Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Berani zatočí s kostlivci ve skříni, Ryby zatnou tipec vyžírkům a Blíženci povýší

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Reklama

Hlavní slovo bude mít královna noční oblohy Luna. Ve středu 7. září vpluje do perigea (přízemí) a v sobotu 10. září hodinu před polednem zazáří jako silný reflektor v duchovním znamení Ryb. Úplněk ve vodní říši Jupitera a Neptuna je příslib, že se začnou dít zázraky za bílého dne.

Článek

Rybí úplněk posvítí do tajných a nejtemnějších koutů vaší mysli a nechá vyplout nahromaděné obavy a stres. Je jasné, že z toho radost mít nebudete, citlivější jedince to může i rozhodit, ale ve finále to oceníte. Tento úplněk je totiž jeden z mála, který vytáhne na světlo vše, co vaši psychiku drtí, ale jenom proto, aby raněné city vyléčil a negativní emoce jakoby rozpustil a odplavil nenávratně pryč.

Je pravda, že úplňky jsou také symbolická sklizeň, a právě proto vám horoskop s předstihem radí, abyste od počátku týdne byli v pravidelném kontaktu s lidmi, kteří jsou vašemu srdci nejblíž, jinak to citově schytáte. O víkendu se propadnete do deprese, neb vám začne být líto, jak málo času věnujete lidem, které milujete a bez nichž si život neumíte představit.

Ryby i jejich protilehlé znamení Panny, kde bude Slunce, jsou flexibilní. Dokážou se přizpůsobit, nebrání se změnám a mají schopnost udělat tlustou čáru za minulostí. Vládce znamení Panny, Merkur, bude v daný moment stacionární ve Vahách a v takovém postavení dokáže vytvořit soulad i tam, kde to doposud bylo zcela nepředstavitelné a nereálné. Vládce „rybího úplňku“ Jupiter v Beranu sice nezná limity ani hranice, ale naštěstí bude retrográdní, takže nesklouznete do žádného excesu. S touto výbavou se vám naopak podaří tam, kde je chaos, nastolit řád, a hlavně sladíte povinnosti se svými dlouhodobými sny, které si konečně v následných 14 dnech začnete plnit, a přitom to v ničem nepřeženete. Ať se vám daří!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Týden vám přináší uvolnění. U dlouhodobě hospitalizovaných pacientů se dá predikovat zlepšení zdravotního stavu a propuštění do domácího ošetřování. Jste-li nevěrní, vztah ukončíte. Povšechně se planetární konstelace postarají, abyste se přestali honit a skoncovali s tím, co by vám v budoucnu mohlo nadělat problémy. I „kostlivců ve skříni“ se konečně zbavíte a stresující minulost symbolicky pohřbíte. Vnitřní klid, který poté pocítíte, bude k nezaplacení.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tam, kde jste už ztráceli naději, se situace otočí a vy začnete vítězit na celé čáře. Bohužel vás čeká menší revize společenských, přátelských nebo politických kontaktů. Na pár lidí se provalí cosi natolik nemorálního a nechutného, že se s nimi přestanete stýkat. Zbystřete, objeví-li se nabídka práce v charitativní organizaci. Profese pomáhající potřebným se pro vás totiž může stát životním posláním, a dokonce lze předjímat, že procestujete nemalý kus světa.

Foto: Halfpoint, Shutterstock.com

Pokud prozatím hledáte to pravé „místo na slunci“, hvězdy vás nasměrují k profesím, v nichž můžete druhým usnadnit život. Případně se do charitativní práce zapojíte ve volném časeFoto: Halfpoint, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Toužíte-li po vedoucí pracovní pozici a také jste pro to něco udělali, konečně se dočkáte. Zprvu sice budete zmatení jako lesní včela ve velkoměstě, ale tím se nenechte odradit, s novou funkcí se velmi rychle sžijete. Pokud usilujete změnit profesi nebo se ucházíte o společenskou funkci, objeví se nabídka odpovídající vašim představám. Jelikož budete muset novému postu určitou dobu obětovat svůj soukromý život, než přikývnete, proberte to s rodinou. S podporou nejbližších to dáte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pokud jste se zapletli do vleklého právního sporu, ukončí se. Na výbornou zvládnete případné zkoušky. Jedinci, které doma nic nedrží, se rozhodnou zkusit štěstí v cizině. Může ale nastat i opačná situace, že ti, kteří žijí v zahraničí, začnou plánovat návrat. Jste-li materialisté a věříte pouze tomu, na co si můžete sáhnout, co lze změřit či zvážit, změníte přesvědčení. Přispěje tomu náhoda, spouštěčem může být například mimořádný zážitek, který si nedokážete racionálně vysvětlit.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Řešíte-li až příliš často, co si o vás druzí myslí nebo o vás říkají, konečně si uvědomíte, že jste se stali závislí na úsudku jiných a vaše osobnost se někam ztratila. Sami na sebe se naštvete a krůček po krůčku začnete být opět sami sebou. Pozitivní průlom ve vašem životě nastane, pokud se vám dlouho nedaří počít potomka. Nakouknout byste měli do vetešnictví a zajít na burzu. Váš horoskop totiž bude ideální k pořízení starého unikátního předmětu, jehož cena stále poroste, takže se stane vaší finanční pojistkou do budoucna.

Foto: comzeal images, Shutterstock.com

Horoskop doporučuje párům, které se prozatím marně pokoušejí o dítě, aby se milovali často a vášnivě. Tentokrát to třeba konečně vyjde… Foto: comzeal images, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Každý partnerský vztah se po určité době překlopí do praktické roviny a stereotypu. Vám se v tomto týdnu ovšem podaří opět nastolit rovnováhu mezi každodenními povinnostmi a milostným životem. Také se rozhodne o budoucnosti párů, které jsou na pokraji rozchodu či rozvodu, a dá se předjímat, že krizi zažehnají. Urychlit byste měli případný podpis smlouvy. Její znění totiž precizně doladíte do dokonalosti, abyste na dojednaném v budoucnu netratili, což se týká soukromé, pracovní i obchodní sféry.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Zaměřte se na aktivity, které děláte s nechutí, a tak je pořád odkládáte. Tentokrát od žádné práce neutečete a do čeho se pustíte, to dokončíte. Absolvovat byste měli preventivní lékařskou prohlídku. Vzhledem k horoskopu doktor najde i skrytý problém, který by se během podzimu mohl vymknout kontrole. Hledáte-li zaměstnání nebo přivýdělek, o víkendu nastražte oči a uši. O lukrativní nabídce se totiž dozvíte „mimoděk“ z rozhovoru, který úplnou náhodou vyslechnete nebo si přečtete na sociálních sítích.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nic si neplánujte. V tomto týdnu totiž budete intuitivně vždy ve správný čas na tom správném místě, což se týká práce i zábavy. A jste-li single, tak vám hvězdy dokonce zprostředkují romantické seznámení na místě, kde to vůbec nečekáte. Živíte-li se kreativně, nepřemýšlejte nad tím, co vytvoříte, protože vaše fantazie a tvůrčí potenciál budou na samém vrcholu a vyrobíte něco úžasného. Patrně však s ohledem na počasí budete muset ukončit volnočasovou aktivitu, kterou milujete. Nehudrujte, na jaře se k ní opět vrátíte.

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Ať už máte kreativní profesi, hobby, nebo se jen občas pustíte do výroby čehokoli, vaše chvíle právě nastala. S přispěním hvězd budete prostě mít „zlaté ručičky“ Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte-li v úmyslu podniknout transakci vztahující se k nemovitostem, akci odstartujte tento týden. Je jedno, zda půjde o koupi pozemku či domu, nebo pronájem bytu, vybírat budete srdcem a zároveň prakticky. V případě prodeje uvidíte zájemcům až do žaludku a poznáte, kdo se snaží hrát komedii a zapůsobit na vaše city s cílem usmlouvat podhodnocenou cenu. Ti, kteří dlouhodoběji pracují nebo studují v zahraničí, o víkendu se budou rozhodovat, zda v cizině zakoření, nebo se vrátí domů.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Čeká vás obíhání úřadů, vyplňování dotazníků a váš telefon bude zvonit daleko častěji než jindy. Zásadně ale neberte mobil do ruky v autě! Vzhledem k horoskopu by vás jeden hovor vyšel pořádně draho. Živíte-li se profesí, kde je nutná odbornost, nejspíš strávíte nejedno odpoledne na školení. Máte-li se sousedy nebo příbuznými sváry, o víkendu si s nimi popovídejte. Vzhledem k planetárním konstelacím se s nimi dokážete v klidu dohodnout a za spory udělat závěrečnou tečku.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jste svobodomyslní jedinci a máte úplně jiné priority i systém hodnot než většina znamení zodiaku. Navíc jste mnohdy až slepě důvěřiví, a proto vám vesmír každoročně symbolicky otevře oči, abyste si připomněli, co je vaše a co patří ostatním, a to proběhne tento týden. Planetární konstelace ve vás vyvolají tak silnou materiální nejistotu, že si uděláte precizní pořádek ve financích, případně opět převezmete kontrolu nad majetkem, který vám patří, ale někdo cizí na něm profituje.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Spočítejte si, kolik času trávíte konáním dobrých skutků v práci a ve volném čase, a to na vlastní úkor. Máte před sebou ojedinělý týden, kdy dokážete druhým stanovit hranice a „vyžírkům“ zatnout tipec. Věřte, že to bude za pět minut dvanáct, neb na sklonku podzimu byste se fyzicky sesypali. Nejste-li spokojeni se zněním nějaké smlouvy, protože podmínky plnění se během doby změnily, začněte jednat. Když budete trpělivě smlouvat, do 14 dnů budete mít novou a výhodnější smlouvu v kapse.

Afirmace na tento týden: Dělám změny, díky kterým se mé sny stávají skutečností…

Reklama

Načítám