Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Raci prožijí tajný románek, Lvi by si v práci měli dávat pozor na pusu

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Reklama

Tam, kde váháte či otálíte, vás hned počátkem týdne popostrčí k akci skvělá vazba Venuše s Marsem (trigon) a dopadne to skvěle. Štěstí totiž budete přitahovat jako magnet, a pokud jste nedávno propásli nějakou příležitost, opět se objeví, ale tentokrát už nedopustíte, aby vám zase proklouzla mezi prsty.

Článek

Kolem pátku 13. ledna vás jakoby obestoupí magie, takže se snažte vizualizovat přání, vize a to, co byste chtěli v budoucnosti dokázat. Nastane konstelace, která vám umožní sny proměnit ve skutečnost. Navíc se srdce propojí s duší (Slunce sextil s Neptunem) a empatie upozadí vaše ego. Díky tomu odpustíte i svým nepřátelům, očistíte si psychiku od nahromaděného balastu, včetně bolesti z libovolného zklamání, tedy i citového.

V sobotu 14. ledna si s pomocí Venuše a Uranu (kvadratura) najdete způsob, jak získáte zpět případně ztracenou svobodu, a to v jakékoli oblasti života. Dokonce dokážete do patřičných mezí odkázat lidi, kteří si berou víc, než jim náleží, či zabírají prostor, který jim nepatří. V neděli 15. ledna v 3.10 hodin Měsíc doputuje do své třetí (poslední) čtvrti, což je střed mezi úplňkem a novoluním. Jedná se o lunární fázi zaměřenou na přehodnocení plánů a upuštění či uvolnění od všeho, co vyhodnotíte jako zbytečné, nikam nevedoucí, kontraproduktivní či škodlivé.

Měsíc bude v daný okamžik v tropickém zodiaku ve znamení Vah, a to v pásmu třetího dekanu, který funguje jako „Zrcadlo“ odhalující stinnou stránku povahy, která člověka brzdí a škodí mu do té míry, že se v rodině stává cizincem, v práci outsiderem, vyvrhelem společnosti či určité skupiny lidí. Toto zodiakální pásmo proto antičtí hvězdopravci nazývali Nemesis, která spravedlivě odměňuje „medem či bičem“, každému podle zásluh.

Navíc bude Měsíc v sevření (konjunkce) zlatožluté hvězdy Nekkar, jejímž symbolem je „Pravda“, takže si nebudete „lhát do kapsy“, ale vynasnažíte se vše toxické ze své povahy vymýtit. Tím ve svém životě obnovíte rovnováhu a velmi brzy v mezilidských vztazích pocítíte změnu k lepšímu.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Utužíte mnohá přátelství a jste-li single, nelze vyloučit, že se jedno kamarádství změní v lásku jako trám. Velkým problémem by se ale mohla stát zimní únava, proto každodenně, zejména uprostřed týdne, dbejte na pohyb na čerstvém vzduchu a jezte ryby, ať má váš organismus dostatečný přísun vitaminu D, jinak budete usínat vestoje. Šetřete dobročinností, neboť horoskop naznačuje, že narazíte na podvodnou sbírku. Jestli zvažujete stěhování kvůli práci, o víkendu uděláte konečné rozhodnutí, které podřídíte přání drahé polovičky.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Nepodceňujte sny, protože se stane pravidlem, že se za několik dní splní. Úspěch oslavíte v libovolné intelektuální činnosti a v případě, že pravidelně píšete blog nebo příspěvky v rámci sociálních sítí, lze dokonce predikovat nabídku k publikování. Prapodivně se ale začnete chovat kolem pátku, proto vám horoskop radí, abyste si pořád připomínali, že i pro vás platí pravidla slušnosti a etiketa. Jinak to v něčem přepísknete, tím sami sebe vyloučíte z určité skupinky lidí a náprava nebude snadná. O víkendu si možná neplánovaně přinesete domů čtyřnohého mazlíčka.

Foto: FellowNeko, Shutterstock.com

Pokud si myslíte, že si nemůžete dovolit chovat nějaké zvíře, okolnosti a hvězdy vás přesvědčí o opaku. Dokonce je možné, že tomuto koníčku propadnete Foto: FellowNeko, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jste-li single, necouvněte před „láskou na dálku“, neboť se mezi vámi vytvoří pouto pevné jako skála. Podnikatelé můžou získat peníze na rozvoj firmy, zaměstnanci dostanou zajímavý benefit a patrně bude mít něco společného se stravováním. O víkendu vám zabrnká na nervy i sebemenší lomoz, proto vám horoskop doporučuje držet se v ústraní, jinak na někoho zostra vyjedete jenom proto, že se od srdce zasmál. Jisté pozitivum to ale mít bude. Uznáte, že jste zralí na dovolenou, a začnete se pídit po vhodném zájezdu spojeném s relaxací.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nejspíš prožijete neplánovaně tajný milostný románek, který bude mít pokračování. Prostě se zamotáte do milostného trojúhelníku, ale frekvence schůzek bude čím dál častější, a ještě v tomto čtvrtletí dáte jednoznačně okolnímu světu najevo, že jste pár. Ať už z jakýchkoli příčin vyrazíte za hranice, cesta vám přinese finanční či jiný benefit, se kterým vůbec nebudete počítat. Zato prořídne okruh vašich přátel. Vůči někomu z minuty na minutu pocítíte odcizení, ba dokonce odpor, a spouštěčem patrně bude zjištění, že je dotyčný bezohledný intrikán.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Dopředu se pohnou aktivity spojené s penězi z cizích zdrojů, zejména se vztahující k vašemu zdraví, což může být přiznání invalidního důchodu, proplacení bolestného a náhrad po pracovním úrazu, stejně tak úhrada zdravotních pomůcek. Jelikož hrozí, že se v práci ocitnete v roli neoblíbence, raději se k ničemu nevyjadřujte ve dnech kolem čtvrtka. Na všechno totiž budete mít přesně opačný názor než většina kolegů či nadřízení a bohužel nikdo z nich odlišný úhel pohledu neskousne. O víkendu buďte loajální k sousedům, právo bude na jejich straně.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Přestože nebýváte konfliktní, s přispěním konstelací budete mít tendenci razit svoji pravdu za každou cenu. Tolerance tentokrát nebude vaší ctnostíFoto: fizkes, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

V zaměstnání budete postaveni před důležité rozhodnutí. Nabídnou vám vyšší post nebo lepší práci, ale zároveň na vaše bedra padne větší odpovědnost. Před touto výzvou necouvněte, v nové pozici se osvědčíte na výbornou. Zvažujete-li začít podnikat, ohlaste živnost do středy (včetně), a to kolem 8.52 nebo 10.52 hodin, což je čas ,,tatvy prthiví též prithiví“, která je pro zahájení podnikání ideální, protože zaručuje úspěch a prosperitu. V druhé polovině týdne nepodceňujte zimnici, náhlé zvýšení teploty, bolest v bederní oblasti, neboť pravděpodobně půjde o akutní zánět ledvin.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nejspíš se skamarádíte s někým v práci nebo osobou žijící blízko vás. Zjistíte totiž, že máte hodně společného. Horoskop dokonce nevylučuje, že tím pojítkem budou společné rodinné kořeny, prostě se ozřejmí, že jste vzdálení příbuzní. Možná i díky tomu začnete být nebývale silní v kramflecích a bez skrupulí pošlete k šípku jedince, kteří vás nějakým způsobem omezují či dusí. To bude mít nejedno pozitivum, třeba se svobodně soustředíte na své sny a cíle, a hlavně konečně budete sami sebou.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nepodceňujte se! Dostanete totiž příležitost rozvíjet vrozené vlohy, nevyjímaje umělecký, sportovní či spisovatelský talent, a v tom, na co se zaměříte, se vbrzku zařadíte mezi nejlepší. Dny také budou přát single jedincům, protože horoskop naznačuje počátek romantického vztahu. Životní krok k osamostatnění udělají jedinci žijící pod jednou střechou s rodiči. Budou mít pocit, že nemají dostatek svobody a že jsou omezovaní, což se neobejde bez otevřených konfliktů. Ty budou nabírat na intenzitě, a tak si začnou hledat vlastní bydlení.

Foto: UfaBizPhoto, Shutterstock.com

Možná vůbec netušíte, co se ve vás skrývá. Podle horoskopu máte výjimečnou šanci nejen odhalit, ale rovnou rozvíjet libovolné nadáníFoto: UfaBizPhoto, Shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nejste-li spokojení se svými příjmy, zkuste se obeznámit s řemeslem, potažmo činností, kterou se živili vaši předci, a navázat na tuto tradici. Vzhledem k horoskopu se vám podaří velmi rychle vybudovat prosperující rodinnou firmu, která finančně zajistí i další generace vašeho rodu. Zejména když užíváte kortikoidy, kolem čtvrtka byste měli absolvovat preventivní kontrolu endokrinního systému. O víkendu se konečně odpoutáte od lidí, kteří vám celkem pravidelně svojí lakotou „zvednou mandle“, ale tentokrát to tak přeženou, že k nim pocítíte zášť, možná až odpor.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Prospěje vám začít cvičit, abyste se dostali do formy. Ideální bude fitness centrum, a to zejména pro single osoby. Horoskop totiž naznačuje, že právě zde potkáte spřízněnou duši. Máte-li děti, uprostřed týdne zatněte zuby a to, co rozbijí, opravte bez zbytečných výčitek. Půjde o nešťastnou souhru náhod, prostě něco, co nemohly ovlivnit. Víkendové aspekty otevřou téma kariéry či společenského postavení a naznačí vám, z čeho se musíte vymanit, protože „to něco“ vás tak omezuje, že se nic nehýbá kupředu, zjednodušeně řečeno brzdí váš růst.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Zkraje týdne budete velkorysí a štědří, naštěstí k lidem, o jejichž nezištnosti v konání dobrých skutků jste se v minulosti mnohokrát přesvědčili. Pokud odkládáte založení rodiny, názor změníte uprostřed týdne. Dost možná pominou příčiny, které vás k tomu vedly, ale důvodem mohou být i neúprosně tikající biologické hodiny. Žijete-li na ubytovně nebo v pronajatém bytě jako spolubydlící, nevzdávejte se ani dočasně určitého prostoru, bylo by to totiž napořád. Máte-li opletačky se zákony, o víkendu se objeví důkazy, které vás zbaví podezření.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Potřebuje-li domov drobné úpravy či opravy, nebo jistá místnost vymalovat, ideální k této činnosti bude první polovina týdne. Obejdete se totiž bez rad a cizí pomoci, neboť budete nejen manuálně zruční, ale i nebývale důvtipní. Ve dnech kolem čtvrtka se zřejmě připojíte k nějakému spolku a v jeho činnosti vbrzku najdete svoje životní poslání. O víkendu se zaměřte na aktivity, které mají něco společného s dědictvím, vypořádáním peněz po rozvodu, nebo likvidací firmy. Dokážete skvěle taktizovat, takže vás nikdo neošidí.

Afirmace na tento týden: Mám schopnost dosáhnout všeho, co si zamanu…

Reklama

Související témata:

Načítám