Hlavní obsah

Místo užšího pasu deprese, místo plných rtů ztuhlý úsměv: Slavné dámy, kterým plastiky moc nepomohly

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že nejlepší plastická operace se pozná tak, že není poznat. Ale když zjistíte, jak je snadné změnit vzhled, odstranit vrásky nebo upravit nos, může se stát, že plastikám propadnete. Jako dnešní oslavenkyně Melanie Griffith (65).

Článek

Stárnout před zraky veřejnosti, dokonce v samotném Hollywoodu? Nic snadného, co si budeme povídat. A protože možností, jak zastavit čas, je čím dál víc, mnohé dámy toho rády využívají a svěřují se do rukou nejrůznějších plastických chirurgů, chodí na invazivní i neinvazivní úpravy a doufají, že jim svět uvěří, že nestárnou, nepřibírají apod. Leč všeho moc škodí a mnohé začínají vypadat uměle, ztrácí přirozenou mimiku. Některé pak i litují, že raději nezvolily přirozenou cestu.

Dnes slaví 65. narozeniny herečka Melanie Grifffith, která otevřeně přiznala, že to s plastikami přehnala.

Melanie Griffith (65)

Bývala sex symbolem a zářila na filmovém plátně v osmdesátých letech, kdy mimo jiné zazářila ve filmu Podnikavá dívka (1988). Byla čtyřikrát vdaná, z toho dvakrát za fešáka Dona Johnsona (72), a pak všem fanynkám vypálila rybník, když si ji vzal Antonio Banderas (61). Už jsou ale 7 let rozvedení.

Z přirozeně krásné blondýnky se během let ale stávala kvůli plastickým úpravám a závislosti na alkoholu a lécích žena, kterou fanoušci nepoznávali. Melanie si ale prý nakonec uvědomila, že úpravy nemají omlazující efekt a našla si lékaře, který se snaží nepřirozené úpravy napravit. No, možná, ale nejde zase jen o další zásahy?

Foto: Profimedia.cz

Možná by jí to slušelo víc, kdyby nešla tolikrát pod kudluFoto: Profimedia.cz

Linda Evangelista (57)

Supermodelka, která v 90. letech patřila do party top modelek a proslula výrokem, že nevstane z postele za méně než 10 tisíc dolarů na den, byla modlou a múzou. S věkem se jí ale nevyhnulo přibírání a před šesti let se rozhodla podstoupit kosmetické ošetření mrazem (neboli kryolipolýzu). Bohužel se ale zákrok nepovedl a modelka zůstala dle svých slov znetvořená. Místo aby se totiž tukové buňky změnily v krystaly a vyloučily se z těla, začaly růst a množit se.

Roky se neobjevovala na veřejnosti, trpěla depresemi a přišla o práci. Od firmy, která zákrok provedla, dostala odškodnění a nyní opět pracuje: je tváří nové kampaně módní společnosti Fendi.

Foto: Profimedia.cz

Několik let se utápěla v depresích kvůli zpackanému zákrokuFoto: Profimedia.cz

Dolly Parton (76)

Oceňovaná americká country zpěvačka, která má na kontě 100 milionů prodaných desek, nikdy nerazila trend přirozené krásy. A nestydí se za to, že se do rukou plastických chirurgů svěřila. Prý nebyla krásná a využívala všech možností, jak dosáhnout atraktivnějšího vzhledu. Proslula hláškou, že ji stálo hodně peněz vypadat lacině. Má upravené poprsí i obličej a jen na ní někde něco visí nebo přebývá, nechá to odřezat nebo vysát, jak říká.

Foto: Profimedia.cz

Úpravy vzhledu netají, naopak přiznává, že proměnit se v typickou americkou country zpěvačku stálo hodně penězFoto: Profimedia.cz

Nicole Kidman (55)

Oscarová herečka se proslavila jako přirozeně krásná zrzka, dnes je hvězda seriálů Sedmilhářky (2017–2019) a Mělas to vědět (2020) blondýnka. Její hvězda září na hereckém nebi naplno, ale fanoušci se bouří. Zdá se jim, že to přehání s úpravami vzhledu a nevypadá už vůbec jako ona. Má moc vyhlazenou tvář a přišla o mimiku, takže když se chce usmát nebo zamračit, skoro to nejde.

Ale ona tvrdí, že vypadá mladě, protože o sebe pečuje, nekouří a nepije. A že prý v minulosti zkusila botox, ale není to nic pro ni.

Foto: Profimedia.cz

Ačkoli se zdá, že pár úpravami prošla, Nicole Kidman tvrdí, že vypadá tak, jak vypadá díky zdravému stravování a životnímu styluFoto: Profimedia.cz

Priscilla Presley (77)

Když měl nedávno premiéru film Elvis a vdova po slavném zpěvákovi se objevila na veřejnosti, opět se začalo mluvit o tom, jak to s úpravami vzhledu přepískla. Krále rock’n’rollu okouzlila, když jí bylo 14 let, a on si ji postupně přetvářel k obrazu svému, například chtěl, aby se výrazně malovala apod. Ona se na svůj vzhled upnula a u plastických chirurgů byla jako doma. O to víc, když později prodělala rakovinu kůže. Potom, co jí odstranili menší nádor z nosu, začala se až příliš soustředit na zakrývání jizvy.

Foto: Profimedia.cz

Její první muž byl posedlý nejen vzhledem svým, ale i jejím. A zdá se, že v tom pokračuje i samaFoto: Profimedia.cz

Donatella Versace (67)

Když se řekne posedlost plastikami, mnohé napadne proslulá módní návrhářka, jejíž modely nosí největší hvězdy na ty nejvýznamnější společenské události. Donatella Versace bohužel už roky vypadá jako parodie na sebe samu. Odborníci se shodují, že její obličej prošel výraznými úpravami a snad jen nos zůstal beze změny. A když se připočte tmavé opálení a platinová blond hříva, je jasné, že přirozenost je této dámě cizí.

Foto: Profimedia.cz

Výrazná postava módního světa si na svém vzhledu hodně zakládáFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám