Hlavní obsah

Kam berou slavní tátové své dcery? Beckham za módou, Schwarzenegger zachraňuje svět, Affleck nakupuje

Foto: Pierre Suu - GettyImages.com

Foto: Pierre Suu - GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrání je, hýčkají, rozmazlují a plní jim nejedno přání. Tohle jsou slavní tátové, kteří nedají na své dcery dopustit a rádi pro ně udělají všechno, co jim na očích vidí. Není divu, vždyť jsou to jejich zlatíčka. Kdo vyrazil se svou holčičkou do kina, kdo na nákupy či na módní přehlídku?

Článek

Říká se, že dcery jsou většinou po tátovi a kluci po mámě. A také, že tatínkové na své holčičky dost trpí a ony si je zase umí pěkně omotat kolem prstu. Zda je to stejné i v rodinách slavných hvězd, můžeme jen hádat, ale podle těchto fotek to vypadá, že společně strávený volný čas si rozhodně umějí užít. Vždyť tihle slavní tátové jsou v showbyznysu stále na roztrhání. Proto je dobré, když svým dětem věnují pozornost a zajdou spolu třeba na film, sportovní utkání, ale i módní přehlídku.

Seal a Leni

Zpěvák Seal žil dlouhou dobu s modelkou Heidi Klum, s níž má tři děti. Leni však v době, kdy se dal pár dohromady, byla ještě nenarozeným miminkem těhotné modelky, která se s Leniným biologickým otcem rozešla ještě před jejím příchodem na svět. Seal pak Leni adoptoval a společně s modelkou vychoval. Teď je jí 19 let, ukončila střední školu a vydává se pomalu ale jistě na dráhu modelky, v matčiných šlépějích. S tátou si vyrazila v černých minišatech na začátku tohoto roku do kina na premiéru filmu Shotgun Wedding v Los Angeles. Bylo vidět, že mají krásný vztah a skvěle se spolu baví.

Foto: Profimedia.cz

Leni je adoptovanou dcerou Seala, ale to nic nemění na jejich láskyplném vztahuFoto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger a Christina

Bývalý guvernér Kalifornie a známý herec Arnold Schwarzenegger musí být na své dnes už dospělé děti náležitě pyšný. Má dvě dcery a dva syny se svou manželkou z rodu Kennedyů Marií Shriver. Ta se s ním však později rozvedla, když vyšlo najevo, že slavný Terminator má ještě nemanželského syna s bývalou hospodyní. S rodinou však Arnie tráví hodně času a nedávno se s mladší jednatřicetiletou dcerou Christinou ukázal na klimatické konferenci Austrian World Summit v rakouském městě Kitzbühel, která se koná od roku 2017. Herec ji založil společně s političkou Monikou Langthaler na podporu klimatu.

Foto: Profimedia.cz

Arnold a jeho mladší dcera Christina se zajímají o životní prostředíFoto: Profimedia.cz

David Beckham a Harper

Rozvětvená rodina Beckhamových je velmi aktivní ve veřejném prostoru, ale i na sociálních sítích. A tak z jejich soukromého života ví veřejnost téměř o každém jejich pohybu i společenské akci. Můžeme být u toho, když rodiče David a Victoria slaví výročí, když cestují se svými dětmi do Paříže, když dělají palačinky nebo ukazují svou beauty rutinu v koupelně. Jsme tedy i častými svědky toho, jak se slavný fotbalista chová jako otec ke své jedenáctileté dceři, které věnuje dost pozornosti, neboť je z dětí nejmladší. Říká se, že tatínkové na své dcery dost trpí, a zřejmě i Harper má tátu omotaného kolem prstu. Takhle spolu vyrazili na přehlídku Victorie během březnového týdne módy v Paříži.

Foto: Pierre-Suu-GettyImages.com

Harper a její otec jsou neustálým středem pozornostiFoto: Pierre-Suu-GettyImages.com

Ewan McGregor a Anouk

Skotský herec a producent známý z filmů Hvězdné války, Moulin Rouge či Transpotting je ve svých dvaapadesáti letech zasloužilým otcem pěti dětí. Čtyři dcery má z předchozího manželství, přičemž dvě holčičky jsou adoptované. Posledního syna má s novou partnerkou a hereckou kolegyní Mary Elizabeth Winstead, se kterou žije od roku 2017. O rok později, když podal žádost o rozvod, chtěla bývalá manželka nejmladší dceru Anouk výhradně do své péče, ale soud tuto žádost nakonec zamítl. Nyní si Ewan a dvanáctiletá Anouk vyrazili na fotbalový zápas Manchesteru City s Liverpoolem, který se hrál v manchesterské aréně Etihad Stadium.

Foto: Profimedia.cz

Na začátku dubna vzal herec Ewan McGregor svou dceru Anouk na fotbalový zápasFoto: Profimedia.cz

Ben Affleck a Emme

Herec Ben Affleck se oženil s Jennifer Lopez, a tak je logické, že nyní spolu vychovávají děti z jejich předchozích vztahů. Nedávno vytáhl patnáctiletou dceru Emme Maribel, která je z dvojčat, jež měla zpěvačka s hercem Marcem Antohnym, na nákupy a užili si parádní den. Ben má ze svého předchozího vztahu s herečkou a producentkou Jennifer Garner dcery Violet Anne a Seraphinu Rose Elizabeth a syna Samuela.

Foto: Profimedia.cz

Ben s nevlastní dcerou Emme na nákupechFoto: Profimedia.cz

Načítám