Hlavní obsah

Slavné holky do nepohody? Munzarová, Paulová nebo Moravcová

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

O slavných dámách se traduje mnoho stereotypů a s oblibou se třeba vypíchne, že se chovají jako primadony. Na základě kusých informací si tak o nich leckdo udělá obrázek, který ale rozhodně nemusí být pravdivý. Které české hvězdy jsou pohodářky a milují dobrodružství?

Článek

Určitě se mezi herečkami, zpěvačkami či modelkami najdou zpovykané a zhýčkané krasavice, ale mnohé jsou vyloženě holky do nepohody, co se neprožívají a rády si ze sebe udělají legraci, milují dobrodružství a klidně i trochu adrenalinu a neřeší, zda mají dokonalý make-up. Typickou slavnou pohodářkou je herečka Barbora Munzarová, která dnes slaví padesátiny!

Barbora Munzarová (50)

Dnešní oslavenkyně pochází z herecké rodiny, je dcera Jany Hlaváčové (83) a Luďka Munzara (†85). Diváci si ji zamilovali jako doktorku Pavlu Barnovou v seriálu Ordinace v růžové zahradě (2005–21) a je oblíbená divadelní i muzikálová herečka. Vidět ji můžete například v karlínském divadle v hudebním představení The Addams Family.

A je to veliká milovnice dobrodružství. S manželem Martinem Trnavským (51) je spojuje mimo jiné motorkářská vášeň, a když plánují dovolenou, tak rozhodně ne do hotelového komplexu, ale jezdí s obytným vozem.

Foto: Profimedia.cz

Kdysi se Barbora Munzarová rozhodovala mezi studiem herectví a sportu, dnes má sportovní aktivity jako velký koníčekFoto: Profimedia.cz

Jana Paulová (66)

Nedávno se stala babičkou a i díky tomu, že ji málokdy lze vidět jinak než rozesmátou a dobře naladěnou, působí velmi mladistvě. Oblíbená herečka, která tvoří v Divadle Kalich populární dvojici s Pavlem Zedníčkem (72) a loni se objevila v komedii Ženská pomsta, je velmi aktivní.

Je živým důkazem, že spontánní cestování jen s batůžkem na zádech není jen pro nejmladší generaci. Herečka se navíc rozhodně nedrží za humny – procestovala Indii, Nepál, byla v Africe, v Mexiku... V Indii navíc žije její dcera a obě se rozhodly pomáhat místním obyvatelům, pomohly tu založit školu pro sirotky, přispívají na jídlo a podobně.

Foto: Profimedia.cz

Cestování Jana Paulová propadla před více než dvaceti lety a o svých cestách i přednášíFoto: Profimedia.cz

Nikol Švantnerová (29)

V roce 2015 vyhrála soutěž krásy a patří k nejoblíbenějším modelkám. Roky si udržuje perfektní vysportovanou postavu, ale rozhodně ne jen díky běhu a cvičení. Modelka ráda cestuje do hor, nedávno s bratrem prozkoumala Kostariku, kde navštívila národní parky, prošla džunglí a koupala se u vodopádu. Následně se přes Paříž přesunula na opening do Špindlerova Mlýna – z kraťasů a tílka rovnou do luxusního zimního overalu.

Foto: Daniel Černovský / CNC / Profimedia

Nikol Švantnerová je velkou milovnicí sportu a ráda zkouší i nové disciplíny, jako je třeba jetsurfingFoto: Daniel Černovský / CNC / Profimedia

Linda Finková (53)

Zpěvačka, učitelka zpěvu i vtipná moderátorka. Milovnice motorek, žena s nadhledem, která s velkou grácií zvládla rozchod s manželem Richardem Genzerem (55) a stejně tak i celorepublikový lockdown, kdy nemohla pracovat. Jak řekla, život má hezky uspořádaný.

Pro účastníky talentových soutěží je jako pěvecká koučka velkým vzorem a umí jim dodat odvahu, v Českém rozhlase Dvojka zase spolu se Sandrou Pogodovou (46) a Jitkou Asterovou (62) baví posluchače svými historkami a pohledem na svět.

Foto: Czech News Center / Rušinová Mária / CNC / Profimedia

Linda Finková stojí nohama pevně na zemi a umí si ze sebe udělat legraciFoto: Czech News Center / Rušinová Mária / CNC / Profimedia

Tereza Ramba Voříšková (32)

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček je žena, která umí létat s hlavou v oblacích a snít své sny, zároveň se ale nebojí jít do vlastního podnikání a dobrodružných výletů. Její módní značka má velký úspěch a zrovna tak kniha DobroDruhům (2020), kde shrnula své zážitky z cest do dvaceti zemí (třeba Austrálie, Peru nebo třeba Vietnam), které během dvou let navštívila.

Foto: Profimedia.cz

Tereza Ramba právě čeká druhé miminko, ale akční zůstalaFoto: Profimedia.cz

Nikol Moravcová (34)

Moderátorka a influencerka umí být královnou červeného koberce, což bylo vidět během moderování reality show Love Island, kde byla ve svých kostýmech velmi sexy. A to zároveň je to i vyhlášená milovnice adrenalinových sportů: na prkně se prohání po souši i po vodě, vyzkoušela paragliding, ráda jezdí rychle v autě...

A tuto vášeň sdílí i s manželem. Na svatební cestu jeli na vyhlášený festival Burning Man a s dvouletou dcerkou Violet nedávno prozkoumávali v obytném voze Kanárské ostrovy. Holčička má tak dětství dobrodružné a plné zážitků.

Foto: Profimedia.cz

Účastníci reality show Love Island byli ubytovaní v uzavřeném resortu, to ovšem není nic pro Nikol Moravcovou – ta potřebuje prostor pro aktivityFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám