miláčku“ a „zlato“ a přehnaně brzy vám vtlouká do hlavy, že se zamiloval. Patří mezi velké lichotníky, což je na první pohled sice milé, ale zároveň i toxické.

Proč? Tenhle chlapík má podle všeho velmi povrchní emoce a zralost mu v tomto směru vůbec nic neříká. Tak rychle, jak se „zamiluje“, se zase odmiluje, pokud ho přestanete bavit (zbystří jinou, perspektivnější kořist). Ve svých citech je nestálý a nevyrovnaný, varovným signálem je už jen to, že o svém poutu k vám hovoří hned ze začátku, aniž by měl k dispozici spoustu informací. Neví o vás nic, ale přesto jste láskou jeho života? Nebuďte naivní!

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Miláčku, asi jsem si vzal špatnou kartu. Už potřetí?Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

2. Pan Nevypočitatelný

Krásně si s ním povídáte a zdá se, že mezi vámi přeskočila jiskra. Pak mu zazvoní telefon a on se neskutečně rozčílí. Vždyť přece sekretářku upozornil, že si nepřeje být rušen! Jeho cholerická část duše se projeví i ve chvíli, kdy mu někdo vyfoukne parkovací místo, nebo přinese jiné jídlo, než jaké si objednal. Z beránka je najednou krvelačná bestie, v překladu řečeno výbušný a neurotický chlapík, který sice v jádru není zlý, ale trpí extrémními výkyvy nálad. A rozhodně se nenechte uchlácholit pocitem, že si to ti ostatní možná zaslouží a k vám by si to nikdy nedovolil.

Jestli je k tomu navíc i žárlivý, tak potěš koště. Udělá vám scénu před nadřízeným, z práce vás bude vyzvedávat, a nedej bože, aby se na vás někdo jen okem podíval – byť v supermarketu při běžném nákupu. Rozčílí se doběla. Jste jen jeho, on vás musí chránit a starat se o vaše „blaho“. Ale no tak, dávno už vám není pět.

3. Pan Nemám

„Zapomněl jsem si peněženku, prosím zaplatíš to?“ Poprvé, podruhé, potřetí… Peněženku mu ukradli, on musel zablokovat karty. To bylo pondělí. V úterý si zase nevzpomněl na pin, měl u sebe hotovost pouze v cizí měně, a aby toho nebylo málo, tak ten bídák klient na jeho účet neposlal to, co měl. Výmluva střídá výmluvu.

On vymýšlí stále nové pohádky, vy se stáváte jeho osobním bankomatem. Pan Nemám žije na úvěr, přesto utrácí daleko za své možnosti a nejspíš víc než lásku hledá zdroj financí a obživy. Podlejší prototyp mate hned na prvních schůzkách, kdy se snaží vypadat majetně a nosí drahé, nezřídka značkové dárky, na které si musel půjčit. Však vy mu to později vrátíte. Zavažte si tkaničky u bot a ukažte mu záda!

4. Pan Ego

Neustále se upravuje a chce vypadat co nejlépe. Je posedlý svým já, často o sobě mluví a moc se nevyptává. Je mu tak nějak jedno, co děláte, jaké vztahy máte s rodinou a čeho chcete dostáhnout. Jste pouze prostředníkem toho, aby měl sám ze sebe dobrý pocit. Taky je nejlepší, ne? Možná tak moc, že pro něj nejste ta pravá.

Vedete totiž až příliš obyčejný a nudný život na to, abyste se mohla postavit po jeho výjimečném boku. „Ale neboj, dám ti ještě jednu šanci, holka!“ Chová-li se jako děcko, které vyžaduje pozornost a péči, buďte v pozoru a přenechte ho jiné. Ideálně ještě dřív, než se do něj zakoukáte a láska zakalí váš úsudek. Než si totiž uvědomíte, co se děje, zapletete se do bažin frustrace a zklamání. Navíc rozchod s narcisem nebývá pěkný. Za všechno totiž můžete jen a jen vy, tak s tím dopředu počítejte.

Máte pocit, že se vás randění netýká? Pak si ověřte, zda váš současný vztah přežil pandemii!

Reklama

Načítám