Hlavní obsah

O dvacet let mladší partner, sex hodinu po seznámení i románek se šéfem: Takhle to může dopadnout

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Když dva dělají totéž, není to totéž. A tak zatímco mužům se určité sexuální chování dost často promíjí a nikdo se nad ním nepohoršuje, u žen se to často neobejde s minimálně pozdviženým obočím, spíše ale s pohoršením. A tohle jsou sexuální zážitky, se kterými se ženy svěřily.

Článek

Vyspat se s někým neznámým? Chodit se ženatým nadřízeným? A co takhle randit s o desítky let mladším chlapem? Věci, které mužům společnost toleruje, ale když jde o ženy, bývá to jinak. Britská expertka na sex a vztahy Tracey Cox vyzpovídala tři ženy, které tahle nepsaná sexuální pravidla porušily. Jak jejich „rebelie“ dopadla?

Sex hodinu po seznámení

Lara (46) byla vychována v konzervativním duchu. V pětadvaceti, kdy za sebou měla tři známosti, se skamarádila s uvolněnější dívkou a ta Laru trochu ponoukla, že ne vždy je třeba spát jen s těmi, s nimiž se už vidíte před oltářem.

A tak jednoho pátečního večera Lara vypila dost alkoholu a ani ne hodinu po seznámení skončila v posteli s moc milým klukem. Ráno se probudila s děsivou kocovinou, chtěla umřít (bolestí hlavy i studem), ale její známost se o ni ukázkově postarala. „Uvařil mi kávu, přichystal snídani, nalil do mě litry studené vody,“ vzpomíná.

Zbytek víkendu nevylezli z postele, hodiny si povídali, pouštěli si filmy, milovali se. „A od té doby jsme spolu už víc než dvacet let. Je absurdní, že jakmile jsem jednou porušila pravidla, potkala jsem muže, kterého jsem si vzala,“ směje se Lara.

Foto: TORWAISTUDIO, Shutterstock.com

Jsou tradiční rady a pravidla nepatřičná kontrola ženských životů, anebo ochrana před nebezpečím? Záleží na tom, jak to cítíte právě vyFoto: TORWAISTUDIO, Shutterstock.com

Poměr se ženatým šéfem

Marika (27) pracovala ve firmě dva roky, když nastoupil nový šéf. Žhavý sexy třicátník se jí neskutečně líbil, ale věděla, že je ženatý, tedy rozhodně nic pro ni. Ale čím déle spolu pracovali, tím víc si rozuměli, a brzy byli víc kamarádi než kolegové.

Po čase začal být šéf nervózní, a když se ptala, co se děje, přiznal se k manželským problémům. „Stydím se za to, že mi v tu chvíli srdce zaplesalo. Ale odjela jsem na dovolenou a dál jsem si cokoli v tomto směru zakázala,“ tvrdí Marika. Když jí ale poslal zprávu, že mu chybí, neudržela se a odpověděla, že i on jí.

Po návratu nabralo všechno rychlý spád. Šéf Marice vyznal lásku a ještě ten večer spolu skončili v hotelu. Dohodli se, že než se rozvede, udrží svůj vztah pod pokličkou. To bohužel nevyšlo. „Manželka mu našla v mobilu naši konverzaci, přilítla k nám do práce a začala na mě přede všemi křičet, že spím s jejím mužem,“ líčí Marika.

Jen o něco později šli oba na kobereček k vedení. „Už předtím jsme se dohodli, že řekneme pravdu, i když přijdeme o práci,“ dodává. Přesně to se stalo. Oba z firmy odešli, ale zato už víc než půl roku tvoří šťastný pár.

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Příliš blízké vztahy v práci mohou být ošemetné, zvlášť když je jeden z páru (anebo i oba) zadanýFoto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

O 20 let mladší partner? No a co!

Jsou to víc než tři roky, co se Jackie (51) rozvedla. Opustila manžela, který s ní roky nespal. Nepotřebovala nový vztah, ale toužila po sexu. „Asi jsem chtěla dohnat vše, o co jsem přicházela. Zkusila jsem to na seznamce a měla jsem tolik nabídek! A všechno to byli o hodně mladší muži, nikdo v mém věku,“ popisuje.

S několika se sešla a sex byl úžasný. Jednou si domluvila rande s o dvacet let mladším, velmi přitažlivým mužem, ovšem na sex ten den nedošlo. Tak moc si rozuměli, že si celý večer jen povídali. Začali se vídat, ale Jackie těžce nesla pohledy lidí – měla dojem, že řeší, zda je jeho matka, nebo milenka. Proto se na veřejnosti raději zdržovala jakýchkoli projevů náklonnosti a vztah odmítala brát vážně.

„Když mě jednou před lidmi chytil za ruku, vytrhla jsem se mu. A poprvé jsem ho viděla rozčíleného: ptal se, zda se za něj stydím,“ vzpomíná. Vysvětlila mu, že je mezi nimi velký věkový rozdíl, že nám to nemůže vydržet. On ji ale vyvedl z omylu: nikdy mu s nikým nebylo tak dobře jako s ní. „A tak jsme spolu. Moje přátele to ani moc nešokovalo, trošku těžší to bylo s dcerou, která je ve stejném věku jako můj partner, ale i ona to nakonec přijala. Ale ty pohledy lidí na veřejnosti mi stále vadí, na to si asi nikdy nezvyknu,“ dodává Jackie.

Je to trochu nespravedlivé, že? Kterého muže by někdo odsoudil za to, že má výrazně mladší partnerku... Ženská diskriminace: Stále jí čelíme!

Reklama

Související témata:

Načítám