Hlavní obsah

Když promluví asistenti slavných: Kdo své podřízené bil a kdo je tak líný, že si ani neumyje vlasy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celebrity si hlídají své soukromí, a proto se snaží obklopovat loajálními lidmi. Jenže ne vždy se to úplně podaří. Potom se dostanou na povrch pikantní nebo nepříjemné detaily z jejich života. A slavné tváře se nestačí divit.

Článek

Nějaký podivnější vrtoch, zvyk či rituál má asi každý. Ale ne o každém se to ví. Slavní lidé se snaží si úzkostlivě střežit svá soukromá tajemství a nechávají si od svých zaměstnanců podepisovat smlouvy o mlčenlivosti. Jenže drby se stejně šíří. Co opravdu pikantního se šušká o celebritách? Ale pozor, to ještě neznamená, že je to pravda!

Lady Gaga

Bývalá asistentka Jennifer O’Neill nenechala na slavné zpěvačce po svém odchodu nit suchou. Dokonce usilovala o zpětné proplacení přesčasů. Zpěvačce prý musela být k dispozici sedm dnů v týdnu a 24 hodin denně. Byla nucená podávat jí po sprše ručník a dokonce tvrdí, že s ní musela spát v jedné posteli, aby se Lady Gaga cítila víc v bezpečí.

Foto: Profimedia.cz

Na pódiu zpěvačka hýří sebevědomím, ale v soukromí je podle její asistentky dost ustrašenáFoto: Profimedia.cz

Naomi Campbell

Svým hrubým chováním už je topmodelka proslulá a pracovat pro ni bylo v minulosti skoro o zdraví. Nebylo nijak výjimečné, že svoje zaměstnance nejen slovně, ale i fyzicky napadala, protože trpěla záchvaty vzteku. Známou se stala například kauza z roku 2000, kdy mobilním telefonem několikrát udeřila svou tehdejší asistentku. Svědci tvrdí, že se uchylovala i k fackám a podobně.

Foto: Profimedia.cz

I když se v posledních letech zklidnila, pověsti horké hlavy se modelka už asi nezbavíFoto: Profimedia.cz

Mariah Carey

Zpěvačka je divou na první pohled a taky se tak chová. Jedna z dlouhé řady jejích bývalých asistentek anonymně označila zpěvaččino chování za naprosto příšerné. Magazínu Naughty Gossip se svěřila, že Mariah Carey si ani vlasy sama neumyje. Buď jí je myje asistent, nebo si rovnou zajde do salonu. Prý je tak neschopná, že by sama nedokázala zapnout ani mikrovlnku.

Foto: Profimedia.cz

Lenost slavné zpěvačky prý dosahuje maximální možné míryFoto: Profimedia.cz

Ryan Gosling

Pohledný herec má vystupování gentlemana a patří k té slušňáčtější části Hollywoodu. Ale přeci jen prý není úplné neviňátko. Podle bývalých členů jeho úklidové čety se vyžívá ve strašení svých zaměstnanců. Někdy se totiž chová dost divně – schody třeba neschází po dvou, ale po čtyřech jako nějaká zvířecí příšera.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Gosling je fanouškem hororů a rád straší zaměstnanceFoto: Profimedia.cz

Madonna

Podivné zvěsti od bývalých zaměstnanců se šíří i o této popové zpěvačce. Prý nesnese, aby byla doma televize, a po všech zaměstnancích požaduje, aby jedli jen makrobiotickou stravu. Ta omezuje maso a vejce a zakládá se hlavně na ovoci, zelenině, obilovinách a luštěninách. Také je prý schopná si šestkrát během noci zažádat o sklenici vody do postele. A navíc platí mnohem méně, než si asistenti vydělají jinde.

Foto: Profimedia.cz

Když budete pracovat pro Madonnu, nejspíš se moc nevyspíteFoto: Profimedia.cz

Marilyn Manson

Máslo na hlavě, respektive žalobu na krku, má tento metalový zpěvák. Zažalovala ho jeho bývalá asistentka, která ho obvinila ze sexuálního násilí. On i jeho přátelé ji prý obtěžovali a očekávali služby intimního charakteru. Při braní drog měl navíc propadat nezvladatelným záchvatům a házel nádobím (ale i asistentkou) o zeď. Ta také tvrdí, že musela přepravovat drogy. O sexuálním násilí ze strany extravagantního zpěváka promluvily i další ženy.

Foto: Profimedia.cz

Marilyn Manson byl obviněn ze sexuálního obtěžováníFoto: Profimedia.cz

Michael Jackson (✝50)

Po smrti krále popu o něm mluvil snad každý, kdo se chtěl proslavit a přihřát si polívčičku. V souvislosti s dokumentem Leaving Neverland (2019) se také otevřelo téma údajného sexuálního zneužívání dětí. Jacksonův asistent Scott Shaffer poskytl v roce 2019 v reakci na dokument rozhovor novinám The Sun. V něm mimo jiné řekl, že zpěvák měl zálibu v obézních a starších ženách a posílal ho pro erotické časopisy s touto tématikou. Věřte, nevěřte, tak to řekl.

Foto: Profimedia.cz

Zpěváka údajně nepřitahovaly děti, ale starší ženy s nadváhouFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám