Hlavní obsah

Čtvrtá adventní neděle: Tichý sex o Vánocích

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Čtvrtá adventní neděle je tu. Mezi pohádkou a přípravou nepečeného cukroví si ji zpestřete milováním, o němž zbytek rodiny nebude mít ani tušení. Jak se před ostatními neprozradit a se kterou tichou polohou nešlápnete vedle?

Článek

Vánoce jsou časem rozjímání, ale i lásky. A zrovna ta by u vás doma neměla chybět jen proto, že přijeli příbuzní. Ve skutečnosti sexuální průzkum, za kterým stojí čínská společnost vyrábějící kondomy Skyn a kterého se zúčastnilo více než 5 000 mužů a žen, odhalil, že téměř polovina oslovených považuje vánoční svátky za nejvhodnější dobu k milování. Vánoční sex je populárnější dokonce i v porovnání s Valentýnem!

In flagranti

Jedinou nevýhodou nejkrásnějších svátků roku je, že pravděpodobně nejste doma sami. Jiný průzkum, tentokrát od britského prodejce erotických hraček a spodního prádla Lovehoney, poukázal na to, že přistižen přímo při milostných hrátkách je v tomto období každý desátý pár. Tak nebuďte další a podnikněte pár preventivních opatření.

Co všechno vás může prozradit?

Sténání a různé další hlasité projevy při sexu jsou znamením vášně, uvolnění a rozkoše. Jenže v případě, že hned vedle za zdí jsou děti nebo tchyně, patří k nežádoucím faktorům číslo jedna. Patříte-li tedy k hlučným párům, pečlivě vybírejte vhodný okamžik a nenechávejte naplno rozeznívat decibely rozkoše. Může se stát, že budete muset počkat až hodinu po zhasnutí všech světel a počítat polibky, než všichni usnou.

Pšt!

Dejte si pozor na vrzající a přirážející postel, která by mohla probudit celý dům. Radši na zem hoďte deku a pár polštářů a užijte si na nich. Samozřejmě nenápadně. Mezi vhodné pozice patří ta, kdy muž sedí s nataženýma nohama a rukama přitisknutýma k podlaze udržuje stabilitu. Žena mu pak sedí v klíně – čelem k němu a přidržuje se ho.

Jen si to zkuste. Ovládáte rytmus i hloubku pronikání a lehce se nadzdviháváte v pánvi, zatímco muž zůstává v klidu. Nikdo neposkakuje a nedělá hluk. Tato pozice vám umožní maximální propojení, oční kontakt i silný orgasmus – nejkritičtější okamžik celé akce.

Foto: Sara Berdon, Shutterstock.com

Využijte červenou, tolik typickou barvu Vánoc – a sexu, a oblékněte si rudé spodní prádlo, košilku či sukni lemovanou bílou kožešinkouFoto: Sara Berdon, Shutterstock.com

Zimní říše divů

Fajnšmekři a milovníci BDSM mohou použít roubík, který umlčí každá hlasitá ústa. Jinak se snažte být potichu nebo aspoň sténat do polštáře. Snaha o zachování soukromí a schovávání se přidává celé situaci grády a chlípnost. 

Mezi kapkami vody

Voda je drahá, šetřete s ní a do sprchy choďte společně. Kapky vody tříštící se o zem skryjí, co se v koupelně děje (skvěle však poslouží i zapnutý fén na vlasy). Americká sexuální terapeutka Holly Richmond říká, že milování trvá v průměru něco mezi 9 až 12 minutami. Máte tak čas minimálně na dvě, tři milostné polohy. Že na rychlé akce moc nejste? A kdo říkal, že se odehrávají z minuty na minutu? Od rána si s partnerem posílejte erotické zprávy, které vám pomohou budovat napětí.

Afrodiziaka dokreslí sexy atmosféru

Zároveň se nalaďte s pomocí domácích afrodiziak, ke kterým patří vanilka navozující příjemné pocity (dejte si nějaký ten vanilkový rohlíček navíc) a skořice. Látky v ní obsažené povzbuzují a zlepšují náladu. Skořice má prokrvující účinky, zvyšuje sexuální touhu a pozitivně ovlivňuje mužskou potenci.

Přivoňte si k ní, nechte domov prostoupit skořicovým éterickým olejem nebo si dopřejte svařené víno ochucené právě tímto kořením. A užijte si jako nikdy předtím. Neudělejte však nějakou ze školáckých chyb, a to, že jste měli sex, zbytečně neprozrazujte. Ostatní jej totiž mohou odhalit vinou několika poznávacích znamení!

Jste pro něj sexuální bohyně? Poznejte to z jeho chování!

Reklama

Načítám