Hlavní obsah

Bábovka či koláč bez mouky? Zkuste je, jsou dokonale chutné

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Ať už jste v hubnoucím režimu nebo máte prostě chuť na něco sladkého, ale méně hříšného, jste tu správně! Připravili jsme pro vás recepty na sladké moučníky, které si můžete dát takřka bez výčitek, neboť v sobě nemají mouku. Dokážete si představit třeba bábovku nebo dort bez mouky? Jsou skvostné!

Článek

Milujete sladké, ale vždy máte výčitky, když saháte po dalším kousku bábovky, koláče, nebo dortu? U receptů, které najdete v našem článku, je mít nebudete tak velké. Všechny moučníky jsou totiž bez mouky, tedy výrazně lehčí, než jsou klasické recepty. Láká vás bábovka bez mouky, nebo třeba koláč jen s tvarohem, cukrem a čokoládou? Máme pro vás obojí!

Bábovka nebo koláč bez mouky? Ano!

Také u vás v rodině máte nejoblíbenější moučník v podobě bábovky? Ode dneška to bude ta naše, vláčná bábovka s tvarohem zcela bez mouky. A kdo raději mák, může zkusit makový koláč, také s absencí mouky.

Dorty bez mouky

Plánujete oslavu, ale chtělo by to něco jiného než klasiku? Pak zkuste naše recepty, které budou určitě chutnat všem. Naším favoritem je čokoládový dort. A váš?

Nejjednodušší moučníky

Když chystáte sladkou tečku, strávíte u její výroby několik hodin? Už nemusíte. Naše recepty jsou vynikající, a navíc velmi snadné. A jen z několika ingrediencí aneb zkuste třeba tvarohový koláč jen ze 3 surovin.

Tak co říkáte, jakým sladkým receptem začnete vy? A pokud by vám chyběly i tipy na něco slaného, i ty pro vás máme: recepty z pórku (my milujeme polévku i slané koláče) či nejlepší recepty z brambor (prostě nejvíc jsou gratinované brambory).

Reklama

Související témata:

Načítám