Hlavní obsah

Výklad z karet: Co čeká v červnu vaše znamení?

Foto: Rohappy, Shutterstock.com

Foto: Rohappy, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

S červnem už přichází léto a s létem zase dobrá nálada. Jakmile se slunce na obloze objevuje konstantněji, všichni pookřejí. Čtěte dále a dozvíte se, co přinese tento měsíc vašemu znamení zvěrokruhu.

Článek

V polovině června vás čeká úplněk, konkrétně 17. 6., a ponese se ve znamení Střelce. To znamená, že kolem tohoto data byste se měli obzvláště vyhýbat alkoholu, protože játra budou v tomto období oslabená. Stejně tak dejte pozor na dlouhé sezení, ani zádové svaly na tom nebudou dobře. Z jiného hlediska ale úplněk ve Střelci znamená hlavně pohodu, protože měsíc podpoří nekonfliktní a poklidné vibrace tohoto znamení.

Co dalšího červen přinese vašemu znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.) Viselec – 2 meče – 7 mečů

Červen pro vás nezačne zrovna ideálně. Najednou se zaseknete na jednom místě a nebudete umět dát věci zase do pohybu. To se stává každému, ale vy Berani tuto bezmoc zkrátka nesnášíte a vaše sebevědomí se s tím bude vyrovnávat jen těžko. Je potřeba, abyste zkrátka uznali, že jste se ocitli na mrtvém bodě a že nemá cenu snažit se z něj posunout dál. Chce to se prostě vrátit a začít znovu. Buďte mazaní a vychytralí, zkuste i to, na co by si jiní netroufli. Objevujte nové věci na hraně, tak zase naskočíte do rozjetého vlaku.

Býk (21. 4. – 21. 5.) Blázen – páže pohárů – Milenci

Někdo vás osloví s příležitostí, která vás bude hodně lákat. Ačkoli se zdá, že jeho úmysly jsou zcela čisté a nevinné a že nemá žádné postranní úmysly, důvěřujte, ale prověřujte, jak říká už staré pořekadlo. I víceméně nevinná šance může způsobit, že si pořádně natlučete. Až se přiblíží křižovatka, nerozhodujte se srdcem, ale rozumem, přestože vás každé potáhne někam úplně jinam. Vaše city budou v šestém měsíci roku zrádné a nebude radno jim věřit. Myslete na to, přemýšlejte a nenechte se nalákat do ničeho ztřeštěného.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci by se o radikálních změnách měli poradit s někým, komu důvěřujíFoto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) rytíř mečů – 9 mečů – královna pentaklů

Zničehonic pocítíte potřebu udělat nějakou drastickou změnu, cosi ve svém životě od základu překopat. Dejte si od tohoto impulzu odstup, vyspěte se na to a zvažte všechno s čistou hlavou. Ačkoli se může improvizace zdát osvobozující a jako geniální nápad, ve skutečnosti vám takový krok nejspíš přinese bezesné noci (Na nespavost je nejlepší lék sex!) a spoustu trápení. Poraďte se s někým: ale s tím, kdo to s vámi opravdu myslí dobře a nehraje jen sám na sebe. K téhle volbě potřebujete ještě nezaujatý pár očí, který vám buď vaše rozhodnutí potvrdí, nebo vám doporučí jednat jinak.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 3 hole – 3 meče – Poustevník

Červen se pro vás zpočátku bude vyvíjet více než obstojně. Plni energie se vrhnete do nových začátků a cítit se budete prostě fajn. Bohužel naděje do budoucna a těšení se na světlé zítřky brzy nahradí cesta na emocionální houpačce směrem dolů, když si projdete nepříjemnou vztahovou situací, kdy vás podrazí někdo vám velmi blízký a vaše cesty se rozejdou. (A že rozpad některých vztahů dokáže pořádně překvapit!) Následkem toho strávíte zbytek června víceméně v izolaci, protože na lidi prostě nebudete mít náladu. Myslete na to, že se to zlepší a že jedno zklamání neznamená, že budete zklamáni i podruhé.

Lev (23. 7. – 22. 8.) 7 pentaklů – Věž – rytíř pohárů

Na začátku měsíce budete ke všemu přistupovat pěkně pomaloučku, polehoučku. V poslední době jste nějak zlenivěli, do práce se vám moc nechce, a když už se do ní pustíte, stejně vám příliš nejde od ruky. To se však brzy změní, i když proměna nebude zrovna příjemná – půjde o radikální řez s nějakými poměrně negativními dopady. Někomu zkrátka s vaší zpomaleností dojde trpělivost a pěkně vám to dá takzvaně sežrat. Ale nakonec se vše v dobré obrátí, protože teprve v krizi člověk pořádně zjistí, kdo je skutečně na jeho straně – a právě to se dozvíte i vy. Pak bude možné, že všechno vezmete pěkně od podlahy pevně do rukou a možná se i pustíte do pořádného úklidu!

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Lvům se nebude ze začátku chtít nic moc dělat. Ale to se v průběhu měsíce změníFoto: fizkes, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.) 10 mečů – eso holí – 4 poháry

Nebudeme vám lhát, začátek června pro vás nebude úplně pozitivní, ačkoli jste se na začátek léta už dost těšili. Čeká vás totiž ztráta, konec něčeho, s čím jste počítali a co v sobě rozhodně ještě nemáte dořešené. Budete se z toho vzpamatovávat jen těžko, připraví vás to totiž o jistoty. Nesmíte se ale začít bát. Naopak. Je třeba dát se dohromady a zariskovat, vrhnout se po hlavě zpět do víru dění, jinak propásnete spoustu příležitostí. Zahoďte rozmrzelost a smutek a nechte si dobít baterky slunečními paprsky. A podívejte se na náš článek 7 znamení, že váš vztah vydrží. Příště by nemuselo ke stejným chybám už dojít.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 8 holí – Císař – král holí

Červen pro vás bude rušné období nabité pozitivní, jiskřící a nikdy neutuchající energií. Váš život se dostane do pořádného tempa a vy si jeho plynutí budete rozhodně užívat. Nenechte se ale unést nějakým bezmyšlenkovitým blázněním. Naopak, držte věci pevně v rukou. Nejde o to, abyste se omezovali, ale abyste věděli, kam směřujete a kudy se tam dostat. Rozhodně se nebojte riskovat nebo se pouštět i o kousek za hranu. Nesmíte ale nechat věci, aby se vymkly kontrole. Vy sami musíte mít neustále všechno pod palcem. A držte se 7 znaků šťastného vztahu, protože ten zanedbávat v této době rozhodně nesmíte.

Štír (24. 10. – 22. 11.) 10 holí – 2 meče – rytíř mečů

Štíři mají často problém říkat druhým lidem ne, protože na sebe kladou velké nároky, a navíc jsou neskutečně hrdí, takže by si nikdy, nikdy neřekli o pomoc, když si toho na sebe naberou příliš mnoho. Přesně to se stane začátkem června a postupem času vás okolnosti dotlačí do situace, kdy už ale vážně nebudete moci dál a budete se muset rozhodnout, jestli o pomoc požádat. A odpověď zní ano! Nebojte se oslovit kohokoli, komu na vás záleží, nebojte se úkoly delegovat. Nemusíte všechno dělat sami. A tohle se týká zejména všech maminek, které dělají služky svým dětem!

Foto: sheff, Shutterstock.com

Štír je hrdé znamení, ale opravdu se musí naučit požádat blízké o pomocFoto: sheff, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.) páže holí – 2 poháry – rytíř pohárů

Se stoupajícími teplotami leze na Střelce léto! A s ním i lehkomyslné chování a dětské nadšení. Najednou pocítíte příval energie, která vás pořádně nakopne a přinese s sebou i velkou porci dobré nálady. Kromě toho se pro vás červen ponese v rytmu romantiky, ať už se rýsuje na obzoru něco nového, nebo vás čeká extrémně příjemné období ve stávajícím vztahu. Užívejte si harmonii i pohodu, kterou vám přinese skutečnost, že s druhým budete na jedné vlně. Léto pro vás zkrátka začíná perfektně, tak vychutnávejte každý moment.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) Luna – Slunce – 7 holí

Červen pro vás bude jako na houpačce, a pro Kozorohy dost děsivé houpačce! To proto, že se budete zmítat pocitově a city Kozorohům zkrátka nehrají moc do karet. Z neznámých důvodů vám nálada bude létat sem a tam od nostalgické deprese a smutné nejistoty až po rozradostněné sebevědomí a odhodlání dosáhnout čehokoli, co si zamanete. Touhle pro vás tak neobvyklou nestabilitou znejistíte i lidi kolem sebe, kteří o vás začnou tak trochu pochybovat. Braňte se, ukažte, že máte věci pořád pevně v rukou, i když si zrovna procházíte těžším obdobím. Za city a pocity se nestyďte (Znáte třeba všech 7 názvů lásky?).

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) král holí – Spravedlnost – 8 mečů

Zase jednou vás osvítila inspirace a máte chuť se vrhnout po hlavě do nového nápadu – a teď konkrétně pracovně. Problém je, že se jedná zase o jednu takovou vaši „hurá akci“, kdy si věci pořádně nerozmyslíte, a to tentokrát fungovat nebude. Zkuste se nejdřív zastavit, vydechnout a rozmyslet si, co vlastně chcete dělat. Objektivně, bez emocí. Zbavte se vnitřního pocitu, že se tím vlastně sami omezujete. Tohle není omezení, jen důkladnější stavění základů, které se vám posléze nesesypou na hlavu. (A tyto slavné ženy se bojí patrně sebemenší změny!)

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 3 hole – 3 meče – 4 meče

Červen pro vás bohužel nebude tak příznivý, jak by se mohlo zdát na jeho začátku. Ačkoli budete vycházet z pevného a stabilního základu situace, začne se kolem vás velmi brzy všechno sypat a zažijete si jak zklamání na vztahové, srdeční úrovni, tak i velký zásek v práci. Každý se občas dostane do situace, kdy prostě dál nemůže a ztratí vůli bojovat o další kroky vpřed. A právě tam se v průběhu června dostanete vy. Myslete na to, že každá slabší chvíle někdy skončí, neztrácejte optimismus a těšte se na světlejší zítřky! Pokud ale máte pocit, že máte skutečnou depresi, začněte ji léčit!

Jaký červen čeká vás? Jestli se chcete nastartovat a zlepšit si náladu, zkuste třeba navštívit některé z nejkrásněji rozkvetlých míst světa!

Načítám