Hlavní obsah

Miminka na obzoru! Nejhezčí hollywoodský pár čeká čtvrté dítě, dědečkem se stane Ozzy Osbourne

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Aktualizováno

Zdá se, že svět rozhodně nevymře. Minimálně tedy svět showbyznysu, protože je tu řada slavných žen v očekávání. Těhotenství právě oznámila herečka Blake Lively, nedávno přišla s radostnou novinou i zpěvačka Olga Lounová a další dámy porodí každým dnem!

Článek

Je to možná největší životní rozhodnutí, událost, na kterou nikdy nezapomenete. I tyhle slavné dámy se již brzy stanou maminkami!

Blake Lively (35)

Jeden z nejhezčích hollywoodských párů se rodičovství prostě nebojí. Blake Lively a Ryan Reynolds (45) spolu již mají tři dcery. A nyní čekají dalšího potomka! Když se herečka včera objevila na desátém ročníku Forbes Power Women´s Summit, nešlo ve zlatých minišatech její rýsující se těhotenské bříško přehlédnout.

Foto: Profimedia.cz

Krásná herečka se pochlubila pěkným těhotenským bříškemFoto: Profimedia.cz

Olga Lounová (41)

O svém soukromí toho Olga Lounová nikdy moc nenamluvila, že má doma stálého partnera, mnoho lidí nevědělo. Zhruba před třemi týdny své fanoušky šokovala snad ještě víc – oznámila, že se svým přítelem bývalým hokejistou Janem Kréglem čeká své první dítě. A přesně před týdnem pak na koncertě v Plzni jemu i svému publiku prozradila, že to bude holčička.

Foto: Profimedia.cz

Olga Lounová čeká holčičkuFoto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne (37)

Zpěvačka a dcera rockera Ozzyho Osbournea (73) bude také brzy maminkou, i pro ni je to zcela nová životní role, čeká své první dítě. Radostnou novinu si dlouho nechávala jen pro sebe a svého partnera muzikanta Sida Wilsona (45), ale v květnu šla s pravdou ven. Od té doby se drží v ústraní, jen občas se podaří fotografům její rostoucí bříško zachytit.

Foto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne by už měla brzy poroditFoto: Profimedia.cz

Chrissy Teigen (36)

I modelka Chrissy Teigen s partnerem zpěvákem Johnem Legendem (43) urputně pracují na rozšíření své rodiny. Kvůli zdravotním problémům se jim nedařilo počít přirozenou cestou, ale díky umělému oplodnění jsou již rodiči dvou dětí.

V roce 2020 modelka otěhotněla přirozenou cestou, ovšem těhotenství skončilo samovolným potratem. Nyní ale pár světu oznámil radostnou novinu – po umělém oplodnění čekají třetí dítě!

Foto: Profimedia.cz

Těhotenství a rodičovství není pro tuhle modelku rozhodně neznámé územíFoto: Profimedia.cz

Jitka Boho (30)

Z prvního manželství s muzikantem Lukášem Boho (38) má šestiletou dceru, ta se už za pár týdnů dočká sourozence. Se svým současným partnerem pražským radním Tomášem Hřebíkem (42) totiž čeká dítě, má se narodit zhruba za tři týdny. Zda to bude holčička, nebo chlapeček, modelka neprozradila.

Foto: Profimedia.cz

Modelce a zpěvačce zbývají do porodu asi tři týdnyFoto: Profimedia.cz

Táňa Pauhofová (39)

Jedna z nejhezčích slovenských hereček už do porodu počítá dny, její první dítě by se mělo narodit každou chvíli.

O tom, že je těhotná, se spekulovalo už dlouho, ale Táňa se svým o deset let mladším manželem hudebníkem Jonatánem Pastirčákem šikovně mlžili. Nakonec těhotenství potvrdili, ale víc veřejnosti neřekli. Pohlaví miminka prý znají, ale chtějí si ho do poslední chvíle nechat pro sebe. Tak uvidíme, navíc již hodně brzy.

Foto: Profimedia.cz

Z krásné herečky se stane maminka každým dnemFoto: Profimedia.cz

Mateřství není povinnost, ne každá žena se musí nutně stát matkou. Proč se tyto slavné ženy rozhodly zůstat bezdětné?

Reklama

Načítám