Hlavní obsah

VIP móda: Zimní outfity podle modelky Iriny Shayk

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klasická elegance, ale i uvolněný městský styl. To je módní inspirace podle modelky Iriny Shayk, která to s módou prostě umí. Odkoukejte od ní neotřelé zimní kombinace.

Článek

Irina Shayk (34) si vyšlapala cestu k nejznámějším modelkách současnosti. Paparazzi fotografové ji ale teď nejčastěji zachycují, jak tlačí kočárek s dcerou Leou (3), a právě na těchto fotkách můžete obdivovat její styl. Mimochodem, otcem je herec Bradley Cooper (45), se kterým již ale modelka nežije.

Irina miluje černobílou kombinaci, zkouší nejnovější trendy, ale je věrná i nesmrtelným kouskům splňujícím podmínky klasické elegance. Často nosí různé pokrývky hlavy, především kšiltovky, jako správná celebrita nevynechává černé sluneční brýle a nedá dopustit na kožené kousky.

Letecká bunda

Kožená bunda s kožíškem se do módy dostala díky letectvu. Irina Shayk ji zkombinovala s kozačkami a džínami, které zastrčila dovnitř. Modelka si může se svými gazelími proporcemi dovolit džíny volnější, ale pro slušivější styling zvolte do kozaček raději slimky.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Bunda Marks & Spencer, 2299 Kč, 2. Kozačky Mango, 3999 Kč (kůže), 3. Sluneční brýle H&M, 349 Kč, 4. Džíny Pull&Bear, 549 Kč, 5. Svetr Bershka, 549 Kč, 6. Čepice Mohito, 199 KčFoto: Archiv firem

Modrý oversized kabát

Šedá, černá, béžová, to jsou nejčastější barvy kabátů. Když ale sáhnete po podobné barvě jako modelka, v davu nezapadnete. Zvolte vybledlejší modrou, bude se vám kombinovat stejně snadno jako výše zmíněné neutrální barvy. Kabát hledejte dvouřadý, oversized a v prodloužené délce. Na nohy obujte pořádné šněrovací bufy, které jsou něco mezi kotníčkovou obuví a kozačkami.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Kabát Orsay, 1999 Kč, 2. Čepice Calvin Klein, 1090 Kč, prodává Zoot, 3. Džíny F&F, 649 Kč, 4. Svetr Reserved, 649 Kč, 5. Boty Zara, 1599 KčFoto: Archiv firem

Prošívaná a lesklá bunda

Tohle je ten pravý outfit pro milovnice černé barvy, mezi které se řadí i Irina Shayk. Často ji kombinuje s bílou a zajímavost outfitu dodává díky různým materiálům, v tomhle případě lesklou prošívanou bundou a koženými kalhotami.

Podobný outfit je už tak dost extravagantní, pokud si na něj tedy netroufáte, místo kožených kalhot sáhněte po černých džínách. Všimněte si také baguette kabelky na rameno se zvířecím potiskem. Tenhle model se nosil v roce 2000 a nyní je zpět v plné kráse.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Bunda Only, 1299 Kč, prodává About You, 2. Kozačky Nessi, 2181 Kč, prodává Eobuv, 3. Saténová kšiltovka New Era, 649 Kč, prodává Sneaker Studio, 4. Koženkové kalhoty H&M, 799 Kč, 5. Sluneční brýle Versace, 4619 Kč, prodává Eyerim, 6. Pulovr s.Oliver, 999 Kč, 7. Kabelka přes rameno Mango, 629 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Svetr a paperbag kalhoty

Pohodlná kombinace na všední dny? Paperbag kalhoty z elastického materiálu a hřejivý svetr! Ke kalhotám do pasu zvolte zkrácenou délku svetru, aby šel dobře zakasat dovnitř. A vsaďte na výstřih do V, díky tomu se v pletenině nebudete cítit jako ve vaťáku a protáhne to siluetu. Perly a šněrovací boty s robustní podrážkou, to je přesně ten kontrast, který udělá outfit zajímavým – Irina Shayk umí!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Dvouřadý náhrdelník H&M, 249 Kč, 2. Kotníkové boty Jenny Fairy, 899 Kč, prodává CCC, 3. Paperbag kalhoty H&M, 699 Kč, 4. Náušnice Pandora, 1929 Kč, 5. Svetr Orsay, 799 KčFoto: Archiv firem

Poslední outfit můžete zkombinovat s aktuálně trendy zateplenými košilemi, které noste klidně místo kabátu!

Reklama

Související témata:

Načítám