Hlavní obsah

Je jim okolo 50, ale sex-appealem strčí do kapsy výrazně mladší: Jennifer Lopez i Simona Krainová

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Je jim kolem padesátky, mají jedno i více dětí, jejich partner je často o dost mladší, postavy mají lepší než mnoho dvacítek a jsou si plně vědomy svého sex-appealu. Angličtina pro ně má označení MILF či cougar, které si lze vyložit všelijak. Jak je chápeme my?

Článek

Označení MILF (z anglického mother I’d like to fuck, my se přikláníme k druhé verzi mother I’d like to find) může vyvolávat nejrůznější reakce. Jak ho vnímáme my? Jako označení pro sexy sebevědomou ženskou, která ví, co chce, věk nevnímá jako určující a není to mladý zajda. A řekne-li se v Americe cougar (puma), jde o dámu, která je atraktivní, starší a spíš než po svých vrstevnících pokukuje po mladších ročnících. Které ženy se toho nebojí, jsou sexy a vědí to?

Sofía Vergara (50)

Kolumbijská herečka oslavila letos padesátku, je matkou třicetiletého syna a jako Gloria ze seriálu Taková moderní rodinka (2009–20) okouzlila fanoušky po celém světě. Před kamerou i na focení chodí ráda v odhalených modelech a vždy sklízí vlnu komplimentů od mužů i od žen.

Foto: Profimedia.cz

Dívat se této krásce do očí není vždy snadné a ona to dobře víFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (53)

Psát o sexy MILF a nezmínit JLo? Její nedávnou svatbu s Benem Affleckem (50) prožíval celý svět. Zpěvačka a herečka má úspěšnou kariéru, je mámou 14letých dvojčat a z dokumentu Poločas, který je k vidění na Netflixu, je vidět, jak na sobě maká a dře. A dokazuje, že i po padesátce můžete vypadat jako bohyně.

Foto: Profimedia.cz

Člověk by ji chtěl snad i nenávidět, protože vypadá dokonale. A ona je přitom takové zlatíčko!Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum (49)

Modelka, která jako by nestárla. Stále vypadá stejně jako kdysi na přehlídkách Victoria’s Secret. Matka čtyř dětí se v roce 2019 provdala za výrazně mladšího hudebníka Toma Kaulitze (33) a všichni mu ji závidí. Se Sofíou Vergara jsou právě teď porotkyněmi soutěže America’s Got Talent a pro soutěžící musí být dost těžké soustředit se na výkon.

Foto: Profimedia.cz

Svoje křivky si Heidi Klum nikdy nenechávala pro sebe a je pravou cougarFoto: Profimedia.cz

Simona Krainová (49)

Když se u nás řekne MILF, mnohé napadne jako první právě tahle vyhlášená kráska. A tomuto označení se nejen nebrání, ale používá ho v hashtazích pod svými příspěvky (#milf). Úspěšná modelka a obchodnice ráda sdílí, nejen jak s manželem a dvěma syny cestuje, ale i jak se o sebe stará: dopřává si kosmetickou péči, nebrání se drobným estetickým úpravám a především běhá a cvičí.

Robin Wright (56)

V seriálu Domek z karet (2013–18) hrála manželku politika usilujícího o Bílý dům a několik epizod i režírovala. S mladšími muži již v minulosti randila a v roce 2018 se provdala za Clementa Giraudeta (38). Ten se pohybuje ve světě módy – pracuje pro značku Yves Saint Laurent. S mladším manželem se k sobě často tulí a fotografové je mnohokrát načapali během romantických chvilek.

Foto: Profimedia.cz

Robin Wright je vždy stylová a šik, střídá účesy a cvičením si udržuje pevnou postavuFoto: Profimedia.cz

Alice Bendová (48)

Oblíbená herečka a moderátorka je mimo jiné proslulá svou krásnou postavou. V poslední době moderovala například pořad Vysněná krása, kde osm žen prošlo proměnou pod rukama plastických chirurgů nebo stomatologů. I ona o sebe pečuje, sportuje, navštěvuje i kliniku estetické medicíny a své křivky v plavkách ráda sdílí na sociálních sítích. V soukromí je už roky šťastná po boku o 12 let mladšího partnera Michala Topola.

Foto: Profimedia.cz

S mladším partnerem je Alice Bendová už roky spokojená a čeká se, kdy si řeknou anoFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám