Hlavní obsah

Někdo ukazuje cukroví, Kim Kardashian zadek. Slavné dámy, které rády dávají na odiv své pozadí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Sociální sítě zaplavují nazdobené perníčky, stromečky jako z katalogu a dokonale zabalené dárky. Celebrity a influenceři se předhání v tom, kdo pojme Vánoce noblesněji. A Kim Kardashian? Ta ukáže zadek!

Článek

Profesionální celebrita, Kim Kardashian, patří k milovnicím tzv. belfie a své dokonale tvarované pozadí ukazuje často a ráda. Od chvíle, co začaly být opět v módě křivky a ne vyzáblé postavy, je právě fotka ve stylu belfie (zkratka slov butt, tedy zadek, a selfie) velmi populární.

Které další slavné dámy se rády fotí nejen zepředu, ale klidně se otočí k zrcadlu zády a dají na odiv tuto část těla?

Kim Kardashian

Fotku s popiskem Ohlédnutí za rokem 2022 sdílela profesionální celebrita Kim Kardashian. Jinak byl její rok plný večírků, focení a času s rozvětvenou rodinou, randění a následného rozcházení s komikem Petem Davidsonem a také hubnutí do šatů po Marilyn Monroe, které vynesla na Met Gala a patří k nejdražším na světě.

Jennifer Lopez

Dokonalé křivky si pravidelným pohybem, tancem a cvičením udržuje i nestárnoucí JLo. A ráda je ukazuje v odhalených kostýmech na koncertech, během focení módních kampaní i na svém Instagramu. Zadeček ukázala při focení reklamy na svůj tělový krém, který slibuje zpevnění pozadí.

Foto: Profimedia.cz

V reklamě Jennifer Lopez slibuje, že když budete používat její tělový krém, bude vám odměnou dokonalé pozadíFoto: Profimedia.cz

Madonna

Asi neexistuje část těla, kterou by si královna popu nerada fotila. Odhaluje se celoživotně, a ráda. A na svůj zadek je pyšná – podobně jako na bujný dekolt. Někdy je to možná trochu moc, ale to už je otázka osobního vkusu.

Foto: Profimedia.cz

Madonna sdílí odhalené fotky zepředu i zezaduFoto: Profimedia.cz

Georgina Rodríguez

Partnerka jednoho z nejlepších fotbalistů světa Cristiana Ronalda sdílí ráda krásný život v luxusu, sebe v odhalených modelech, ale zároveň se se svými sledujícími neváhá podělit i o bolestivé okamžiky svého života. Letos na jaře se jí narodila dvojčata, ale jedno z miminek bohužel zemřelo.

Foto: Profimedia.cz

Takové běžné věšení prádla, to je třeba zdokumentovatFoto: Profimedia.cz

Sofía Vergara

Jedna z nejvíc sexy hereček současnosti a hvězda seriálu Taková moderní rodinka sice letos oslavila padesátku, ale ráda se svým dokonalým tělem pochlubí. V plavkách, obtažených šatech nebo džínách, které přesně kopírují křivky. Oceňuje to její manžel Joe Manganiello (vlkodlak ze seriálu Pravá krev) i fanoušci.

Foto: Profimedia.cz

Herečka je na své božské tělo pyšná a ráda se jím pochlubíFoto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski

Jestli se někdo pere s Kim Kardashian o post královny sexy odhalených fotek, je to Emily Ratajkowski. Letos se rozešla s manželem a otcem svého syna, protože ji podvedl, ale rozhodně na svých sociálních sítích nepůsobí zdrceně. Užívá si s kamarádkami, cestuje, fotí kampaně i odhalené fotky pro své sítě a měla by prý randit s Petem Davidsonem. Ano, tím, který letos chodil s Kim.

Reklama

Načítám