Hlavní obsah

Zrzka, blondýna i bruneta: Tyhle krásky zkusily vše!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už díky rolím, nebo kvůli touze po změně, tyhle slavné herečky a zpěvačky si vyzkoušely roli zrzky, blondýnky i brunety. Která jejich image se vám líbí nejvíc? Za nás vede jednoznačně zrzavá!

Článek

Také občas přemýšlíte, jak byste vypadaly v jiné barvě vlasů, ale bojíte se velké změny? To asi skoro každá žena. V tomhle mají ovšem celebrity výhodu. Slavné krásky jsou obklopené špičkovými kadeřníky, kteří jejich účesy promění jako mávnutím kouzelného proutku. A když se něco nepovede? Vše se dá zase přebarvit. A kdo si nechce ničit vlasy nebo touží měnit jejich barvu i několikrát za večer, ten zvolí parádní paruky.

Ovšem ne všechny odstíny slavným dámám lichotí. Proto jsme připravili malé srovnání: na snímcích vlevo můžete hvězdu vidět s barvou kštice, jíž holduje v současnosti, na zbylých jsou kreace z minulosti. Který odstín jim podle vás sedne nejvíc?

Emily Blunt (36)

Britská herečka má původní barvu vlasů medově plavou, ovšem nutno podotknout, že za nás vede rozhodně zrzavá. S touhle barvou se ostatně objevila i v roce 2006 v roli sekretářky po boku Meryl Streep (70) a Anne Hathaway (36) v slavné komedii Ďábel nosí Pradu. Jako brunetka byla zase k vidění třeba v thrillerovém dramatu z roku 2016 Dívka ve vlaku.

Foto: Profimedia.cz

V současnosti se Emily Blunt cítí dobře v blond odstínu – působí v něm velmi křehce a něžněFoto: Profimedia.cz

Nicole Kidman (52)

Proslavila se jako dlouhovlasá kudrnatá zrzka (například v australském hororu z roku 1989 Úplné bezvětří), ovšem poslední dobou se proměnila v platinovou uhlazenou blondýnku. Americko-australská herečka však účes nejen zesvětlila, ale i výrazně zkrátila. Jako brunetku jste ji mohli vidět spíše jen v paruce ve filmech Koleje osudu z roku 2013 nebo Genius z roku 2016.

Foto: Profimedia.cz

Ve vyžehlené blond Nicole Kidman působí už trochu jako přestárlá Barbie, raději bychom ji viděli opět se zrzavou kšticíFoto: Profimedia.cz

Cher (73)

Když se vysloví jméno této světoznámé popové zpěvačky a herečky, určitě se každému vybaví kudrnatá černovláska s velkýma očima. Vždyť kvůli její havraní hřívě, kterou jste mohly obdivovat například ve filmu Pod vlivem úplňku (1987), se nejedna fanynka barvila kdysi načerno. V průběhu let však bylo hvězdu možné vídat také jako blondýnku nebo zrzku – a to většinou díky mnoha parukám. Na koncertech je střídá jako chameleon – je to podstatná součást jejích extravagantních kostýmů. A posledním blonďatým počinem je role Donniny matky v pokračování filmu Mamma Mia! (2018).

Foto: Profimedia.cz

Cher se během padesátileté kariéry ve svých vlasových proměnách pořádně vyřádilaFoto: Profimedia.cz

Emma Stone (30)

Jakou myslíte, že má původní barvu vlasů jedna z nejlépe placených hollywoodských hereček, kterou většina diváků zná jako zrzku? Je to blondýnka. A jak už to tak bývá, barvu vlasů měnila především kvůli rolím. Pro první film se obarvila na tmavě hnědou a následně se z ní kvůli komedii Superbad (2007) stala poprvé sexy zrzka. K přirozeně blonďaté kštici se vrátila až ve filmu Amazing Spider-Man v roce 2012. A že vlasové proměny miluje, dokázala, když si loni v „přímém přenosu“ na internetu udělala trvalou.

Foto: Profimedia.cz

V únoru na Oscarech se Emma Stone objevila jako brunetka, ovšem přes léto se vrátila opět k zrzavé, což jí naprosto schvalujemeFoto: Profimedia.cz

Velkou proměnou si prošla v poslední době i upírka Kristen Stewart! Vypadá jako neupravený kluk.

Reklama

Načítám