Hlavní obsah

Šedesátku by jim nikdo nehádal! Heidi Janků, sexy mrcha z Melrose Place i Demi Moore snad nestárnou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jako by dokázala zastavit čas. Zpěvačka Heidi Janků sice dnes slaví šedesáté narozeniny, ale hádali byste jí to jen stěží. Vypadá totiž skvěle! Stejně jako další slavné dámy ve věku 60+.

Článek

Patříte mezi fanoušky Heidi Janků? Pak určitě znáte spoustu jejích písniček. A znají ji i ti, kdo poslouchají jiný žánr. Třeba díky oblíbeným televizním pohádkám Co takhle svatba, princi? či Ať přiletí čáp, královno! Sice v nich nehrála, ale nazpívala pro ně dnes už legendární songy Když se načančám, Princezny zkrátka vládnou či Veronika. Dnes Heidi Janků slaví šedesátiny a vypadá báječně. A ani jí, ani dalším slavným dámám by věk 60+ nikdo nehádal.

Heidi Janků

Na kontě má řadů songů, slavná je například píseň Fotka. A pravděpodobně nejznámější jsou nejspíš hity z výše zmíněných pohádek režiséra Jiřího Adamce. V prvním díle propůjčila hlas princezně Babetce v podání herečky Jarmily Švehlové, ve druhém pak komtese Veronice – hrála ji Světlana Nálepková.

Heidi Janků byla dvakrát vdaná, druhý manžel – skladatel Ivo Pavlík (†84), první muž Věry Špinarové – byl její životní láska. Prožili spolu 30 let, rozdělila je až jeho smrt před pěti lety.

Foto: Profimedia.cz

Dnes je usměvavé zpěvačce rovných 60. Gratulujeme!Foto: Profimedia.cz

Demi Moore (60)

Krásná a úspěšná herečka oslavila šedesátiny nedávno, přesně 11. listopadu. Proslavila ji role v romantickém filmu Duch, žhavý striptýz ve stejnojmenném snímku, ale i manželství s Brucem Willisem. Také ona si drží mladistvý vzhled a štíhlou figuru, pravda ale je, že si ráda nechává pomoct i plastickými chirurgy. Na druhé straně, proč nevyužít možností, které dnešní medicína nabízí?

Foto: Profimedia.cz

Elegantní hollywoodská herečka je jen o malinko starší než Heidi JankůFoto: Profimedia.cz

Jana Paulová (67)

Většina diváků ji zná ze série komedií Kameňák, ze seriálu Nováci či z Ordinace v růžové zahradě. Vždy patřila k nejhezčím českým herečkám a ani věk na tom nic nemění. Stále vypadá skvěle a dost možná za to vděčí své šťastné nátuře. Protože jestli je pro tuhle blondýnu něco typické, je to její široký a upřímný úsměv.

Foto: Renata Matějková / CNC / Profimedia

Mladistvý vzhled si uchovává i sympatická Jana PaulováFoto: Renata Matějková / CNC / Profimedia

Heather Locklear (61)

Která role tuto blondýnku proslavila nejvíc? Rozhodně sexy mrcha Amanda Woodward ze seriálu Melrose Place. Jen málokdo ho v devadesátkách nehltal! Herečka byla dvakrát vdaná, s druhým manželem, kytaristou Richiem Samborou, má dceru Avu. V minulosti se v médiích objevily její fotky s opuchlou tváří a titulky hlásaly, že to přehnala s plastikou, navíc se opakovaně léčila s psychickými potížemi, ale zdá se, že vše je zase v normálu. Stárne s grácií a na šedesátnici rozhodně nevypadá.

Foto: Profimedia.cz

Další blonďatá kráska, která snad nestárne. Heather Locklear překonala těžké období a zdá se, že ji život zase těšíFoto: Profimedia.cz

Meg Ryan (61)

Slavná hollywoodská herečka, hvězda romantických komedií, jako je Láska přes internet či Město andělů. Blondýnka s milým úsměvem a rošťáckým pohledem, který jí zůstal i ve zralém věku. Také ona čelila hejtům ohledně záliby v přehnaných plastikách, ale přijde vám herečka jako nehezká a plastikami znetvořená šedesátnice? Nám rozhodně ne, spíš se při pohledu na ni chce říct, kéž by takhle mladistvě vypadalo více žen v tomto věku!

Foto: Profimedia.cz

Je to jen pár dnů, co Meg Ryan oslavila 61. narozeninyFoto: Profimedia.cz

Chantal Poullain (66)

Je krásná, má šmrnc, charisma a eleganci. Možná za to vděčí svému francouzskému původu, citu pro módu a vkusu, ale ať tak či tak, maminka oblíbeného krasavce je jedna z našich nejkrásnějších hereček ve zralém věku. Umění stárnout má bývalá manželka Bolka Polívkyhvězda filmu Kopytem sem, kopytem tam nebo Šašek a královna zkrátka v malíku.

Foto: Profimedia.cz

Chantal Poullain je jedna z nejcharismatičtějších hereček u násFoto: Profimedia.cz

Šedesát není žádný věk a sedmdesát už vůbec ne! Důkaz? Susan Sarandon a ty druhé: slavné krásky 70+!

Reklama

Načítám