Hlavní obsah

Richard Gere (72) je v Evropě! Jak dnes vypadá a kterou ze svých tří manželek nejvíc miloval

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Říkáte si, jak teď asi vypadá Richard Gere, nezapomenutelný Edward v nejoblíbenější romantické komedii všech dob – Pretty Woman? Pozor, v těchto dnech ho můžete potkat v Evropě! Jenže má oči jen pro manželku. Už třetí. Jaké byly další lásky jeho života?

Článek

Hollywoodský herec Richard Gere (72) si užívá léta plnými doušky. V červenci navštívil v Indii dalajlámu, u příležitosti jeho 87. narozenin. Pak si užíval moře na vodním skútru na ostrově Formentera, filmový festival v Itálii a teď se s manželkou Alejandrou (39) nachází ve španělském městě Marbella, na hudebním festivalu. Má také nový domov, v americkém Connecticutu koupil nedávno dům za 10,8 milionu dollarů. Honosné sídlo patřilo předtím hudebníkovi a zpěvákovi Paulu Simonovi (80) z dua Simon & Garfunkel.

Foto: Profimedia.cz

Jedna ze šesti ložnici v jeho novém domě Foto: Profimedia.cz

A co herectví? To dvaasedmdesátiletý herec ještě na hřebík nepověsil. Zahrál si v nové romantické komedii Maybe I Do (2022), která je napěchovaná hvězdami a byla představena na letošním festivalu v Cannes. Před kamerou se setkal se Susan Sarandon (hráli spolu i ve filmu Smím prosit v roce 2004), Diane Keaton (76) nebo Emmou Roberts (31).

Jeho posledním filmem je pak thriller s názvem Osudová večeře (2017), kde hraje po boku Laury Linney (58), se kterou se už také jednou potkal, a to v mysteriózním snímku Proroctví z temnot (2002).

Kdo byly jeho tři manželky a jak se seznámil se svojí stávající krásnou Španělkou, kterou si bral před čtyřmi lety?

Alejandra Gere (39)

Znají se od jejího dětství, Richard Gere byl totiž přítel rodiny. Pak na sebe narazili znovu v italském Positanu v roce 2014, kde měla na starosti vedení hotelu. Krátce nato spolu začali randit a v roce 2018 se konala malá veselka v New Yorku.

Alejandra je publicistka a aktivistka, původem ze Španělska, a má tři syny, jednoho z předchozího vztahu. V roce 2019 se jim narodil jejich první společný syn, o rok později druhý. S manželem mají mezi sebou rozdíl 33 let a o svém vztahu píší na Instagramu jako o lásce svého života.

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere s manželkou Alejandrou na hudebním festivalu ve ŠpanělskuFoto: Profimedia.cz

Carey Lowell (61)

Nejdelší manželství prožil herec s Carey Lowell (61). S americkou herečkou a bývalou Bond girl chodil sedm let, než se v roce 2002 vzali. Rozvod byl u konce v roce 2016, přičemž se táhl čtyři roky kvůli neshodám ohledně financí. Mají spolu syna a vychovávali ještě dceru, kterou měla herečka z předchozího vztahu.

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere s bývalou manželkou Carey Lowell v roce 2012Foto: Profimedia.cz

Cindy Crawford (56)

Nádherný a v devadesátkách ikonický pár. V té době byli oba na vrcholu kariéry. S topmodelkou byl Gere ženatý čtyři roky, od roku 1991 do roku 1995. Cindy Crawford bylo dvacet dva let, když jí učaroval devětatřicetiletý herec. Seznámili se v roce 1988 na grilování u přátel, hned si padli do oka a začali spolu chodit.

Cindy mu prý dala po pár letech ultimátum – chtěla svatbu! Filmový rytíř jí vyhověl a v prosinci 1991 se vzali v Las Vegas. O dvojici kolovaly zvěsti, že jsou oba homosexuální a že jejich svatba byla jen na oko. Neměli spolu děti a k jejich rozchodu přispěl prý i fakt, že chtěl každý od života něco jiného. A možná i mediální pomluvy...

Foto: Profimedia.cz

Dvojice v roce 1993Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám