Hlavní obsah

Dieta bez svíčkové a pizzy? Tyhle recepty vás dostanou

Foto: Losangela, Shutterstock.com

Foto: Losangela, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že pizzu, svíčkovou, nebo bramborák si nemůžete dát při dietě? Omyl! Tyhle recepty vás přesvědčí o tom, že klasické dobroty si vychutnáte i ve chvíli, kdy hubnete.

Článek

Máte chuť na pizzu, bramboráky, nebo třeba svíčkovou, ale nemůžete si je dát kvůli dietě, kterou chcete konečně dodržet? To se dneškem změní! My pro vás máme recepty, které si v klidu můžete v hubnoucím režimu připravit a skvěle si na nich pochutnáte. Ale pozor na Dietní tabu: Na tahle „zdravá“ jídla při hubnutí zapomeňte!

Pizza pro dietářky

Že je pizza kalorická bomba? Nemusí být. Zkuste některý z našich receptů a dokážeme vám, že si tuhle dobrotu můžete v klidu dát i několikrát do týdne.

Dietní bramborák, smažák i svíčková

Nechte se zlákat chutí lahodné, leč méně kalorické svíčkové omáčky, křupavostí trošku jiných bramboráků i lehčí úpravou klasických řízků. Budete překvapení, jak vynikající jsou.

Dietní moučníky

Není nad sladkou tečku. Že ale držíte dietu? Nevadí. Tyto moučníky si v klidu můžete dát, i když hubnete. Začnete dietním hitem zvaným mug cake, nebo třeba vanilkovým toastem s medovým jogurtem?

Začínáte hubnout? Pak se nechte inspirovat našimi čtenářkami, kterým se již shodit kila navíc podařilo: Proměna Michaely (37): Zhubla téměř 20 kilo a 30 cm v pase! a Dana (41) zhubla 50 kilo za rok! Jak to dokázala? A třeba se vám bude hodit i dietní kalendář, díky kterému zhubnete i vy.

Načítám