Hlavní obsah

Sofía Vergara vyvrací fámy: Žádné plastiky nemám. Vypadám jinak, protože jsem prostě stará!

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli roli v novém seriálu Griselda se proměnila téměř v ošklivku, ale v soukromí je herečka Sofía Vergara (51) stále krásná, i když ani ona se stárnutí, jak sama ráda zdůrazňuje, neubrání. Co stojí za její stále skvělou vizáží a jak náročné bylo ji proměnit v kokainovou kmotru?

Článek

Svět si kolumbijská herečka Sofía Vergara podmanila už před lety rolí půvabné Glorie v oblíbeném seriálu Taková moderní rodinka. Vyšvihl ji mezi nejlépe placené televizní hvězdy a od té doby je nejen velmi populární, ale zároveň je považována za jednu z nejkrásnějších žen planety. A platí to stále, letos v červenci jí bude 52 let. Jako dobrá herečka se kvůli roli klidně změní v ošklivku, ale v soukromí na svém vzhledu tvrdě maká. Nicméně že stárne, přijímá jako normální věc.

Proměna v Griseldu Blanco

Umělý nos, zuby, obočí, plnější tváře, paruky… Kvůli roli v novém seriálu Griselda, který je na Netflixu k vidění od minulého týdne, proseděla před natáčením hodiny v maskérně. Její převtělení do ženy, která v 70. a 80. letech minulého století ovládla v Miami obchod s kokainem, především díky své krutosti a obchodnímu talentu, je překvapivá. I když nutno přiznat, že skutečná Griselda Blanco byla mnohem méně půvabná.

Režisér Andrés Baiz, který natočil i legendární seriál Narcos, ale o věrohodnou podobu nestál, spíše chtěl zachytit náladu té doby. Povedlo se mu to i díky make-upu a dokonalým kostýmům. Jak herečka při tiskové konferenci přiznala, věděla, že bude vypadat úplně jinak, a moc se na to těšila. Ostatně jde o její první dramatickou roli a kritiky ji za ni vesměs velmi chválí.

Sofía Vergara prodělala rakovinu

Život Sofíi Vergary ale není jen o úspěších a kráse. Poprat se musela i s velmi vážnou nemocí. „Slovo rakovina opravdu není z těch, které byste chtěli slyšet, když je vám 28 let. Mělo jít jenom o rutinní prohlídku. Doktoři však zjistili, že mám v krku bulku, a od té doby je to slovo součástí mého životního příběhu,“ napsala herečka na sociálních sítích. Naštěstí se uzdravila a drobná jizva na krku jí už navždy bude připomínat, jak šťastná a vděčná za své vyléčení je. A všechny burcuje, ať o své zdraví náležitě pečují. „Prevence je hrozně důležitá! Jestli jste tak ještě neučinili, určitě si na letošek domluvte lékařskou prohlídku,“ apelovala na sítích na své fanoušky.

Krásná padesátnice

Sofía byla už v médiích mnohokrát osočena, že si ke své kráse dopomáhá plastickými operacemi. Tyhle fámy ale radikálně vyvrací. „Četla jsem o sobě, že si přestávám být podobná a kvůli plastikám vypadám jinak. K tomu mám jen jediné, vážení, tomu se říká stárnutí, tvář se přece věkem mění. Takže ano, jsem jiná, protože jsem prostě stará,“ řekla pro magazín Glamour. Zároveň ale dodala, že o sebe pečuje, jak nejlépe to jde, pod nůž by prý ale nikdy nešla. Přiznala ale, že chodí pravidelně na botox a využívá ošetření mikrojehličkami, které jí pomáhá řešit její problém s rozšířenými žilkami, tzv. růžovkou.

Další její rutinou, na kterou přísahá, je aplikace krému s vysokým UV faktorem, kterým se prý maže i doma. Každý den. „Snažím se nevystavovat slunci, co to jen jde. Na dovolené ale nejsem, zejména ohledně těla, obvykle tak důsledná, přece jen ležet na pláži je příjemné, takže vypadám trochu legračně. Moje tvář je pak výrazně světlejší než tělo,“ řekla pro magazín Hello.

Ohledně líčení zůstává už 35 let věrná stejnému stylu. Základem je tónovaný pokladový krém s UV filtrem, oční linky, řasenka a výrazná rtěnka, která k ní neodmyslitelně patří. A jak si udržuje figuru? Nejlepší jsou podle herečky dřepy. Denně jich prý klidně udělá i sto a má odcvičeno!

Načítám