Hlavní obsah

Rozvod, tetování, plastiky i sex: Čeho litují celebrity?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk se mění, nabírá životní zkušenosti, vyvíjí se... A když se čas od času podívá do minulosti, zjistí, že udělal pár rozhodnutí, kterých dnes lituje. Jak jsou na tom celebrity?

Článek

Zatímco někteří lidé tvrdí, že v životě ničeho nelitují, protože i špatné zkušenosti je posouvají dál, existují i tací, kteří po letech přiznají, že něco nebyl zrovna nejlepší nápad. U slavných lidí to mohou být role, vztahy nebo třeba tetování.

Kaley Cuoco (36)

Když si v roce 2013 americká herečka, známá jako Penny ze seriálu Teorie velkého třesku (2007–19), brala tenistu Ryana Sweetinga (34), tak moc věřila, že to bude šťastně až do smrti, že si nechala na záda vytetovat datum svatby. Po rozchodu, který přišel o dva roky později, usoudila, že to byla hloupost, a číslice si nechala přetetovat – na zádech jí teď sedí velká můra.

Foto: Profimedia.cz

Kaley Cuoco už dnes ví, že platí dvakrát měř a jednou řež – a raději netetuj vůbecFoto: Profimedia.cz

Madonna (63)

Lítost se netýká jen rolí, které herci přijali, a výsledek pak nebyl podle jejich představ. Slavná americká zpěvačka po letech přiznala, že jednu ze svých největších kariérních chyb udělala, když odmítla hrát v dnes už v kultovním sci-fi Matrix (1999). Když potom viděla, jaký má film úspěch, s nadsázkou prohlásila, že se chtěla zabít.

Foto: Profimedia.cz

Madonna neprozradila, jakou roli si mohla v Matrixu zahrát. Momentálně je v kinech čtvrté pokračování The Matrix ResurrectionsFoto: Profimedia.cz

Chantal Poullain (65)

Česko-francouzská herečka v životě nejvíc lituje nevydařeného manželství s Bolkem Polívkou (72). Za svou životní prohru považuje, že se jí nepodařilo vztah zachránit a jejich syn Vladimír (32) tak zažil rozpad rodiny. Vzali v roce 1987 a rozvedli se v roce 2002. Po rozchodu herečka uvažovala, že se vrátí do rodné Francie, ale kvůli synovi se rozhodla v České republice zůstat.

Foto: Profimedia.cz

Třebaže Chantal Poullain rozvod stále mrzí kvůli synovi, bývalí manželé k sobě dnes nechovají žádnou zášťFoto: Profimedia.cz

Justin Bieber (27)

Americký zpěvák je silně věřící. V roce 2014 se nechal už jako dospělý pokřtít, na sociálních sítích někdy cituje pasáže z Bible a před svatbou s modelkou Hailey Baldwin (25) žil nějakou dobu v celibátu. V reality sérii The Biebers on Watch ovšem prozradil, že k předmanželskému sexu přece jen došlo. A podle zpěváka je skutečnost, že sexuální čistotu před svatbou nedodržel, právě to, čeho v životě lituje ze všeho nejvíc.

Foto: Profimedia.cz

Se sexem chtěl Justit Bieber počkat, až budou s Hailey Baldwin svoji, ale nevyšlo mu toFoto: Profimedia.cz

Jane Fonda (84)

Zatímco Justin Bieber lituje sexu, který se uskutečnil, americké hvězdě je naopak líto sexu, ke kterému nedošlo. Herečka na sebe mimo jiné prozradila, že už sexuálně nežije – během svých divokých let si prý užila až dost. Kdyby ale mohla vrátit čas, řekla by na postelové hrátky ano soulovému zpěvákovi Marvinu Gayeovi (✝44), který ji sváděl v roce 1984. Za podvedení jejího tehdejšího manžela jí to ale nestálo. Hudebníka tehdy nepovažovala za dostatečně atraktivního, ale s odstupem času změnila názor.

Foto: Profimedia.cz

Jane Fonda před několika dny oslavila 84. narozeniny a její herecká kariéra pokračujeFoto: Profimedia.cz

Miroslav Etzler (57)

Vážný průběh onemocnění covid-19 upoutal českého herce na nemocniční lůžko. S oboustranným zápalem plic skončil v listopadu na kyslíku, o čemž dal veřejnosti vědět prostřednictvím sociálních sítí. Aplikaci vakcíny odkládal a potom mu to bylo v nemocnici velmi líto. Kdyby věděl, v jak vážném stavu bude, očkování by nezdržoval. Z nemocniční postele vyzval ostatní, aby se nechali očkovat.

Foto: Profimedia.cz

Odkládání očkování Miroslav Etzler litoval a nabádal ostatní k větší opatrnostiFoto: Profimedia.cz

Victoria Beckham (47)

Nezahrávejte si se svými ňadry, vzkázala před několika lety ženám bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls. Zalitovala plastických operací. Dlouhá léta zákroky na svých prsou popírala, ale potom šla s pravdou ven: prozradila, že z dvojek si nejdřív nechala udělat čtyřky, ze čtyřek potom trojky a nakonec se v roce 2011 rozhodla pro úplné odstranění implantátů. Několik operací, které podstoupila, rozhodně nepovažuje za nic příjemného a dnes se domnívá, že byly zcela zbytečné.

Foto: Profimedia.cz

Úpravu poprsí módní návrhářka dlouho popírala, dnes ale Victoria Beckham mluví jasně: plastické úpravy byly nepříjemné a zbytečnéFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám