Hlavní obsah

Nejšílenější svatby světa: Tihle lidé si vzali hadrového panáka, lustr či letadlo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska má mnoho podob, navíc se říká, že srdci neporučíš. A tihle lidé jsou toho více než důkazem. Objektem jejich lásky se totiž staly nejrůznější předměty, nikoli lidské bytosti. Prožít láskyplný a spokojený život lze zjevně nejen s člověkem, ale třeba s modelem letadla.

Článek

Láska nezná hranic a je na každém, koho se rozhodne milovat. A objektosexuálové či objektofilové nemilují lidi, ale neživé věci. Prožít láskyplný život lze podle nich třeba po boku lustru či čehokoli jiného.

S lustrem, dokud nás smrt nerozdělí

Britku Amandu Liberty prý nikdy nepřitahovali lidé, ale neživé objekty. Svůj první vážný vztah prožila se Sochou Svobody, ale nakonec se s ní rozešla, protože vztah na dálku (Amanda žije v Británii a Socha Svobody, jak každý ví, se nachází v New Yorku) jim nefungoval. Ale příjmení (liberty znamená v překladu Svoboda) po ní přece jen přijala.

Od roku 2017 ale žije s lustrem, a ačkoliv je starší (Lumierovi, tak se lustr jmenuje, je prý přes devadesát), Amandě to problém nečiní. Jejich vztah je silný, ale také otevřený, takže Amanda má doma kromě Lumiera ještě dalších více než dvacet stropních svítidel. Lumiere je ale prý její životní láska a Amanda už plánuje i svatbu.

Foto: Profimedia.cz

Amanda svého Lumiera opravdu milujeFoto: Profimedia.cz

Zamilovaný do robůtka

Američan Joey Morris měl slabost pro neživé věci už od svých deseti let. Randil prý s lampou nebo s akční figurkou transformer, ale ta skutečná láska prý přišla v roce 2017, kdy se zamiloval do malé figurky robota s růžovými vlásky. Právě ty na svém protějšku zbožňuje nejvíc. Po dvouletém vztahu se s ním zasnoubil, zda ke svatbě už došlo, není jisté.

Foto: Profimedia.cz

Joey Morris svého malého robota požádal o rukuFoto: Profimedia.cz

Láska v oblacích

Mladá Němka Sarah Rodo má za sebou i vztahy s lidmi, ale říká, že až ve vztahu s letadlem se cítí kompletní a opravdu šťastná. Zamilovala se do Boeingu 737, kterému říká Dicky.

Pravidelně tak cestuje letadlem, aby svému příteli, jak stroj sama nazývá, mohla být nablízku. A doma má více než 50 jeho modelů, se kterými spí i v posteli. Volný čas ráda tráví i pozorováním svého letadla, a aby ho měla stále na očích, má na paži dvě jeho tetování.

Vztahy s muži prý nikdy nezažila tak silné. Nikdy ji nepřitahovali tak jako Dicky a letadla. Není prý nic víc sexy než tyhle stroje a mimochodem – právě s nimi prý zažívá ten nejlepší sex v životě.

Foto: Profimedia.cz

Sarah propadla kouzlu letadlaFoto: Profimedia.cz

Zamilovaný do zpěvačky

Japonec Akihiko Kondo se zamiloval do zpěvačky. Na tom by nebylo nic překvapivého, kdyby se ovšem nejednalo o Hatsune Miku, zpěvačku z virtuální reality s očima jako talíře a akvamarínovými copánky. Tahle počítačová animace má v Japonsku hodně fanoušků, ale Akihiko zašel mnohem dál. Zamiloval se a virtuální zpěvačku si podle New York Times oficiálně vzal za ženu! Na snímku je s hologramem zpěvačky ve svém tokijském bytě.

Foto: Profimedia.cz

Zamilovat se do zpěvačky? Jasně! Jenže tahle je virtuálníFoto: Profimedia.cz

Umělou pannu nahradil popelník

Byla to velká láska. V roce 2020 se Yuri Tolochko z Kazachstánu oženil s blonďatou sexuální pannou a na svatbě měl desítky hostů. Jenže po pár měsících manželství ztroskotalo a konal se rozchod.

Od té doby udržoval Yuri poměr s několika jinými umělými pannami, ale jeho srdce si nakonec získal někdo úplně jiný. Zbláznil se do velkého kovového popelníku, který potkal v jednom klubu. Miluje prý jeho vůni a především dotek studeného kovu na své kůži.

Problém byl ale loni v tom, že popelník stále pracoval v klubu a Yuri si ho nemohl vzít k sobě domů. Doufal, že se to ale v budoucnu změní. Měl velké plány – hodlal popelník vyzdobit umělou vaginou a chtěl, aby se připojil k jeho dvěma umělým přítelkyním. Zatím to ale na šťastný konec nevypadá.

Foto: Profimedia.cz

Tenhle vztah je minulostí, s umělou pannou se Yuri rozvedlFoto: Profimedia.cz

(Ne)šťastná rodinka

Brazilka Meirivone Rocha Moraes neměla na muže štěstí, v lásce se jí dlouhodobě nedařilo. Když si postěžovala své matce, že nemá ani s kým tančit na plese, ušila jí maminka hadrového panáka Marcela.

A byla z toho prý láska na první pohled. Rozhořel se mezi nimi bouřlivý románek, který ale skončil neplánovaným těhotenstvím. Meirivone ani Marcelo ale nechtěli na svět přivést nemanželské dítě, a tak se vzali. Na jejich svatbě prý bylo 250 svatebčanů!

Nakonec zhruba před rokem přišel na svět jejich synek – malá hadrová panenka. Jenže ani tahle pohádka není bez chyby – poslední informace jsou takové, že pár prožívá manželskou krizi kvůli Marcelově nevěře. Zda ji překonají, nebo přijde rozvod, těžko říct.

Foto: Profimedia.cz

Žena se zamilovala do hadrového panáka a má s ním malou panenkuFoto: Profimedia.cz

Je to vlastně úsměvné, ale lidé mají nejrůznější záliby. Šílené úchylky: Zarostlá žena, obžerství i dospělé mimino

Reklama

Načítám