Hlavní obsah

Pokochejte se! Seriáloví fešáci ze současných hitů

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S rozšířením streamovacích služeb jako by se s novými seriály roztrhl pytel. Představitelé hlavních rolí jsou samozřejmě často vybíráni tak, aby lahodili ženskému i mužskému oku. A to ženské dnes dostane přednost. Pokocháte se největšími současnými seriálovými fešáky?

Článek

Sexy Turek s vypracovaným tělem, Francouz s ledovým uhrančivým pohledem nebo snad sympatický Čech s nevinným výrazem? Současné seriálové hity nabízejí, co se týče obsazení, skutečně mnoho. Kdo u vás zvítězí v naší anketě?

Tom Ellis (42)

Nejen pohledná tvář, ale také sexy britský přízvuk jsou doménou velšského herce, který hraje hlavní roli v seriálu Lucifer (2016–21). Hochy s drzým úsměvem a sebevědomým vystupováním mnoho žen miluje, a když se k tomu přičte ostrý sarkastický humor a vypracované tělo pána pekel, který v určitých situacích ukazuje i lidskou tvář, vznikne kombinace, která dostává divačky do kolen. Svého vzhledu je si vědom a v reálném životě ho využívá. V roce 2014 ho nevěra stála manželství.

Foto: Profimedia.cz

V květnu byla zveřejněna druhá polovina páté série, milovnice seriálu Lucifer si tedy mohou dál užívatFoto: Profimedia.cz

Lucas Bravo (33)

Kéž by byl v záběru častěji, přály si mnohé divačky při sledování seriálu Emily v Paříži (2020). Jenže větší prostor než francouzský herec v roli šarmantního kuchaře Gabriela dostala nepřekvapivě hlavní postava Emily v podání Lily Collins (32). Zajímavé je, že dřív, než se tenhle fešák stal modelem a hercem, pracoval jako profesionální kuchař. Pánvičky a další rekvizity tedy při natáčení rozhodně nedržel poprvé. A protože v první sérii se složité vztahové propletence nerozmotaly, mohou se diváci těšit na další díly, natáčet se začalo letos v květnu.

Foto: Profimedia.cz

Fanynky modrookého herce doufají, že v druhé sérii dostane ještě víc prostoruFoto: Profimedia.cz

Regé-Jean Page (31)

Další zpráva je trochu hořkosladká. Fanoušci seriálu Bridgertonovi (2020) o britské smetánce v 19. století se mohou radovat, protože vzniká druhá řada. Ovšem ti, kdo si oblíbili Simona Basseta, vévodu z Hastingsu, musejí zamáčknout slzu: v seriálu se už neobjeví. Děj se bude točit kolem lorda Anthonyho Bridgertona, kterého hraje neméně pohledný Jonathan Bailey (33). Regé-Jean Page své příznivce potěší alespoň ve snímku The Gray Man, který by měl mít letos premiéru.

Foto: Profimedia.cz

Oslnivý sympaťák se v Bridgertonových předvedl v mnoha milostných scénáchFoto: Profimedia.cz

Marek Lambora (26)

I Česko má svého seriálového lamače srdcí. Je jím představitel Janka Linharta ze seriálu Slunečná (2020–21). Ten má oči jen pro Evu Salvatore Burešovou (27) alias Týnu Popelkovou. Palce jim drží málem celé Česko, jen kdyby jim scenáristé pořád nekladli do cesty nějaké překážky! Příjemného herce bylo v poslední době všude plno. Jako porotce i soutěžící se účastnil show Tvoje tvář má známý hlas (6. řadou vyhrál) a zahrál si například hlavní roli v divadelním muzikálu Šakalí léta.

Foto: Profimedia.cz

Kromě seriálu si populární mladík zahrál například v pohádce Princezna zakletá v čase (2020)Foto: Profimedia.cz

Can Yaman (31)

Zatímco turecká telenovela Tisíc a jedna noc (2006–9) v Česku propadla, Recept na lásku (2020) nebo Příchuť lásky (2016) bodovaly, a to hlavně díky charismatickému herci, kterého si Češky zamilovaly. V každém druhém záběru je svlečený do půl těla a dává na odiv vypracované břišáky a mužnou muskulaturu. Pohledný Turek ovšem není jen proklatě sexy, má i něco v hlavě – vystudoval právnickou fakultu, ale vrhl se na herectví. A daří se mu. Počátkem letošního roku podepsal smlouvu na remake kultovního seriálu Sandokan (1976).

Foto: Profimedia.cz

Po turecké hvězdě romantických telenovel šílí fanynky nejen v Malé AsiiFoto: Profimedia.cz

Vojtěch Kotek (33)

Z rozdováděného teenagera, který se musel vyrovnat s brzkou popularitou, dospěl v charismatického muže. V seriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia (2020) hraje prudce inteligentního, ale dost podivného profesora, údajného pravnuka Alberta Einsteina. O vtip a bizarní situace není v seriálu nouze, zato v reálném životě se herec musel vypořádat s nepříjemnými událostmi. Před dvěma lety mu náhle zemřel otec Václav Kotek (✝66) a loni v červenci měl herec nehodu na motorce a nějakou dobu si poležel v nemocnici, což ho stálo i pár pracovních nabídek.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbený herec je výrazně štíhlejší, než býval. Vypadá tak mnohem mladší a je víc sexyFoto: Profimedia.cz

Anketa

Kdo se vám líbí nejvíc?
Tom Ellis
17,2 %
Lucas Bravo
8,8 %
Regé-Jean Page
3,8 %
Marek Lambora
5,8 %
Can Yaman
16,7 %
Vojtěch Kotek
47,7 %
Celkem hlasovalo 22302 čtenářů.

Reklama

Načítám