Hlavní obsah

Co prozradí znaménka krásy? Pihu nad rty mají přátelští lidé

Foto: racool_studio, Shutterstock.com

Foto: racool_studio, Shutterstock.com

Reklama

Dříve byla znaménka krásy vnímána pozitivně, a již ve starověku proto vznikla móda malování falešných znamének. Přítrž tomu učinila éra procesů s čarodějnicemi, která znaménka považovala za otisk ďábla. Dnes jsou osobitým znakem krásy a prý prozradí i tajemství charakteru.

Článek

Bývalá supermodelka Cindy Crawford (54) je přátelská a umí být smyslná. Na herečku Blake Lively (33) čeká úspěch, vévodkyně Meghan (39) je rozhazovačná a paličatá. To všechno se dá údajně vyčíst ze znamének krásy na obličeji. A co dalšího výrazné pihy prozradí?

Čelo: Inteligence i paličatost

Znaménko v pravé části čela nosí lidé inteligentní, neobvykle schopní a cílevědomí. Máte-li ho však v levé části, jste zřejmě rozhazovační, zbrklí a paličatí. Piha přímo uprostřed čela odhalí lidi, kteří dokážou vroucně milovat, ale umějí být také krutí. Znaménko skryté v obočí svědčí o vytrvalosti.

Tváře: Úspěch a láska

Piha zdobí tvář mnoha krásných hereček a modelek. Není divu: ti, kdo ji nosí na pravé tváři, touží po úspěchu a nevšedním životě. Na levé tváři ji mají lidé, kteří milují životní výzvy, překonávají překážky, rádi se učí. Je-li piha téměř až u koutku oka, poukazuje na čestnost a přímost.

Foto: ivan_kislitsin, Shutterstock.com

Znaménko na pravé tváři prý vyjadřuje touhu po nevšedním životěFoto: ivan_kislitsin, Shutterstock.com

Nos: Nestálost a přecitlivělost

Kdo má pihu na špičce nosu, je upřímný, chápavý a pilný. Na kořenu nosu znaménko odhalí člověka, pro kterého je důležitá erotika, je rád středem pozornosti a nestydí se vybočovat. Pihu na levé straně nosu nosí lidé přelétaví a nespolehliví, na pravé straně zase dobrodruzi, pro které musí být práce zábava.

Rty: Sobci a kokety

Znaménko krásy na horním rtu nebo nad ním značí povahu mimořádně přátelskou až koketní, se zálibou ve smyslnosti. Jeho nositelé mají sobeckou povahu, dokážou být ale k druhým tolerantní. Znaménko na dolním rtu nebo pod ním mají lidé, kterým není cizí diskrétnost, bývají hloubaví, tiší, mají charitativní cítění.

Foto: d.swe, Shutterstock.com

Opravdu je tato žena smyslná, koketní a sobecká?Foto: d.swe, Shutterstock.com

Brada: Pracovitost a kritičnost

Pokud je piha na bradě, jde o člověka společenského, cílevědomého, s bystrým úsudkem a schopností vytěžit z příležitosti maximum. Rád na sobě pracuje celý život, mívá také umělecké sklony. Lidé se znaménkem až na spodní linii tváře bývají kritičtí.

Ruce: Šetrnost a rozum

Na pravém rameni nosí pihu lidé odvážní a předvídaví, kteří ctí rozum a diskrétnost. Na paži ji mají lidé za všech okolností spokojení se svým životem. Zdobí-li piha vaše pravé zápěstí nebo ruku, jste finančně zdatní a čeká vás úspěch v podnikání.

Piha na levém rameni hlásí marnotratnost a touhu po životním uspokojení. Na paži dvornost, ale i orientaci na efektivnost. Lidé s pihou na levém zápěstí či ruce jsou vynalézaví a mívají umělecké nadání. Zdobí-li znaménko váš loket, bez ohledu na to, na které je ruce, baví vás cestování. Pihy na prstech nosí lháři a lidé se sklony k přehánění.

Hruď: Srdeční i hysterky

Znaménko na hrudi mívají lidé nestálí v chování i financích, se sklony k zahálce a hádkám. Je-li piha napravo, pak si její nositel libuje v hysterických scénách. Pokud je až na linii žeber, odhalí člověka necitlivého a zbabělého. Piha na pravém prsu odhaluje netečnost.

Pihu na levé straně hrudi mají lidé srdeční a velkorysí, ale lehkovážní. Je-li nízko na linii žeber, je její majitel vtipný, ale bez ambicí. Piha na levém prsu odhalí energičnost.

Záda: Čestnost a romantika

Pihy v horní části zad mívají snílci a romantici, bohužel mají i sklony k omezenosti. Střed zad je lokalitou čestných a upřímných lidí. Znaménka v oblasti beder mají lidé prolhaní, manipulátoři. Pihy až na zadku odhalí lidi lhostejné, bez ambicí.

Foto: Albina Gavrilovic, Shutterstock.com

Znamení v horní části zad? Máte co dělat s romantickou osobouFoto: Albina Gavrilovic, Shutterstock.com

Břicho: Vášeň a požitkářství

Lidé se znaménky na břiše mívají v životě štěstí a mají sklony k samolibosti a nenasytnosti. Je-li znaménko spíše na bocích, odhalí člověka nápaditého, odvážného, vášnivého.

Nohy: Nevěrník či rodinný typ

Pihy na stehně upozorňují na člověka, který je temperamentní a miluje luxus. Piha na koleni značí smysl pro podnikání, otevřenou přátelskou povahu, ale i velké lpění na rodině. Znaménka na lýtkách nosí naopak lidé se sklony k nevěře, obecně nerozvážní, neempatičtí. Pihovaté kotníky svědčí o samostatnosti a smyslu pro humor.

Reklama

Načítám