Hlavní obsah

Jak zhubnout a posílit břicho: Nejlepší cviky, které zvládnou i začátečníci a v pohodlí domova

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cvičení břišních svalů je náročné, i když jste pokročilí cvičenci. A co teprve, když s posilováním těla právě začínáte! Je totiž důležité zvolit takovou sestavu, kterou zvládnete provést správně. Tyto cviky schválila trenérka, tak roztáhněte podložku a zacvičte si doma už dnes!

Článek

I když mohou být cílem vašeho cvičení vyrýsované břišní svaly, posilování středu těla přináší i další benefity. Zpevnění těla „zevnitř“ zlepší jeho celkové držení, což má podle trenérů příznivý vliv na flexibilitu i silovou vytrvalost. Posilování svalů nejen na povrchu, ale i uvnitř zlepší celkovou stabilitu a v neposlední řadě působí jako skvělá prevence proti bolestem zad a šíje.

Následujících pět cviků je vymyšlených pro ty, kteří se cvičením začínají a potřebují si teprve vybudovat v této partii sílu. Cvičte sestavu z videa třikrát týdně a uvidíte výsledky!

Cviky na břicho

  1. Hmitání rukama vleže na zádech
  2. Vytáčení vleže ze strany na stranu
  3. Natahování nohy
  4. Natahování nohou snožmo šikmo do strany
  5. Přitahování ruky k noze

Jak často a co cvičit, abyste zhubli

Pohyb je při hubnutí vaším velkým spojencem! Zjistěte, jak často při hubnutí cvičit. Hubnout se dá nejen ve fitku, ale i během, chůzí či plaváním. Mrkněte na nejlepší videa pro cvičení nejen na hubnutí doma!

Reklama

Načítám