Hlavní obsah

Slavní na horách: Kim Kardashian nezvykle civilní, Emma Roberts ve slušivé kombinéze

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zimní dovolená v podání slavných osobností? To nejsou jen plavky a odpočinek pod palmou. Naopak – mnozí se navléknou do stylových outfitů, sevřou nohy do lyžáků a vydají se na svah nebo do stopy. Kdo překonal strach a kdo si nadělil k padesátinám náročný závod?

Článek

V posledních letech se zdá, že slavné osobnosti v zimě jezdí raději k moři a za sluníčkem, ale stále se mezi nimi najde mnoho milovníků radovánek na sněhu. Někdo pojme dovolenou na lyžích jako módní přehlídku, jiný ji využije k motivování svých sledujících k překonání strachu.

Kim Kardashian

Podnikatelka a profesionální celebrita se podělila o snímky z rodinné dovolené – vyrazila s dětmi lyžovat. Na rozdíl od svých outfitů na červeném koberci se – co se týče lyžařského oblečení – drží docela při zemi. Ale zdá se, že nenosí během lyžování helmu! A to není dobrý příklad pro děti.

Foto: Profimedia.cz

Dovolenou s dětmi na sněhu si Kim Kardashian opravdu užilaFoto: Profimedia.cz

Emma Roberts

To hvězda romantické komedie Sváteční rande a zároveň neteř Julie Roberts vyrazila počátkem ledna na sjezdovku – a byla naprosto stylová. Oblékla černobílý, výrazně vzorovaný komplet značky Perfect Moment a pochvalovala si, že nemohla rok zahájit lépe než parádní lyžovačkou. A slušelo jí to moc!

Foto: Profimedia.cz

Nový rok zahájila Emma Roberts aktivní dovolenou na sněhuFoto: Profimedia.cz

Chiara Ferragni

Italská influencerka a módní ikona si sněhu užívala v oblasti Seiser Alm už na konci roku a i s manželem, zpěvákem Fedezem, vyzkoušeli skialpy. A je jasné, že módní dáma ani v tomto případě nic nepodcenila a její look – včetně pečlivého líčení – byl dokonalý. Kromě čepice Chanel byla tentokrát celá v elegantní černé. V minulosti ovšem svítila na sjezdovce v sytě růžové kombinéze.

Lucie Borhyová

Usměvavá moderátorka vyrazila na hory během jarních prázdnin svých dětí a moc si to užívala. Kromě lyžování relaxovala v après ski baru, ve wellness a v náručí svého záchranáře, jak nazvala svého milého. Už dávno netají, že její láskou je o pár let mladší právník Michal Smečka.

Tereza Ramba

Jedna z nejpopulárnějších českých hereček Tereza Ramba nejdřív zdravila své sledující z procházky po zasněžených kopcích, kde natáčela, jak ona jde bez zátěže, zatímco její manžel Matyáš Ramba tlačí kočár a táhne boby s dětmi. Následně se ovšem pochlubila i videem, kterak se učí pod jeho vedením lyžovat, protože nechce zaostávat za dětmi.

Martin Dejdar

O tom, že je Martin Dejdar milovník zimních sportů, není pochyb. Patří k zapáleným hokejistům. A před Vánoci vyrazil s rodinou a s kamarády lyžovat do rakouského Nassfeldu. Pochvaloval si zejména sjezdovky bez lidí: když přímo během jízdy na lyžích nahrával videa a pozpěvoval si, nikdo ho přitom nerušil.

Kateřina Neumannová

Legendární běžkyně na lyžích po konci profesionální sportovní dráhy nepověsila lyže na hřebík, naopak – do stopy se ráda vrací, a o víkendu se dokonce zúčastnila Jizerské 50. V cíli na ni jako i v minulosti čekala dcera Lucie. Dokončení náročného závodu byl krásný dárek k padesátinám, které olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích oslavila 15. února.

Nela Boudová

Oblíbená herečka se v poslední době nevěnuje jen hraní, ale také působí jako životní koučka. A tak příspěvky z hor využila k motivování svých sledujících. Svěřila se totiž, že lyžovat se naučila až po čtyřicítce se svými syny a pokračuje v tom s dcerou Sašou na českých a zahraničních sjezdovkách. Sice měla tehdy strach, ale rozhodla se ho překonat.

Marek Lambora

Ve Švýcarsku si na snowboardu užíval herec a současný idol dívek a žen Marek Lambora. Liboval si, jaké podmínky tamní sjezdovky nabízejí, a s povděkem kvitoval, že si nic nezlomil. A kromě toho, že pokořil sjezdovky všech možných barev a pochutnal si na lasagních, vydal se i na vrchol hory Mont Fort. Má přes tři tisíce metrů a jsou z něj krásné výhledy. Je opravdu populární – herec vtipkoval, že tam bylo dost přelidněno.

Reklama

Načítám