Hlavní obsah

Ultra rychlý sex kratší než rychlovka

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Není pro každého a vždycky. Je v ní totiž něco trochu chlípného a zvířecího, že se s ní romantické duše ne vždy ztotožní. Přesto splňuje podmínky pro okamžité ukojení náruživosti a touhy. Bleskovka kratší než 13 nádechů ale funguje i jako předkrm!

Článek

Z dlouhodobého výzkumu sexuálního chování Čechů, který vedli sexuologové Petr Weiss a Jaroslav Zvěřina, vyplynulo, že průměrná doba pohlavního styku v Česku je 15 minut, přičemž obvykle mu předchází předehra ve stejné délce. Jinde není tráva o moc zelenější. Lovehoney, britský prodejce erotického prádla a pomůcek, odhalil, že u většiny heterosexuálních párů trvá sex v průměru 19 minut, přičemž 10 minut patří předehře a 9 minut přijde na samotný akt. Co to tahle zkrátit?

Když není čas ztrácet čas

Čísla to jsou poměrně slušná, vždyť to chvíli trvá, než se člověk na sex dostatečně naladí, ale někdy prostě na všechno to šeptání do ouška a mazlení není čas ani nálada. Taky večer padáte únavou a to poslední, na co myslíte, je sexuální maraton? Otevřete dveře zrychlenému milování!

Za rychlovku se obecně považuje styk trvající sedm až 13 minut – a cokoli, co trvá kratší dobu, třeba jen minutu, za kterou se člověk třináctkrát nadechne, se dá označit za ultra bleskovku. Dle různých průzkumů to pro příležitostné uspokojení bohatě stačí! Aby ne, v okamžiku, kdy tělo dostane sladkou odměnu, ať už je jakákoli, vyplaví se dopamin, hormon štěstí, radosti a slasti. Prostor pro takovou akci je přitom kdykoli a vlastně i kdekoli.

Tichá pošta mezi milenci

Při vaření večeře, ve sprše po práci, na zastíněném balkoně, terase, u bazénu, když se děti dívají na pohádku… Podmínkou ale je s kontaktem penisu a pochvy pochopitelně dobrovolně souhlasit. V případě, že tomu tak je, doporučují sexperti vsadit na signální systém.

Výmluvný pohled z očí do očí, pohlazení choulostivějších partiích, smyslné zašeptání. Partner musí o vašich úmyslech vědět! Pár minut ho nechte přijatou informaci vstřebávat, zvýšená produkce hormonu adrenalinu zvýší jeho chuť na milostné hrátky. Bude tak ve vteřině připravený i bez zdlouhavé stimulace.

Vy v mezičase kraťasy vyměňte za volnou, dlouhou sukni (a neberte si kalhotky), vhodné jsou i košilové šaty s knoflíčky a další podobné outfity, které umožňují přístup ke klínu a popřípadě ňadrům, ale zároveň nejsou podezřelé. (Nebo naopak horní polovinu těla nechte schovanou, ať oproti jiným sexuálním setkáním máte nějakou změnu.)

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Když jsou děti u večerníčku, možná je ta pravá chvilkaFoto: LightField Studios, Shutterstock.com

Nic pro romantické duše

Sama sáhněte po lubrikačním gelu, pár kapek naneste do oblasti klína a ihned, co se přiblížíte k milenci, nakloňte se přes stůl, taburetku, opěradlo gauče, opřete svoje ruce o zeď a vyšpulte pozadí, sedněte si partnerovi do klína. No a nechte ho, aby do vás vstoupil. Neočekávejte nic sladkého, jak se moderně říká „vanilkového“, ale jen pudový, „zvířecí“ sex. (Některé páry si během něj vyloženě pohrávají s časem a nastavují budík nebo kuchyňské minutky na předem daný limit.)

Žádné požadavky na dohru

Pokud při bleskovce dosáhnete orgasmu, je to samozřejmě bonus navíc, ale dopředu s ním nepočítejte. Na druhou stranu, ultra rychlý sex se může stát předkrmem pro delší a klidnější setkání kdykoli později, až bude partner zase schopný postavit vojáka do pozoru, tak se pro jednou obětujte. Koneckonců, podle Newyorské státní univerzity pánský ejakulát obsahuje plno látek, které krotí splíny a stres a pomáhá vyplavit endorfiny, oxytocin či serotonin. 

Po skončení akce se vraťte ke své původní činnosti, ať kouzlo zakázanosti, spontánnosti a skoro až pubertální ztřeštěnosti získá na síle. A že to bude fajn zážitek, tak na to vezměte jed. Ultra rychlovka, jež se soustředí jen na „zásun“, je svěží a příjemná, pokud prokládá intimnější a hlubší milování a je zdravou rovnováhou mezi jedním a druhým. V případě, že partner dlouhodobě odmítá být intimnější, předehru jinak přeskakuje a vůbec se se chová jako sobec, kterému jde jen o vlastní orgasmus, je čas zvážit, zda se nedá vyměnit za méně problematický model.

Reklama

Načítám