Hlavní obsah

Buďte nazí pro lepší vztah, krásnější pleť i zdravější klín

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Reklama

Nahota nikdy nevyjde z módy. Proč by taky měla? Lidské tělo je dokonalé takové, jaké je. I to vaše. Tak nepromarněte šanci, užijte si letních dní a zbavte se veškerého oblečení.

Článek

Mnozí lidé utrácejí spoustu peněz za krásné a luxusní oblečení, ale mnoho nejšťastnějších momentů se děje bez něj. Trochu paradox. Nahota je osvobozující na fyzické, emocionální i mentální úrovni a přináší pár skvělých výhod, kterým propadnete, jakmile se jí naplno odevzdáte. Co všechno se ve vašem životě zlepší? Rozhodně toho není málo!

Redukce stresu a úzkosti

Dotknout se partnera je sice příjemné, ale přes látku poselství intimnějšího kontaktu nedoputuje tam, kam má. Tření kůže na kůži podporuje produkci oxytocinu, hormonu lásky a důvěry, který má významný vliv na redukci hladiny stresu a zvýšení sexuální reakce těla.

Nahota odstraňuje překážky a vybízí k větší chuti na laškování. Tak aspoň večer, o samotě a v posteli, dejte vale všem košilkám, pyžamům a negližé. Pokud se k milenci jen tak přitulíte a ucítíte živočišné teplo, přispějete k navození optimálních podmínek pro skutečně hluboký spánek, kterému může předcházet i nějaké to milostné dobrodružství. Máte-li pocit, že vám to neklape, zkuste báječný plán na obnovu vztahů.

Foto: Nikodash, Shutterstock.com

Potřebujete prohloubit vztah s partnerem? Svlékněte seFoto: Nikodash, Shutterstock.com

Příjemnější pocity

Spánek v létě bývá nepohodlný a „lepkavý“ zvlášť pro ty, kdo bydlí v půdních bytech. Často se probouzíte a trpíte horkem, nespavostí a frustrací pramenící z nedostatku odpočinku? Zbavte se textilií. Svlékání před spaním zabraňuje přehřátí těla a snižuje tělesnou teplotu, což vede k lepší psychické pohodě a kvalitnějšímu nočnímu relaxu. Líbit se vám bude i informace, že v chladnějších dnech, kdy je teplota v místnosti nižší, bývá organismus nucený k produkci energie „na zahřátí“. Výsledkem je rychlejší metabolismus a spalování tuků.

Šťastný klín i pokožka

Není třeba dlouho chodit okolo horké kaše. Vagina má podobné klima jako tropický deštný prales, a proto ji tolik milují kvasinkové infekce. Bakteriím a proklínaným kvasinkám se totiž daří v teplých a vlhkých částech těla. Další důvod, proč si sundat spodní prádlo a nechat nejen vulvu provzdušňovat. Zdravý klín je šťavnatý klín k nakousnutí! Nahota vám ovšem pomůže i s ekzémy a vyrážkami. Jak?

Kůže je největší orgán lidského těla, u dospělého člověka dosahuje až 1,8 m² a jednoznačně potřebuje dýchat. Jakmile se zpotíte, tělo se pod syntetickými svršky snadno zapaří, zvlášť právě v klíně, ale také v podpaží či oblasti pod ňadry. A pozor, studie naznačují i souvislost mezi nošením těsného spodního prádla a nižším počtem spermií u mužů. Udržet varlata v chladu je tedy úkolem číslo jedna! O výhodách bytí v rouše Evině je jednou provždy jasno, ale co když se stále bojíte sundat si tričko?

Foto: vasanty, Shutterstock.com

Kalhotky nechte v prádelníku a užijte si v prostoruFoto: vasanty, Shutterstock.com

Self trénink, který změní váš život

Sužuje vás stydlivost, z celulitidy se vám dělá špatně a ta kila navíc, která zůstala po dětech, se taky sama nevypařila. Nevadí, postupujte krůček po krůčku a začnete se svlékat, když nikdo není doma. Každý den pár minut. Sledujte se v zrcadle, zvykejte si na ten pohled a přijímejte všechny svoje nedokonalosti. Ke každé pak přiřaďte jednu část těla, jež je podle vás atraktivní.

Sice máte větší bříško, ale na to, že je vám 40, si na svoje vlasy (ruce, nohy) nemůžete stěžovat? Paráda, jste na dobré cestě. Tímto způsobem poměrně rychle získáte potřebné sebevědomí. Ostatně, podle výsledků studie, kterou uveřejnil odborný časopis Journal of Happiness Studies, nahota pozitivně ovlivňuje psychiku, napomáhá větší sebeúctě, životní spokojenosti a vylepšování obrazu vlastního těla. Stačí trochu potrénovat a za pár dní začnete sebe i partnera (s holým zadkem) brát úplně jinak.

Reklama

Načítám