Hlavní obsah

Sexy ve zvířecích vzorech. Slavným ženám sluší leopard i had

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se objeví na společenské události herečka Zendaya, všem spadne brada úžasem. A jinak tomu nebylo ani na módní přehlídce Louis Vuitton v Paříži, kam dorazila v sexy zvířecím kompletu. Které další dámy si s tímto vzorem rozumí?

Článek

Někdo zvířecí vzory miluje, další je považuje za přežitek. O tom, že jsou však tyto nadčasové vzory stále in, svědčí i outfity slavných dam, které se v nich objevily nejen na právě probíhajících týdnech módy v Paříži. Podívejte se, kdo to s leopardím či hadím potiskem umí na jedničku.

Zendaya

Týdny módy, které právě probíhají v Paříži, jsou ideální příležitostí k mnoha různým outfitům a neotřelým kombinacím. A na přehlídku věhlasné luxusní značky Luis Vuitton dorazila v jednom takovém modelu i herečka Zendaya, která byla tentokrát velmi sexy, neboť vsadila na krátké šortky s rozepnutým sáčkem, pod nímž měla jen černou braletku. Vše podtrhly i zvířecí vysoké kozačky do špičky a kabelka Louis Vuitton.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Zendaya dorazila na přehlídku Louis Vuitton v Paříži v sexy žakárovém kompletu na zakázku.Foto: Profimedia.cz

Jessica Alba

Pařížskou přehlídku Stelly McCartney si nenechala ujít ani sympatická herečka Jessica Alba, která si vyrazila s přáteli. V kabátu se vzorem hadí kůže v kombinaci se síťovanými punčochami a rozpuštěnými uhlazenými vlasy působila velmi elegantně.

Foto: Profimedia.cz

Trenčkot nemusí být vždy jen v béžové barvě. Model s hadím potiskem takhle slušel herečce Jessice Albě.Foto: Profimedia.cz

Anna Wintour

Královna módy a věhlasná šéfredaktorka amerického časopisu Vogue Anna Wintour nesmí chybět na žádné velké módní události. Proto se objevila na přehlídce značky Michael Kors pro nadcházející podzim/zimu, která se konala během února v New Yorku. Na přehlídce byly vidět v hojném počtu zvířecí vzory, které tato ikona módy obléká velmi často. A kombinovaní vzorů je jí také vlastní, neboť pod kabátem s hadím potiskem se rýsovaly kostkované šaty.

Foto: Profimedia.cz

Kabát s hadím potiskem v podání šéfredaktorky amerického časopisu Vogue Anny Wintour.Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian

Kde se mluví o módě, nesmí chybět ani celosvětově známá celebrita Kim Kardashian. Ve zvířecím upnutém korzetovém modelu až na zem, který jako vždy nechal vyniknout její siluetu s ženskými křivkami, se objevila na soukromé afterparty značky Dolce & Gabbana na módním únorovém týdnu v Miláně. Zajímavý byl i doplněk v obojkovém stylu a v hadím designu, který zdobil její krk.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian byla nepřehlédnutelná v hadích šatech, které byly zdobené rafinovaným šněrováním.Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum

Zvířecí vzory se nebojí obléknout ani topmodelka Heidi Klum, která vyrazila na začátku února v maskáčovém overalu s leopardím vzorem a oversized bundou ve stejném designu na natáčení německé show Next Top Model v Los Angeles. Stylový outfit doplnila béžovými šněrovacími kozačkami na podpatku a byla okouzlující.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum ve stylovém outfitu, který kombinuje army styl s leopardím vzorem.Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Asi už nikoho nepřekvapí odhalené těhotenské bříško zpěvačky Rihanny, která jej dávala na odiv v prvním těhotenství a nejinak tomu bylo při odtajnění druhého těhotenství na letošní show Super Bowlu. Loni v únoru ji mohli fanoušci spatřit v ulicích New Yorku v leopardím kabátu, teplákách a pantoflíčkách. Tahle kombinace je pro mnohé možná nepochopitelná, ale Rihanna to zkrátka umí vynést kamkoli.

Foto: Profimedia.cz

Leopardí kabát a odhalené těhotenské bříško? To nemůže být nikdo jiný než Rihanna.Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám