Hlavní obsah

Mindráky slavných: Komu vadí krátké nohy, kdo řeší kila a kdo se dlouho srovnával s pihami

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Někdo má sebevědomí na rozdávání a pro někoho je jeho budování celoživotním úkolem, který nakonec stejně nemusí dospět ke zdárnému konci. U celebrit je vzhled jedním z ostře sledovaných faktorů a věřte nevěřte i ony mají nebo měly své mindráky.

Článek

Váha, pihy nebo třeba kudrnaté vlasy. I celebrity jsou jen lidé a mají svoje mindráky a problémy se sebevědomím. Co trápí nebo trápilo následující slavné dámy a pány?

Eva Burešová

Je tak trochu evergreen, že kdo má rovné vlasy, touží po kudrnatých, a kdo má kudrnaté, chtěl by rovné jako hřebíky. Podobně to v dětství měla i Eva Burešová, která má vlasy přirozeně kudrnaté. Jako malá je neměla ráda a nemohla s nimi nic dělat, protože doma neměli žehličku ani žádné speciální přípravky. Teď je za vlny vděčná, protože si s nimi může dělat, co chce. Často se na veřejnosti objevuje s vyžehleným účesem.

Foto: Profimedia.cz

Vlasy má herečka většinu času rovné, ale občas ukáže i kudrlinyFoto: Profimedia.cz

Michaela Maurerová

Česká herečka a moderátorka disponuje světlou pletí, zrzavými vlasy a nespočtem roztomilých pih. I díky nim je zapamatovatelná a neztrácí se v davu průměrnosti. Dřív to tak ale nevnímala, jako malá se za pihy styděla, a dokonce si je škrábala. Teprve před několika lety s nadsázkou uvedla, že jí pihy v podstatě dělají kariéru a už pro ni tedy nejsou hlavním srážečem sebevědomí.

Foto: Profimedia.cz

To, co vnímala jako mindrák, se stalo její výhodouFoto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian

Členka slavné rodiny Kardashianů byla dlouhá léta oplácanější než její sestry, což pro ni bylo zdrojem mindráků a nízkého sebevědomí. Nejen média jí to totiž dávala pořádně sežrat a kupříkladu fotografové ji při pořizování snímků stavěli spíše dozadu, aby nebyla tolik vidět a z fotky nevyčnívala. Po rozchodu s nyní již exmanželem se ovšem Khloé rozhodla, že na sobě zapracuje. Výrazně zhubla, začala se jinak oblékat, a i když její sebedůvěra stále není stoprocentní, ušla v této oblasti velký kus cesty.

Foto: Profimedia.cz

Khloé se rozhodla, že zhubne, a teď už je se sebou snad spokojenáFoto: Profimedia.cz

Kate Moss

I přestože měří na modeling pouhých 170 centimetrů, podařilo se Britce Kate Moss vybudovat si v módním odvětví skvělou kariéru. S výškou ale souvisí skutečnost, která jí ubírá na sebevědomí, domnívá se, že má příliš krátké nohy a přála by si je mít delší. Ve svém šatníku má proto hodně legín, které její nohy opticky prodlužují.

Foto: Profimedia.cz

Kate Moss sice patří k menším topmodelkám, ale kariéru udělala velkouFoto: Profimedia.cz

Beyoncé

Na jevišti sice vystupuje Beyoncé jako pravá diva, ale i ona má na těle věci, které se jí tak úplně nelíbí. V minulosti přiznala, že má problém se svými chodidly, na jejichž vzhledu se prý podepsaly roky tancování, a zrovna dvakrát nemusí ani své uši. To je důvod, proč nosí velké a výrazné náušnice.

Foto: Profimedia.cz

Velké uši maskuje výraznými náušnicemiFoto: Profimedia.cz

Jordan Haj

Český muzikant s izraelskými kořeny se už nějakou dobu potýká s alopecií, tedy s onemocněním, kterému způsobilo vypadávání vlasů. Plešatá místa na hlavě se pro něj stala zdrojem úzkostí, a dokonce kvůli nim začal brát antidepresiva. Nedávno se rozhodl k razantnímu kroku. Holá místa už nechtěl všemožně maskovat, a tak si oholil hlavu. A nutno podotknout, že vypadá výborně.

Jonah Hill

Americký herec, který si zahrál například po boku Leonarda DiCapria ve snímku Vlk z Wall Streetu, měl většinu svého života problémy s váhou. Z pověsti směšného tlouštíka nebyl nikdy dvakrát nadšený, a tak absolvoval řadu více či méně úspěšných pokusů o zhubnutí. Nakonec se mu to podařilo a může se pochlubit postavou o pěkných pár kilo lehčí. Tak snad mu to vydrží.

Foto: Profimedia.cz

Cvalík už je minulostíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám