Hlavní obsah

Harry a Meghan znovu natáčí! Sussexovi chystají rovnou dvě nové show

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Meghan Markle a princ Harry dorazili ruku v ruce na charitativní zápas v pólu a filmový štáb jim byl v patách. Sussexovi jen pár hodin předtím oznámili, že začínají pracovat na dvou nových pořadech. Královská rodina se ale tentokrát strachovat nemusí – o pokračování jejich osobních zpovědí nepůjde.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Zatímco královská rodina prochází velmi těžkým obdobím (po informaci, že má král Karel III. rakovinu, vyšlo najevo, že s ní bojuje i princezna Kate), princ Harry zůstává se svou ženou Meghan Markle a dvěma dětmi za oceánem.

S králem se Harry setkal, s Williamem nikoli

Krátce po oznámení královy diagnózy sice Harry skočil do letadla a letěl otce navštívit, v Anglii ale strávil sotva čtyřiadvacet hodin. S bratrem Williamem se nesetkal, a když svět zaskočila zpráva, že rakovinou trpí i princezna Kate, vydali Sussexovi tiskové prohlášení, ve kterém přejí princezně i celé rodině pevné zdraví. Sice doplnili, že doufají, že s nimi budou moci promluvit ještě v soukromí a klidu, k setkání rozkmotřených bratrů zatím nedošlo.

„Megxit“ a smlouva s Netflixem

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se po svém odtržení od královské rodiny neboli Megxitu v roce 2020 zabydleli v Americe a jejich domovem se stalo luxusní sídlo v Montecitu v Kalifornii. Ve stejném roce Harry a Meghan založili vlastní produkční společnost Archewell Productions a podařilo se jim uzavřít smlouvu se streamovacím gigantem Netflix.

Na konci roku 2022 vyšel na platformě šestidílný dokument Harry a Meghan, který způsobil poprask. Pár v něm promluvil nejen o svém seznámení, ale především důvodech, proč se rozhodl zdi královského paláce opustit. Vztahy mezi Sussexovými a královskou rodinou ještě více narušila kniha Náhradník, která vyšla v lednu loňského roku a podle očekávání se stala bestsellerem. Harry v ní propálil, že ho bratr William „chytil pod krkem“, a nevynechal ani rozepře mezi princeznou Kate a jeho ženou Meghan.

Kromě kontroverzní osobní zpovědi ale pro Netflix vytvořili i minisérie, které jsou blízké jejich srdcím. Byli to Rození lídři (2022), ve kterých si můžete vyslechnout inspirativní příběhy vůdčích osobností, a také Nezlomná srdce (2023) mapující osudy účastníků Invictus Games, které založil princ Harry na pomoc zraněným válečným veteránům.

O čem budou jejich nové pořady?

Sussexovi teď ohlásili, že chystají další dva projekty, jejich osobního života se nicméně napřímo dotýkat nebudou. Meghan Markle má jako výkonná producentka vytvářet minisérii, která se bude týkat vaření a zahradničení a s princem Harrym bude současně pracovat i na pořadu mapujícím zákulisí profesionálního póla.

A s natáčením už se začalo. Když se Harry a Meghan včera vydali na charitativní zápas póla v Miami, běhal kolem nich štáb a mikrofonu se ujala i samotná Meghan Markle, která zpovídala svého muže. Harry mimochodem se svým týmem zápas vyhrál, a získal tak další finance pro charitativní organizaci Sentebale, kterou spoluzaložil s princem Seeisem z Lesotha. Ta má za cíl pomáhat africké mládeži potýkající se s diagnózou HIV nebo AIDS.

Meghan chystá podcast i vlastní značku

Meghan Markle, které to na pólu neuvěřitelně slušelo, má diář nabitý k prasknutí. Kromě práce na nových pořadech chystá také další sérii podcastů (tuhle práci si vyzkoušela už před dvěma lety u série Archetypes, která boří stereotypy namířené proti ženám) a buduje také vlastní značku. Její American Riviera Orchard už má na instagramu statisíce sledujících, přestože jsme z ní zatím viděli jen logo.

Dočkáme se filmu?

Ve vzduchu visí i film produkovaný Sussexovými. Nedávno totiž koupili filmová práva k úspěšnému románu Meet Me at the Lake od Carley Fortune, který je love story o páru vyrovnávajícím se s traumaty z dětství. Jedna z postav si například prošla smrtí rodiče, kterého ztratila při autonehodě, čemuž musel ve svých třinácti letech čelit i samotný princ Harry.

Načítám