Hlavní obsah

Polohy pro páry unavené z vánočních příprav

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Už je to tady. Vánoční přípravy vám dávají zabrat, takže večer už se těšíte do postele. Ta v těchto dnech slouží primárně ke spánku. Ale to je nesmírná škoda. Pomilujte se i s nedostatkem energie! Lenivé pozice vás dovedou na vrchol blaha. A vyvrcholení díky únavě paradoxně prožijete mnohem rychleji!

Článek

Prosinec je na zážitky a aktivity krásný, ale namáhavý. Všechno to pečení cukroví, shánění dárků a vánoční úklid z vás vysávají energii. Večer se s partnerem svalíte na gauč a oba víte, že jste sice nadržení, ale také dost unavení. A přitom ve stavu, kdy jste napůl vzhůru a napůl spíte, můžete prožít neuvěřitelně uvolňující sex!

Před usínáním mozek produkuje alfa vlny o frekvenci 8 až 13 Hz a tělo se dostává do klidového stavu. Relaxuje, uvolňuje stres a vy se snáze soustředíte na přítomný okamžik. Nezabýváte se rušivými elementy, ale můžete si naplno vychutnat doteky a mazlení. Ospalý sex navíc nevyžaduje nadměrné úsilí. Ze kterých pěti líných poloh si vy a váš milenec určitě vyberete?

1. Propletenec

Lehněte si na záda, dejte nohy od sebe a nechte milence, aby si lehl mezi ně a opřel se o lokty. Jedna jeho noha zůstává natažená, ta druhá unožená a pokrčená. V podstatě mužské koleno směřuje k vaší hlavě a funguje jako zarážka, díky které vás protějšek nezatěžuje svojí tělesnou vahou. Obejměte ho nohou pod tímto kolenem a propleťte se. Penis zajede hluboko do pochvy ve stylu „za málo peněz hodně muziky“. V reklamě na vlasy by to popsali jako péči bez zatížení.

2. Lžíce

Lehněte si na bok pěkně za sebe. Oba se můžete podpírat jednou rukou. Vy mějte nohy u sebe (zajistíte silnější stisk pochvy a intenzivnější tření), pokrčte je a předstrčte dopředu. Prohněte se v zádech a pozadí přitiskněte na partnera. Pohyby opět dělá převážně muž, ale vy mu pomáháte přírazy. Jedná se o oddechovou záležitost pod jednou peřinou. Ideální pro pomalý, fyzicky nenáročný, ale intenzivní a smyslný sex.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

I při únavě můžete prožít báječný orgasmus! Vyplavíte hormony štěstí a spánek bude kvalitnějšíFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

3. Krajní rozkoš

Je-li váš partner o něco aktivnější než vy, položte zadek na okraj postele a požádejte ho, aby si klekl na zem. Nohy mu dejte na ramena. Hloubka průniku je větší, stimuluje se bod G, kterému velmi svědčí zakřivený penis. Poloha je vhodná i pro anální sex, a navíc se při ní ani jeden nenadřete. Pohyby jsou sice na milenci, ale ten vás nijak nenadnáší a nenadzdvihává pozadí. Jen vás chytne za pas a zasune penis dovnitř. Tomu se říká ideální stav.

4. Vy nahoře

Muž leží na zádech, nohy má natažené a roztažené od sebe. Vy si mu sednete do klína (jako při jízdě na koníčka), ale následně nohy dáte blíž k sobě a na milence se položíte. Nenáročná pozice nabízí oddech a stimulaci klitorisu. Je však zapotřebí, aby měl partner trochu delší penis, který z vašeho klína nebude vyklouzávat. Pokud tomu tak není, použijte nějaký ze silikonových nástavců či návleků z erotického obchodu, jež penis prodlouží a rozšíří. Zároveň se hodí vědět, jaká místa na těle patří ke spouštěčům vášně.

 5. Téčko

Milenec si lehne na bok, vy na záda, přičemž mu nastavíte svůj klín tak, že seshora vaše těla připomínají písmenko T (nohy máte položené přes něj). Téčko zajišťuje minimální fyzickou námahu, z milencovy strany dobrý výhled a zároveň přístup k vašim ňadrům i klitorisu. Pánev se dá vypodložit menším polštářem, čímž se hloubka průniku ještě znásobí. Tato pozice je intimní a zároveň velmi intenzivní. Počítejte s menším úsilím, ale maximální rozkoší, po které se hned můžete vydat do říše snů.

Načítám