Hlavní obsah

Stejná tetování na důkaz přátelství aneb Nej kamarádky mezi slavnými

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo se kamarádí skoro tři dekády, kdo má na důkaz přátelství stejné tetování a kdo si byl navzájem podporou při rozvodech? Tohle jsou nejsilnější ženská přátelství šoubyznysu.

Článek

Rivalitu byste mezi těmito známými ženami hledali marně. Jejich přátelství přetrvávají už dekády. Australské herečky Naomi Watts a Nicole Kidman nebo Američanky Kate Hudson a Liv Tyler jsou nejlepšími kamarádkami dlouhá léta. Pro koho z českých celebrit to platí? A některé to stvrdily i tetováním.

Selena Gomez (29) a Cara Delevingne (29)

Herečka a modelka – Selena Gomez a Cara Delevingne – se znají už pěknou řádku let a prohlašují se za nejlepší kamarádky. A protože Cara přezdívá Selenu Rosebud (poupě), nechala si herečka vzadu na krku vytetovat růži. Stejné tetování má nyní i Cara, nejlépe placená modelka za rok 2020, ta má růži na boku. Co teď dělají? Věnují se herectví, a navíc společně. Natáčí seriál Only Murders in the Building, mysteriózní a komediální seriál, ve kterém se tři cizinci, kteří mají zločin jako hobby, v jednom opravdu ocitnou.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Cara Delevingne a Selena Gomez na zápasu v basketu v listopadu 2021Foto: Profimedia.cz

Emma Stone (33) a Jennifer Lawrence (31)

Herečky Emma Stone a Jennifer Lawrence se seznámily díky Woody Harrelsonovi (60), se kterým Jennifer hrála v sérii Hunger Games (2012–2015). Nejdřív si začaly psát zprávy, a potkaly se prý až po roce textování! Tyhle dvě jsou BFF a jedna druhou vnímá jako rodinu (občas s sebou do party přiberou i zpěvačku Adele, 33). A co je u nich nového? Emma má nyní desetiměsíční dceru Louise Jean a Jennifer je právě těhotná.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Herečky Emma Stone a Jennifer Lawrence v roce 2016, kdy měl premiéru muzikál La La Land, kde si Emma zahrálaFoto: Profimedia.cz

Kate Hudson (42) a Liv Tyler (44)

Říká se, že každá brunetka potřebuje svoji blondýnku. To platí o Liv Tyler a Kate Hudson. Znaly se ještě dřív, než se obě dvě prosadily v šoubyznysu. Není divu, pochází z uměleckých rodin a pohybovaly se v těch samých kruzích. Chodily spolu na střední školu a potkaly se také na place v roce 2000 na natáčení filmu Dr. T a jeho ženy, kde si hlavní roli zahrál Richard Gere (72). Obě jsou rozvedené a obě mají tři děti. Navštěvují se na halloweenských party a také vyrážejí na akce na červeném koberci, na které se rády připravují společně. Sejdou se odpoledne, otevřou šampaňské a společně si udělají vlasy a make-up. Můžeme se také přidat?

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Na důkaz jejich přátelství: instagramová fotka Kate Hudson a Liv Tyler z března 2021 a herečky v roce 2009 na Met GalaFoto: Profimedia.cz

Nicole Kidman (54) a Naomi Watts (53)

Naomi Watts a Nicole Kidman spolu chodily na střední školu, ale skamarádily se až na natáčení filmu Flirtování (1991). Původem australské herečky jsou nejlepšími kamarádkami a často to dokazují světu skrze své instagramové účty. Naomi Watts, která zazářila například v roli princezny Diany, prozradila, že kdyby nebylo podpory od Nicole, chtěla herectví v Americe pověsit na hřebík a vrátit se do Austrálie. Záhy ale přišla pro ni průlomová role ve filmu Mulholland Drive (2001), mysteriózním thrilleru, ve kterém nevíte, co je skutečnost a co sen (režíroval ho David Lynch, 76).

Foto: Profimedia.cz

Fotky z Instagramu Naomi Watts: jedna současná z června 2021 a jedna archivní, ale z jakého roku, to herečka neprozradila, ale bude to někdy kolem roku 2000 (Wats je na obou vlevo)Foto: Profimedia.cz

Penélope Cruz (47) a Salma Hayek (55)

Salma Hayek a Penélope Cruz jsou nejlepšími kamarádkami už přes dvacet let. Tehdy se znaly z branže jen po telefonu a Penélope nedávno v jednom rozhovoru prozradila, že když jela poprvé do Hollywoodu, Salma ji vyzvedla a ubytovala ji u sebe. Od té doby jsou jako sestry. Na některých fotkách jsou si podobné jako vejce vejci, možná i proto si daly navzájem přezdívku Huevos, což znamená vejce. Skvělé byly obě v komediálním westernu Sexy Pistols (2006), kde si zahrály neohrožené pistolnice.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Herečky Penélope Cruz a Salma Hayek v roce 2006Foto: Profimedia.cz

Anna Fialová (26) a Anna Kameníková (27)

Dvě zástupkyně mladé generace úspěšných hereček, to jsou Anna Kameníková (za svobodna Linhartová) a Anna Fialová. Na sociálních sítích není ani jedna aktivní, ale je o nich známo, že jsou dlouholeté kamarádky, a dokonce spolu jednu dobu bydlely. Jejich společných fotek příliš není, jen občas z nějaké akce. Anna Fialová nyní září v minisérii Guru, která je inspirovaná skutečným příběhem guru Járy. Zahraje si také Ivetu Bartošovou (†48) v další připravované minisérii (obě pro Voyo). Kromě toho hraje v Národním Divadle nebo v Hudebním divadle Karlín. Kameníkovou můžete vidět v minisérii Božena o Boženě Němcové anebo na divadelních prknech.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Herečky Anna Kameníková a Anna Fialová na premiéře filmu Zlatý podraz (2018)Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám