Hlavní obsah

Věci, které muži v posteli stále nechápou

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše, říkává se. I když je každý člověk originál, tak obecné rozdíly mezi pohlavími existují. A co se týče milování, tak v posteli jsou znát možná ještě víc než v běžném životě. Čemu se pánové neustále diví? Tohle je nad jejich chápání!

Článek

Ohradíte se, odsunete mu ruku, nedáváte najevo nadšení. Proč? Některé pánské sváděcí metody jsou v ženských očích krkolomné až primitivní. Kvůli nim vznikají různá nedorozumění. Hlavně proto, že každé pohlaví má na ně jiný názor. Nebo že by snad muži neměli dostatek informací? Buď jak buď, v tomhle samci stále tápou!

1. Ne všechno je předehra

Mouku máte, ale chybí vám vajíčko, do toho hledáte smetanu. Partner přijde, štouchne vás penisem do zad nebo vám zmáčkne prsa. Co se divíte? Tohle má být předehra! Jen není jasné, v jakém světě to takhle funguje. Dorážení v nevhodnou chvíli, kdy nevíte, kam dřív skočit, navíc máte myšlenky úplně někde jinde, pro ženy není signálem k akci. Stejně jako zbrklá a nevhodná manipulace s ňadry nebo rozkrokem. Pochva rozhodně na sex není připravená po prvním vzdychnutí do ucha! Je to tak těžké přijmout? Pro muže ano.

Když mají erekci, která obvykle přichází rychlostí blesku, jsou na pohlavní styk připraveni. K tomu, abyste se s partnerem sladili, postačí časomíra. Nastavte ji na 15 minut a milenci sdělte, že si po tuto dobu nesmí svléknout kalhoty. Přinutí ho to k větší kreativitě.

2. Masáž může zůstat masáží

Na sex moc náladu nemáte, trápíte se problémy v práci, navíc vás bolí záda. Protějšek se nabídne, že vám je namasíruje. Ve skrytu duše totiž doufá, že se zanedlouho uvolníte a k milování svolíte. Jenže vy si bez vedlejších úmyslů užíváte nabízenou pomoc a doteky berete spíš terapeuticky.

Muž tápe, bere to ze všech stran, snaží se prsty rozevřít vaše stydké pysky a dotýkat se bradavek. A vy pořád nic, nezbednice! „To není možné, já být na jejím místě, už mi stojí,“ přemítá zoufale. Pravdu? Ono „ne“ je někdy skutečně ne. Nahé tělo sex nezaručuje, jenže vysvětlete to vizuálně zaměřenému tvorovi, který je vzrušován hlavně tím, co vidí.

3. Na knoflík v pochvě reaguje málokterá

Je jedno, jestli vám je 20, 30 nebo 60 let a partnera máte týden, měsíc, rok. Vždycky se najde někdo, kdo si myslí, že hlavní spouštěč ženské rozkoše sídlí v pochvě. Přece jen stačí zasunout penis a bušit do toho jako hluchý do vrat. Orgasmus (první, druhý, třetí) se hned dostaví... To asi nedopadne!

Jistě, bod G, tedy zformované množství nervové tkáně a velmi citlivá oblast ženské vaginy, je na podněty vnímavý. Jenže ve skutečnosti většina žen potřebuje k orgasmu přímou stimulaci klitorisu. „Šup sem a šup tam“ prostě nestačí.

4. Experimenty nejsou nutné

Je fajn, že se vás partner snaží uspokojit, ale rozhodně není nutné, aby měnil to, co funguje. Vyhovuje vám, pokud se jazyk dotýká klitorisu, ale už třeba nevítáte, když při tom zasouvá prsty do pochvy. Je to pohyb navíc, který rozptyluje. Jenže on to zkouší stále dokola a diví se, proč se vám nedaří dostat se na vrchol. Vysvětlení je jednoduché.

Máte naučený zaručený způsob a nezvyklý, nefunkční podnět je zkrátka a dobře k ničemu. Ostatně, sexuologové podotýkají, že každý jedinec má vyzkoušené sexuální cesty, o kterých ví, že ho spolehlivě přivedou k vyvrcholení. Experimenty v této oblasti tak představují spíš riziko. Muž ale svůj neúspěch těžce nese. Ach, to ego!

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Mužská sexualita je obecně jiná než ženská, a proto někdy dochází k nedorozuměnímFoto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

5. Ráno nebývá vždy posvícení

Ze studií vyplývá, že vhodná doba na sex je ráno. Lidé mají víc energie. Jenže vám vadí líbat se s nevyčištěnými zuby a před sprchou. Má pro vás milenec pochopení? Jen stěží. „Šmarjá, ty s tím naděláš!“ Americká společnost pro mikrobiologii, což je profesionální organizace pro vědce, kteří studují viry, bakterie, a houby, již dlouhé roky mapuje hygienické návyky mužů a žen. No a přišla na to, že dámy jsou obecně čistotnější. Souhlasíte?

Související témata:

Načítám