Hlavní obsah

Tarotoskop na červenec: Štírům se na obzoru objeví nový vztah, Střelce čeká boj o moc

Foto: Olesya Kuprina, Shutterstock.com

Foto: Olesya Kuprina, Shutterstock.com

Reklama

Stejně jako tropická horka střídají deště a kroupy, mění se i vliv planet na jednotlivá znamení zvěrokruhu. Kterým směrem se bude osud toho vašeho ubírat v červenci?

Článek

13. července zasvítí na obloze měsíc v úplňku a stát bude ve znamení Kozoroha. Ze zdravotního hlediska to znamená hlavně pozor na páteř, takže žádné zvedání těžkých věcí, ať si nehnete se zády. Kromě toho budou mít zvýšenou citlivost i klouby. Jinak se o slovo bude hlásit hlavně touha nevystupovat ze své komfortní zóny a držet se zajetých rutin, tradic, zkrátka věcí, které dobře znáte. Což může být sice pohodlné, ale pozor na nevyhnutelné zakrnění. Co dalšího věští tarotové karty vašemu znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – 5 pentaklů: Na obzoru se rýsují velké změny, po kterých nezůstane kámen na kameni. O někoho důležitého přijdete, zabolí to, ale nesmíte se nechat srazit na kolena. Nepříjemné období je zkrátka třeba překonat.

Zdraví – 5 mečů: Problematickou partií pro vás budou nohy, konkrétně pozor na křečové žíly. Navíc i v panujícím vedru toužíte po sladkém a nezdravém jídle. Nepoddávejte se, omezte ho, jinak byste si to dlouho vyčítali.

Práce – Vůz: Červenec pro vás bude velmi úspěšný. Budete sice muset napnout všechny síly, ale zároveň vás práce dovede k triumfu, na který dlouho čekáte. Buďte podnikaví a odvážní, štěstí stojí v tento měsíc na vaší straně.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Svět: Karta představující začátek něčeho nového. Červenec bude plný šťastných událostí a radosti, nové síly, kterou budete sdílet s vašimi blízkými. Máte před sebou tolik možností a vlijete energii do žil mnoha svým vztahům.

Zdraví – Královna pentaklů: Ukažte svou vyzrálost, pokud vás něco zdravotně trápí, neodkládejte to – řešte problémy, když nastanou. Zaměřte se na úpravu jídelníčku, najděte rozvahu mezi zdravím a rozmazlováním.

Práce – Císař: Udělejte si ve věcech pořádek. Dejte svým dnům nějakou strukturu a řád, všechno si rozplánujte, zaneste do diáře. Pak vás čeká produktivita, věci vám půjdou od ruky, až se nebudete stačit divit.

Foto: Pra Chid, Shutterstock.com

Organizovaní Býci budou mít v červenci výhoduFoto: Pra Chid, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – páže mečů: Konflikty a hádky, hlavně zbytečné, trochu pochroumají váš červenec, nemají ale větší opodstatnění, než je vaše špatná nálada. Myslete na to a vědomě se kroťte, ať se zbytečně nerozdmýchávají nikam nevedoucí spory.

Zdraví – Hvězda: Hvězda mluví o těhotenství, pokud je to u vás na pořadu dne, zbystřete. Kromě toho je také kartou uzdravení a zklidnění situace, pozor si dejte akorát na kotníky, které budou při prázdninových výletech náchylné k úrazu.

Práce – Eso mečů: Rýsuje se před vámi příležitost uskutečnit dlouhodobý plán, nápad, který v sobě už nějaký pátek nosíte. Musíte se rozhodnout, jestli do toho opravdu chcete jít – a pak tomu věnovat veškerou svou energii, abyste se dostali k cíli.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – Hvězda: Vaše vztahy se dlouhodobě vyvíjí velmi příznivě a tento stav bude nadále pokračovat. Máte dobré vyhlídky a na obzoru není nic, co by je mělo v dohledné době jakkoli narušit, zvlášť rodina bude vzkvétat.

Zdraví – Ďábel: Chce se vám vykašlat na prevenci a zdravý rozum, na cvičení, zdravou stravu i psychohygienu, zkrátka přichází okamžik slabosti. Nedělejte to, právě tyhle věci vás drží při smyslech a ani o prázdninách byste si neměli dovolit všechno.

Práce – Rytíř pohárů: S nadcházejícími prázdninami v práci převládne velmi pohodová a uvolněná atmosféra bez stresu, nikdo se nebude přepínat a nikdo se nikam přehnaně nepožene. Můžete si tak udělat náskok, bude se hodit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Královna pentaklů: Zaměřte se na vztah se svou drahou polovičkou, dokažte svou věrnost a stálost, váš partner či partnerka ji teď potřebují. Udržujte dobrou náladu a buďte spolehliví, ať se o vás může opřít, a to i na prázdninových cestách.

Zdraví – Císař: Chovejte se ke svému tělu zodpovědně a opatrně a vaše zdraví vám to vrátí. Objednejte se na prohlídky, které už nějakou dobu odkládáte. Jedině tak můžete předejít vážnějším problémům.

Práce – 3 hole: Dění vypadá velmi příznivě, máte pevnou pozici, místo, které vás podrží. Můžete se spolehnout, že pracovně nehrozí žádné tragédie, pouze jistota, tahle záchranná síť funguje. Pusťte práci klidně z hlavy.

Foto: Studio Romantic, Shutterstock.com

Nejen Lvi by si měli zajít na preventivní prohlídkyFoto: Studio Romantic, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Luna: Ve vašem nejbližším vztahu se objevila přetvářka, kterou je potřeba prohlédnout, abyste mohli pokračovat vpřed. Zbavte se nejistoty a klamu, bez iluzí se vám bude žít lépe. A pak zapracujte na obnovení důvěry.

Zdraví – Císařovna: Překypujete zdravím a cítíte se nejlépe za dlouhou dobu. Veškerá únava, útlum, bolesti, to všechno je pryč, jako by neduhy rozpustilo silné letní sluníčko. Budete zkrátka plni síly a užijete si dovolené naplno.

Práce – 2 meče: Uvízli jste na mrtvém bodě. Jakkoli vás mrzí vynaložená energie, která jen tak vyšumí, nedá se nic dělat – tak se to občas semele. Je čas věci rozseknout, abyste se mohli vydat dál, novým směrem.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – 4 pentakly: Jste velmi opatrní, nechce se vám riskovat a toužíte po stabilitě, bojíte se opuštěnosti. Neduste svou drahou polovičku přehnanými nároky a závislostí, mohli byste ji odehnat, což rozhodně nechcete.

Zdraví – Milenci: Karta Milenci věští zdravotní problémy týkající se zdvojených orgánů, jako jsou ledviny, vaječníky nebo třeba plíce. Kromě toho pozor na stravovací návyky, vyletněte a osalátujte svůj jídelníček, teď je ideální příležitost.

Práce – 8 holí: Nepodléhejte unáhleným impulzům, které si pořádně nepromyslíte. Připravte se reagovat rychle, ale neuspěchaně, všechno važte a vyhodnoťte. Flexibilita bude v červenci na prvním místě, ukažte, že se umíte přizpůsobit.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Slunce: Čeká vás nový začátek – ať už to je obnovený vztah s někým z minulosti, nový romantický vztah nebo napravený konflikt v rodině. Samá pozitiva, máte se na co těšit, tak si chvíle radosti a pohody užívejte.

Zdraví – 6 holí: Snažíte se o sebe extra pečovat – a zjistíte, že se to vyplácí. Ačkoli lidi kolem vás zmáhají letní virózy z klimatizace, vaše zdraví vydrží všechno, cítíte se fit a velmi energicky.

Práce – 4 poháry: Jste nespokojení, máte pocit, že vaše práce nikam nevede a nic vám nepřináší. Třeba se však na obzoru už rýsuje šance – jen ji ještě nevidíte. Potlačte rozladěnost a nejprve situaci zhodnoťte bez emocí, ty vám teď nepomůžou.

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Nový romantický vztah? U Štírů je na obzoruFoto: dekazigzag, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Král pentaklů: Červenec se ponese zejména v duchu vztahů s vaším otcem či otcovskou figurou. Zapracujte na něm, snažte se ho upevnit a rozvinout, teď je na to ta správná chvíle.

Zdraví – 8 mečů: Zdravotní obtíže, kterými trpíte, vás omezují, cítíte se spoutáni a frustruje vás, že nemůžete všechno, co byste chtěli, cestovat a bavit se. Smiřte se s tím. Klid v duši a mysli přinese klid i tělu a všechno zlepší.

Práce – 5 holí: Čeká vás tvrdě konkurenční prostředí a boj o místo. Napněte síly, červenec bude opravdu důležitý, tak se nedržte zpátky a ukažte světu všechno, co ve vás je. Odpočinete si jindy.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – 2 pentakly: Pozor na přehnanou vrtkavost. Jakkoli to pro vás není typické, pohráváte si se všemi možnostmi tak, aby vám neprotekly mezi prsty. Je potřeba najít rovnováhu, rozhodnout se a od toho bodu pokračovat dál.

Zdraví – 2 poháry: Tato karta předpovídá problémy s trávicí soustavou a zažíváním. Odlehčete jídelníček, na léto se to stejně hodí, a brzy vám bude lépe. Lepšímu trávení napomůže i více pohybu a sportu.

Práce – Královna holí: Velmi dobře se znáte, víte všechno o svých přednostech i chybách. Zaměřte se v práci na to, jak to dobré prodat a odpoutat pozornost od toho… ne tak dobrého. Stačí zkrátka špetka sebevědomí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Královna mečů: Budete se soustředit hlavně na sebe a strávíte spoustu času pouze ve vlastní přítomnosti. Ano, to je možná trochu osamělé, ale sebepoznání je zásadní pro navazování jakýchkoli dalších vztahů. Vyrazte třeba na dlouhou pěší túru, to vás nakopne.

Zdraví – Královna mečů: Královna mečů mluví o skrývání slabosti a potíží, které vás trápí. Tím, že před nimi zavřete oči, je však nevyřešíte. Připusťte si, že je zkrátka třeba občas odpočívat, léčit se, říct si o pomoc. Začněte se o sebe starat.

Práce – Věž: Červenec pro vás bohužel nebude zrovna šťastný, naopak, čekají na vás konflikty a boje, které mohou končit i výpovědí. Mějte však na paměti, že by byla pro dobro věci, protože místo, kde se nemůžete projevit, není nic pro vás.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 6 holí: Čeká vás klasické letní seznamování a poznávání nových tváří, které se však můžou stát důležitou součástí vašeho života. Mějte otevřenou mysl i srdce, ať nepřijdete o nějakou fajn příležitost.

Zdraví – Velekněžka: Dbejte na prevenci a ochranu zdraví, ať prázdniny překonáte bez úhony. Zaměřte se i na psychiku – neuzavírejte se v sobě, ve své hlavě, tam jsou problémy vždycky horší než na denním světle.

Práce – Eso holí: Sršíte byznysovými nápady, jste plní energie a sil a načerpali jste motivaci na další rozvoj a pokrok. Chopte se příležitosti a realizujte se, začněte něco nového nebo dotáhněte do konce nějakou srdcovku.

Reklama

Související témata:

Načítám