Hlavní obsah

Inspirace na letní oufity v bílé: Zkuste košilové šaty jako Naomi Watts nebo crop top Taylor Swift

Foto: GettyImages.com

Foto: GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celobílé outfity vás moc nelákají, protože se jich trochu obáváte? Podívejte se na zajímavou módní inspiraci podle slavných žen a možná změníte názor. Právě teď je ideální období, kdy vsadit na bílou barvu: omlazuje a navíc v ní vynikne opálení. Mrkněte, jak skvěle se dá využít.

Článek

Bílá barva na letních outfitech bude působit vždy mladistvě, svěže a elegantně. Obléct ji můžete v podobě jednoduchých šatů, krajkové sukně nebo elegantního kostýmku a doplňky pak lze zvolit v jakékoliv barvě, ovšem nejvíc se osvědčuje černá a béžová. Jak bílou nosí slavné dámy, které mají vytříbený minimalistický styl? Inspirujte se jejich elegantními i ležérními looky.

Taylor Swift

Odhalené bříško Taylor Swift vyniklo v bílém setu, který se skládá z crop topu se špagetovými ramínky a maxisukně s madeirou. Tento letní look zpěvačka doplnila hnědými sandálky a stylovou kabelkou značky Mansur Gavriel v přepočtu za 19 000 Kč a vyrazila tak do ulic New Yorku.

Jennifer Garner

Americká herečka a producentka, bývalá manželka Bena Afflecka, vypadá skvěle a málokdo by jí hádal přes padesát. A přitom stačí tak málo! Oblékněte se po vzoru Jennifer Garner do bílého kostýmku, který si bude rozumět s černými doplňky. Zdráháte se vklouznout do bílých kalhot? Vsaďte alespoň na bílé sako, které slušivě doplní nejen nohavice, ale také letní šaty.

Naomi Watts

Bílé košilové šaty s prodlouženým zadním dílem v podání nedávno provdané Naomi Watts jsou nadčasový kousek, který lze nosit k teniskám i sandálkům na podpatku. Je jasné, že herečka obula druhou variantu, právě totiž vyrazila na přehlídku známého módního domu Fendi. Zřejmě i proto její outfit doplnila ikonická černá kabelka Peekaboo v minimalistickém stylu od této značky. V přepočtu stojí zhruba 122 000 korun, ale my jsme pro vás našly levnější kousek.

Katie Holmes

Herečka a bývalá manželka Toma Cruise je proslulá svým pestrým a vytříbeným šatníkem, ale ve volnu sází na pohodlí a ležérnost – právě jako v tomto případě. Oblékla bílé plátěné kalhoty ve zkrácené délce s letním svetříkem a doplnila je černými koženými mokasínami a bílou kabelkou oblíbené značky Totême. Katie Holmes má tento model T-Lock také v černém provedení a jeho cena vyjde asi na 26 000 korun. Nezapomněla ani na sluneční brýle – nezbytný letní doplněk.

Pamela Anderson

Ikona devadesátek si na jaře užívala dovolenou na ostrově Svatý Bartoloměj v Karibském moři a vrátila se s krásným opálením, které pěkně vyniklo v jednoduchém bílém outfitu. Pamela Anderson vyrazila na nákupy v Miami v bílém tričku a kalhotách a s velkou taškou z rafie. Podobné kabely z přírodních materiálů jsou nyní v kurzu a hodí se k vodě i na pláž. A kdybyste přece jen chtěly bílý monochromatický look rozbít, zvolte třeba tričko v námořnickém stylu.

Načítám