Hlavní obsah

Vědma Helen Stanku: Velká předpověď pro rok 2021

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Letošní rok by mnozí nejraději vymazali z paměti. A protože už je téměř u konce, je na čase začít se soustředit na ten další. Co přinesou následující měsíce a na jaké příležitosti se můžete (ne)těšit? To už vám prozradí vědma Helen Stanku (43).

Článek

V žilách jí proudí čarodějná krev, a tak pro ni budoucnost není jen velkým neznámem. Podle Helen Stanku bude lidstvo v příštím roce vystaveno obrovské vlně informací i dezinformací a je potřeba se na to připravit. Ochutnávku toho, co vás čeká, vyvěštila za pomoci astrologie, numerologie i tarotových karet.

Rok 2021 z pohledu astrologie  

Rok 2021 spadá pod planetu Saturn. Podle mýtů se Saturn, řecky Kronos, nejmladší z Titánů, postavil svému otci Uranovi a zbavil ho vlády. Uran však Krona proklel s tím, že vlastní děti připraví o moc i jeho. Aby se věštba nenaplnila, spolkl Kronos každé své dítě. Kromě šestého. Tím byl Zeus, kterého jeho matka Rhea dokázala ukrýt, a jakmile dospěl, otce skutečně porazil.

Odsud plyne přesvědčení, že Saturn nemá rád děti a mládí. Je patronem času, starostí a rozjímání. Symbolizuje těžkou práci, restrikce, odstup a strach. Nicméně i Saturn nám v červenci ukáže svoji vlídnější tvář. Díky tomu budou lidé více citliví. Na roku 2021 se nejvíce podepíší trojité kvadratury Saturnu ve Vodnáři s Uranem v Býku, a to konkrétně v únoru, červnu a v prosinci. Lidé se budou bát o své jistoty i o demokracii a nebudou vědět, čemu mají věřit.

Foto: Jakub Jurdič

Helen Stanku pochází z rodu mágů a vědem, ale i loutkářů a akrobatů. Magické schopnosti se prý v její rodině dědí z generace na generaci Foto: Jakub Jurdič

Numerologická věštba pro rok 2021

Proti spořádanému Saturnu stojí číslo roku 2021 zredukované do pětky. Toto číslo má horkou, vznětlivou a aktivní povahu. Má rádo umění, média, svobodu a je kreativní. V různých numerologických systémech se pojí číslo pět s planetou Merkur nebo také se Sluncem.

V roce 2021 se střetne Saturnova tvrdá energie strachu, nedůvěry a rezignace s výbuchy odporu proti těmto pocitům. Jako by šlo o střet generací. Saturn jako stařec vládnoucí železnou rukou a vitální, novátorská energie. Může to trochu připomínat šedesátá léta minulého století. Nejvíce se změny projeví v pokroku technologií, vědě a růstu civilizace.

Foto: Jakub Jurdič

Budoucnost nejraději vykládá z mariášových a tarotových karet nebo z run. Ale když je potřeba, podívá se i do křišťálové koule či magického zrcadlaFoto: Jakub Jurdič

Podle čínského horoskopu 

Od 12. 2. 2021 nás čeká rok železného Buvola, který je symbolem pracovitosti, disciplíny a dobroty. Buvol jako patron roku 2021 bude vyžadovat pokoru a pracovitost. Líní jedinci se sklony odkládat všechno na později toho moc nedosáhnou, naopak si mohou přivodit hodně problémů. Úspěch přinese jen těžká a poctivá práce. Podle čínského horoskopu je před námi hodně výzev. Pokud si chceme poradit s těžkostmi, je potřeba jít vyznačenou cestou krůček po krůčku a postupně dosahovat jednotlivých cílů.

Nová rozhodnutí bychom měli přijímat jen velmi opatrně a vyhnout se boji s větrnými mlýny. Bude velmi záležet na našem rozhodování a úsudku. Změny nastanou ve všech sférách života a víc než na šťastný osud bychom měli spoléhat sami na sebe. Jestliže si chceme splnit přání, musíme se k tomu postavit čelem a vzít věci do vlastních rukou. Buvola provází aura soustředěnosti, klidu a pokoje – tím dosahuje úspěchu. I pro nás bude v roce 2021 potřeba mít emoce pod kontrolou. Nadmíra hněvu může mít fatální dopad. Je potřeba přijímat těžkosti na životní cestě s pokorou a pomáhat druhým lidem.

Foto: Jakub Jurdič

Do tajů magie zasvětila Helen už její babička. A její maminka mívá věštecké snyFoto: Jakub Jurdič

Tarotová karta roku 

Mystická tarotová lama 21 Svět vyzývá k novým cílům. Dává nové impulsy, ale také překážky. Nese novou energii a zbavuje lidi něčeho, co se již dlouho vleklo. Nepůsobí ale moc rychle. Můžeme být na dobré cestě, chce to však svůj čas. Věci mohou zdržovat zejména úřední záležitosti. Ten, kdo bude mít v pořádku všechny dokumenty, by mohl mít klid.

Co vás čeká podle tarotů? 

Z tarotových karet se ale dá vyčíst mnohem víc. Zajímá vás, jak se bude vyvíjet situace s pandemií, který měsíc bude přát pravé lásce a zdali se příští rok konečně splní všechny vaše sny? Přečtěte si, co Helen Stanku předpovídá v nejdůležitějších aspektech života. Měla při tahaní karet šťastnou ruku? To už necháme na vás.

Foto: Jakub Jurdič

Rok 2021 bude podle Helen o zápasu. Jako kdyby se spolu mělo utkat staré a nové. Staré bude muset něco obětovat a to nové přijmout něco ze staréhoFoto: Jakub Jurdič

Finance: pomalu k prosperitě

Rok 2021 bude o pomalém dozrávání věcí. Pro někoho je to start a pro jiného cíl. Mohou se ukončit záležitosti, které se dlouho táhly. Lidé budou konečně nacházet své místo ve společnosti. Někdo se smíří s osudem, jiný pozná, jak moc se ostatní umí přetvařovat a začne se v tom orientovat.

Cesta k prosperitě bude pomalá, ale jistá. Dařit se bude lidem se stálým zaměstnáním. Snažte se obejít bez přehnaných nároků k sobě i k druhým. Hlavní věc, která přichází, jsou příležitosti. Bude jich dost, ale to neznamená opouštět to staré, nýbrž přijímat nové vlivy i podmínky, využít jejich potenciál a přitom se nebát prolnout to s již posbíranými zkušenostmi.

Foto: Jakub Jurdič

Helen je nejen vědmou, ale i astrokoučkou. Pochází z rodiny, kde se prý dědí především otevřená 6. a 7. čakra, díky které může vykládat osud a otevírat lidem širší intuiciFoto: Jakub Jurdič

Zdraví: jak to bude s covidem?  

V roce 2021 jsme u konce cyklu, ale i na počátku stále stejné záležitosti. Ten, kdo bude zkoumat, proč se co děje, se bude na své cestě životem dostávat dál. Je tu šance zbavit se problémů nebo je alespoň výrazně omezit. Budete mít tendenci rychle řešit stávající problémy, ale to si bude žádat své oběti. Každopádně je nutné mít vše pod kontrolou. Lidé si budou více vážit nejenom fyzického, ale i duševního zdraví. Vždy je potřeba pamatovat, že k dobrému vývoji se dá dopracovat stabilní cestou – krůček po krůčku.

V případě covidu-19 musíme počítat s tím, že nebojujeme jenom s virem, ale i s lidskými postoji, které čeká postupné prolínání a přijmutí nezbytného. V momentě, kdy toto uzraje, dostaneme se na správnou cestu, a to bude již z jara, nejpozději však začátkem léta.

Na podzim přijde znovu období, kdy bude nutná zvýšená opatrnost. Karta Velekněze vedle Ďábla dává cítit, že to bude již mnohem více vyrovnaný zápas. Před Veleknězem je karta Mága, který nachází lék a umí dobře komunikovat tak, aby ho lidé byli schopni slyšet.

Foto: Jakub Jurdič

Vyplní se, co Helen Stanku pro rok 2021 předpovídá? Foto: Jakub Jurdič

Láska: srpen a září přejí početí 

Někdy to, co bude zjevné očím, může být pouze určitá maska pro něco jiného, daleko důležitějšího. Pomalu se tak ukončí všechno, co už nemá šanci na pokračování a bude se lépe dýchat. Lidé budou nacházet neotřelá řešení a postoje. Zejména leden bude velmi inspirativní, co se týče různých odhalování a překvapivých zvratů. Ten tobogán nás protáhne až do půli března, kdy dozrají vážná rozhodnutí ve vztazích a Amor bude atakovat nová srdce.

Duben a květen dává sílu komunikaci, vášni i práci. To bude samo o sobě velkým nábojem pro veškerá pracovní odvětví, kde to bude prostě příjemně harašit. V červnu a červenci přijde velké odkrývání citů a start pro dlouhodobé vztahy. Srpen a září přinese energii plodnosti. To bude jízda pro ty, kteří si plánují početí potomka. Říjen nese nadšení pro poznávání nového a různé flirtování. Listopadová aura bude poněkud přísnější a bude vyžadovat dodržování nutných pravidel. Prosinec bude možností všechno získat, když se člověk nebude bát a skočí na tu správnou vlnu.

Foto: Jakub Jurdič

První vykládací karty měla Helen už ve svých třinácti letech Foto: Jakub Jurdič

Štěstí: nic není zadarmo

Rok 2021 bude přát více zralým duším. Ti méně vyzrálí jako by byli pro změnu na začátku. Hodně lidí se těší, že se tento rok splní jejich sny. Ano splní. Pokud chci vlastnoručně vytvořenou vázu z keramiky, musím ale počítat s tím, že si ušpiním ruce od hlíny. Bez oběti nejde nic. Cesta kompromisu ve vlastních postojích vede k prolínání štěstí do našich životů.

Foto: Jakub Jurdič

Chcete se Helen zeptat na něco konkrétního? Objednejte se k ní na jejích stránkách na výkladFoto: Jakub Jurdič

Ekologie: soulad s přírodou 

Lidé si budou více vážit Matky Země z jejíhož lůna vzešel život. Příroda umí ukázat svoji dobrou tvář a lidé budou mít příležitost jí to v dobrém vrátit. Uran v Býku pomůže dál rozvíjet ekologický způsob života. Možná to nebude létání do exotických oblastí, ale to pomůže přírodě k tomu, aby si trochu odpočinula.

Objevování úžasných míst v blízkém okolí, nakupování z bio farem a od místních dodavatelů – to budou nové, stále oblíbenější a trendy. Jistěže budou místa, kde se bude příroda zlobit a nezastavíme započaté procesy. Nicméně lidé budou hledat další způsoby, jak jí pomoci a žít s přírodou ve větším souladu. Budou se ve velkém řešit příčiny a následky.

Foto: Jakub Jurdič

V příštím roce si budou lidé více vážit nejen svého zdraví, ale také přírody Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Související témata:

Načítám