Hlavní obsah

Věci, které chce v posteli slyšet úplně každý

Foto: Albina Gavrilovic, Shutterstock.com

Foto: Albina Gavrilovic, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Z dobrého ještě lepší. Stačí pár dobře míněných a procítěných slůvek a milenec či milenka pookřejí jako zamrzlá voda na slunci. Co si v posteli říkat a které věci vlastně chce slyšet úplně každý?

Článek

Ticho je fajn a žádoucí. Ale leda tak na pohřbech, při meditacích nebo při státnicích z angličtiny. V posteli se zvuky vítají. Dávají totiž milencům zpětnou vazbu a poskytují informace o tom, jak si kdo z nich stojí. Vzdychání a sténání jsou známkami kvalitně prožitého času! A není tajemstvím, že chlípná písmenka a krátké, úderné věty rozpalují. Muže i ženy. Čím dostanete svého milence či milenku? Ztište hlas, dodejte mu hloubku a smyslnost a co nejupřímněji vyslovte právě tohle!

Skvěle líbáš

Líbání je velmi intimní záležitost, která často rozhoduje o tom, jestli se věci posunou dál, tedy od předehry k pohlavnímu styku. Polibkům se přikládá důležitost oprávněně. Dobrá technika je základem úspěchu, navíc se při líbání uvolňují neuropřenašeče, jako je třeba dopamin, který je zodpovědný za to, že je vám dobře. Také se do krevního oběhu vyplavuje oxytocin neboli hormon lásky. Ten zase upevňuje vztahy. Souběžně s tím začíná úřadovat i testosteron zvyšující sexuální apetit. V momentě, kdy partnera za jeho způsob a provedení polibků slovně odměníte, dodáte mu sebevědomí a zároveň ho ujistíte v tom, že se s ním cítíte dobře. Trefa!

Ach můj bože, tohle zbožňuji!

Je jedno, jestli jste na orální sex či jinou milostnou praktiku. Říct svému protějšku, jak moc zbožňujete, že má svoje prsty nebo jazyk na těch správných místech, patří k nejjednodušším způsobům, jak se dočkat úžasného milostného startu. I kdyby jeho postup nepatřil k těm nejpovedenějším, uvidíte, jak se ihned po vašem přiznání změní jeho přístup. K lepšímu samozřejmě.

Pepo, Tomáši, Terezo!

Většina lidí se shodne, že zbožňují, když partner v zápalu vášně volá jejich jméno. To křestní a konkrétní jméno, které nosí celý život. Pro muže a ženy je to magický moment, že tahle chvíle plná porozumění a rozkoše patří právě a jenom jim. 

Foto: Iuliia Khabibullina, Shutterstock.com

Chci tě teď hned. Kdo by téhle větě odolal?Foto: Iuliia Khabibullina, Shutterstock.com

Chci tě. Hned

Asi každého potěší, když vidí, že je pro svůj protějšek neodolatelný. Že si ten druhý nemůže pomoct a v přítomnosti svého milého se přestává ovládat. Jděte do toho. Svůj hlas okořeňte špetkou naléhavosti, milenci se zadívejte do očí a naprosto vážně vyslovte: „Chci tě. Teď hned.“ Lepší afrodiziakum nenajdete.

Nepřestávej

Mít v hlavě našeptávače, který by jednomu z dvojice nahradil navigaci a vedl je skrz myšlení a choutky své polovičky, to by bylo něco! Bohužel, pokud se konkrétně nevyslovíte a milenci nedáte najevo, že vám k orgasmu chybí už jen krůček, můžete o vrchol rozkoše přijít. O ten vrchol, který působí doslova magicky! Umí-li váš partner s vaším poštěváčkem či pochvou zacházet, potěšte ho funkční džípíeskou a ujistěte ho, že jde správnou cestou. „Nepřestávej!“ To chce slyšet starý, mladý, velký i malý!

Netušila jsem, že sex může být tak dobrý

Ač to málokdo přizná, porovnávání s bývalými partnery je běžné. Bez ohledu na společenský status, přechozí zkušenosti nebo bankovní konto, každý touží své minulé „konkurenty“ převálcovat. Proto nesmírně vítáme chválu na množství potěšení, jež nám náš partner či partnerka dopřávají.

Pro mne je akorát

Společnost Target Map vytvořila v roce 2011 Světovou mapu penisů, podle které nejvyvinutější muži pocházejí z Afriky a Jižní Ameriky. Tam průměr činí 17,93 centimetru. Co se týče Evropy, vedou Maďaři (16,51 centimetru), Češi jsou se svými průměrnými 15,89 centimetry třetí. (Délka se uvádí při ztopoření od kořene po špičku žaludu.) Obecně je stále velikost pánského přirození pro jejich majitele zdrojem stresu. Proto konejšivá slova na toto téma bývají cennější než zlato.

Užila jsem si to

Komplimenty se nosí vždy a všude, jak již bylo zmíněno. Tušíte, jakou podobu má nejvyšší ocenění, které si jakožto milenci můžete dát? „Bylo to úžasné. Užil(a) jsem si to.“ K tomu není co dodat.

Reklama

Načítám