Hlavní obsah

Daniela Peštová: Sexy padesátka, co stále fotí prádlo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O jejím životě spousta dívek sní. Svou krásou a sex-appealem dobyla svět, zdobila titulní stránky světových módních magazínů, sbalila úspěšného zpěváka, má s ním rodinu a i po letech jsou zamilovaní. Topmodelka Daniela Peštová dnes slaví 50. narozeniny a stále fotí kampaně na spodní prádlo!

Článek

Bývala to úplně obyčejná holka z Teplic. Dobře se učila, tak nastoupila na gymnázium, kde v roce 1989 odmaturovala, a chtěla jít na vysokou. Jenže zrovna padla železná opona a svět modelingu zjistil, že se i v malé České republice rodí krásné holky. Nádherné a 180 cm vysoké blondýně se otevřel celý svět.

Místo vysoké Paříž

Žádné studium na vysoké se nakonec nekonalo – Daniela Peštová vyhrála modelingovou soutěž a přestěhovala se do Paříže. Ve městě módy začala spolupracovat s agenturou Madison Modeling Agency a její kariéra strmě stoupala. Z Paříže se přestěhovala do New Yorku a objevila se například na titulkách časopisů Elle, Cosmopolitan či Marie Claire, pracovala pro kosmetickou značku L’Oréal a stala se jedním z andílků Victoria’s Secret – spodní prádlo pro ně předváděla v letech 1998 až 2001.

Foto: Profimedia.cz

Řekli byste, že je tohle snímek starý více než 25 let? Daniela Peštová téměř nestárneFoto: Profimedia.cz

První láska byla propadák

Devadesátá léta byla pro Danielu Peštovou sice pracovně velmi úspěšná, ale v osobním životě to tak růžové nebylo. Seznámila se totiž s Tomassem Butim (53). V roce 1994 se vzali a vypadalo to, že si s ním modelka žije jako princezna. Kupoval jí drahé dárky, zasypával ji květinami, ovšem pravda byla taková, že tenhle luxusní život financoval z jejích peněz. Sám totiž skoro nic neměl. V roce 1995 založil řetězec Fashion Café, ale ani to moc nefungovalo.

Foto: Profimedia.cz

Tomasso Buti je exmanžel Daniely Peštové a modelka na tenhle svazek s láskou rozhodně nevzpomínáFoto: Profimedia.cz

První syn a rozvod

Tomasso Buti dlužil dodavatelům, a v roce 1998 byl dokonce obviněn z praní peněz a podvodu. V tom samém roce pár oznámil rozvod, ale finanční potíže prý nebyly jeho hlavním důvodem. Byl jím vztah, který italský playboy udržoval s jinou modelkou. Jediné dobré, co z tohoto manželství pro Danielu Peštovou vzešlo, je syn Yannick (24).

Foto: Profimedia.cz

Daniela Peštová se synem Yannickem, ze kterého vyrostl krásný mladík. Fotka je z roku 2013Foto: Profimedia.cz

Napodruhé to vyšlo

Rozhodně lze říct, že po rozvodu už čekaly krásnou modelku jen samé hezké věci. Zamilovala se do slovenského hudebníka Pavola Habery (58) a tahle láska klape dodnes. Jsou spolu téměř dvacet let, čtyři roky žil zpěvák s modelkou v USA, ale v roce 2004 se celá rodina přestěhovala do Prahy – Pavol Habera zde hrál v muzikálu Tři mušketýři a hlavně se stal porotcem talentové soutěže SuperStar.

Foto: Profimedia.cz

No nevypadají spolu báječně?Foto: Profimedia.cz

Super rodina

U slovenského umělce modelka našla to, po čem touží skoro každá žena, i když se nikdy nevzali. A výsledkem jsou dvě děti – v roce 2002 se jim narodila dcera Ella Joy Anna, o sedm let později přišel na svět syn Paul Henry. Společně jsou tak teď nyní jedna velká rodina.

Daniela Peštová i Pavol Habera si své soukromí hodně střeží, ale pravda je, že kdykoli se spolu někde objeví, nesmírně jim to sluší. Tady roky lásce rozhodně svědčí!

Foto: Profimedia.cz

Vlevo tehdy teprve desetiletá Ella Joy Anna, vpravo její bratr Paul Henry na snímku z roku 2018Foto: Profimedia.cz

Nestárnoucí sexy kráska

A práce? Té má modelka stále dost. V minulosti například moderovala kuchařskou show MasterChef, angažuje se i na různých charitativních akcích, ale móda je pořád na prvním místě. Letos třeba nafotila kampaň pro Victoria’s Secret a ukázala, že věk je vážně jen číslo. Mezi andílky se vrátila po devatenácti letech a mimochodem, vedle Karolíny Kurkové (36) je to jediná Češka, které se to povedlo!

Foto: Profimedia.cz

Daniela Peštová v padesáti opět mezi andílky Victoria’s SecretFoto: Profimedia.cz

Daniela Peštová není jediná Češka, která dobyla světový modeling. Podívejte se na nejslavnější české modelky z devadesátek: Jak vypadají dnes?

Načítám