Hlavní obsah

Skutečná láska, anebo marketingový tah? Řeč těla těchto slavných párů odhaluje skutečnost

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podíváte se na ně a řeknete si „páni, tohle je fakt láska“ nebo „teda, tihle dva musejí mít opravdu super sex“. Některé slavné páry se prezentují jako sexuální přeborníci, jiné jako ztělesnění romantiky a něžné lásky. Je to ale opravdu tak, nebo je to jen hra pro média?

Článek

Říká se, že řeč těla nelže. Ale opravdu se dá z toho, jak dva lidé pózují před fotografy, poznat, jak moc se milují a jak jim to klape v posteli? Britská expertka na sex a vztahy Tracey Cox tvrdí, že ano, a demonstruje to na pěti slavných párech.

Will (53) a Jada Pinkett (50) Smithovi

O tom, že praktikují otevřené manželství, se začalo šuškat už v roce 2003 a loni to herec potvrdil. „A to je možná důvod, proč tihle dva ve své řeči těla stále vykazují známky silného sexuálního zájmu. I když jsou oba padesátníci, jsou spolu pětadvacet let a mají spolu dvě děti,“ říká odbornice.

Podle ní mají všechny neverbální znaky páru, který je zamilovaný, a je mezi nimi i sexuální přitažlivost a chtíč. „Často se na veřejnosti vášnivě líbají na rty, je tam spousta kontaktu v horní polovině těla a je zajímavé, že třebaže mají otevřený vztah, Jada při pózování často klade manželovi ruku na hruď. To je gesto hlídače, které se obvykle používá k varování ostatních,“ říká Tracey Cox.

Foto: DFree, Shutterstock.com

U těchto dvou podle Tracey Cox všechno funguje, jak má. Láska i sexFoto: DFree, Shutterstock.com

Kim Kardashian (41) a Pete Davidson (28)

Herec se vždy rád ukazoval po boku krásných žen a dával přitom jasně najevo, že sex je pro něj důležitý. „Třeba když na červeném koberci zasypal polibky Arianu Grande nebo jeho žhavá líbačka s Kate Beckinsale. A já mu ten sexuální náboj vždycky věřila – až dosud,“ tvrdí Tracey Cox.

Ovšem jeho aktuální partnerka podle sexpertky ztratila přehled, co je realita a co svět sociálních sítí a médií. Prezentuje se jako sexsymbol, libuje si v precizně připravených snímcích a promyšlených sexy pózách a dělá to i v soukromí. „Z jakékoli jejich společné fotky je vidět, že jestli do jejich ložnice někdo vnáší vášeň, spontánnost a žhavost, je to Pete. Ona tam je jakoby s výrazem ‚hej, podívejte se na mě, jsem tu‘. Mám pocit, že nedokáže ztratit hlavu, odvázat se, a to ani na vteřinu,“ dodává Tracey Cox.

Foto: Profimedia.cz

Vášeň projevuje Pete Davidson, Kim Kardashian na dračici nevypadá – alespoň podle názoru Tracey CoxFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (49)

Je to příběh velké lásky, které jsme dali druhou šanci, říká o tomto vztahu sama zpěvačka. Poznali se v roce 2002, ona se kvůli němu rozvedla, ale po romantickém zasnoubení přišel rozchod. Oba se vrhli do manželství s někým jiným, oba se pak rozvedli. Nakonec se ale dali opět dohromady.

A ze společných snímků je jasné, že se opravdu milují. „Z Benovy řeči těla je zjevné, jak moc Jennifer zbožňuje. Naklání k ní hlavu, aby se opřel o její tvář, přivírá oči a zasněně zírá do dálky, často ji líbá na čelo. A ona mu odpovídá stejně,“ popisuje Tracey Cox. Lásky je tady dost, ale co sex? Na řadě snímků, které vznikly bez jejich vědomí, se vášnivě líbají a laškovně se dotýkají jeden druhého – a podle odbornice je to k sobě táhne i po fyzické stránce.

Foto: Profimedia.cz

Tomuhle páru Tracey Cox věří. Milují se a i v posteli jim to určitě fungujeFoto: Profimedia.cz

Megan Fox (35) a Machine Gun Kelly (32)

Má tři děti s hercem Brianem Austinem Greenem (48), za něhož byla vdaná přes deset let. Pak potkala divokého rappera, manžela kvůli němu opustila a od té doby jsou média plná jejich lascivních snímků. Ona ho nazývá svým dvojplamenem, on na krku nosí lahvičku s její krví. Veřejně mluví o společném divokém a nespoutaném sexu, při němž by se prý styděl i sám Lucifer.

To ale mluví jejich ústa, těla prý říkají něco jiného. „Takhle nevypadá řeč těla páru, který je sebou posedlý, sexuálně i emocionálně. Člověk by očekával, že uvidíme spoustu těsného očního kontaktu, dotyků, objetí. Místo toho jsou jejich snímky jen dokonale naaranžovaným pózováním pro efekt,“ domnívá se Tracey Cox.

Foto: Profimedia.cz

Rapperova ruka na partnerčině břiše nemá ani tak sexuální podtext, spíš jde o promyšlený způsob, jak prezentovat extravagantní nehtyFoto: Profimedia.cz

Penélope Cruz (48) a Javier Bardem (53)

Potkali se v roce 1992 při natáčení sexem nabité španělské komedie Šunka, šunka a fanoušci začali okamžitě básnit, jak se k sobě hodí. Ale na lásku došlo až o řadu let později: vzali se v roce 2010.

Jejich společné snímky ze soukromí jsou velmi vzácné, ale když už se objeví, značí jediné. Tady to funguje! „Když se je podařilo vyfotit například na pláži v Brazílii před mnoha lety, bylo zjevné, že sex mezi nimi funguje. On ji chytal za hýždě, ona mu to oplácela,“ vzpomíná Tracey Cox.

A na červeném koberci? Je mezi nimi hodně hravosti i oddanosti. „Upřímně si hledí do očí, jsou mezi nimi i ochranitelská gesta, kdy si Bardem Cruz přitahuje k sobě a staví se mezi ni a dav, jsou tam četné známky párového souladu, kdy se oba například dívají na stejnou kameru a zrcadlí řeč těla,“ upřesňuje expertka.

Foto: Profimedia.cz

Tihle dva jsou podle Tracey Cox jedno tělo, jedna dušeFoto: Profimedia.cz

Těmto párům to zjevně klape, ale ne všechny celebrity spolu žijí šťastně. Důkaz? Hollywoodské rozvody: Nevěry, bitky i štědré odškodné!

Reklama

Načítám